• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. H

DENEYİMLİ ÖĞRETMENLER!!!

DENEYİMLİ ÖĞRETMENLER!!! Değrli öğretmen adayı kardeşim öncelikle bir kere konulara hakim olacaksın bunun yoluda ders kitabı vs. den geçmiyor boş zamanlarında oturup alanınla ilgili yazılmış kitapları okuyacaksın. Öğrenci senin konuna hakim oyduğuna inanacaktır. Ve sana saygı duyup "galiba...
  2. H

aci ek ders

aci ek ders Hocam soru açık değil görevlendirmemi? zorunlu ekdersi tamamlattırmamı veya gönüllülük esasına mı dayanıyor bunları açıklarsanız cevap daha rahat verilebilir
  3. H

Açılmasını İstediğiniz Bölüm

Açılmasını İstediğiniz Bölüm Değerli öğretmen arkadaşlar bizler öğretmeniz elbetteki oturmamıza kalkmamıza, konuşmamıza özellikle öğrencilere örnek olması açısından dikkat etmeye çalışıyoruz mümkün olduğunca seviyeyi düşürmemeye çalışıyoruz. Doğrusuda tabiki budur. Şunu söylemek istiyorum...
  4. H

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? Batının Darağacında İsyan- Recep Şükrü APUHAN Okuyanlar çok şeyler öğreneceklerdir eminim.
  5. H

6/7/8. sınıf projeler ve ölçek

6/7/8. sınıf projeler ve ölçek Sayın hocam çok teşekkür ederim ellerine sağlık
  6. H

Ya istikla ya ölüm ünitesi kim 100 almak ister yarışması

Ya istikla ya ölüm ünitesi kim 100 almak ister yarışması SAYIN FATİH HOCAM EMEĞİNİZE SAĞLIK ÇOK ÇOK TEŞKÜR EERİM
  7. H

Veliler İçin

Veliler İçin Bu sunumu hazırlayan çok değerli hocama en içten şükranlarımı sunuyorum. Belki en güzel hizmetlerden birini gene biz öğretmenlere en güzel şekliyle sunmuş.
  8. H

Sizce Ne Kadar Başarılıyız?

Sizce Ne Kadar Başarılıyız? Değerli sosyalci arkadaşlar bu yıl özellikle Ekan Hocam ve diğer emeği geçen arkadaşlar sayesinde sunumarla daha zevkli bir ders işledik hani deniyorya görsellik önemli falan evet önemli ama esas önemli olan muhatabın(öğrencinin) istekli olması ve okulunu...
  9. H

Sosyal Bilgiler Dersinde Kaç Yazılı Yapılmalıdır

Sosyal Bilgiler Dersinde Kaç Yazılı Yapılmalıdır Arkadaşlar koca bir yılda yapılan çalışmaları işlenen konuları iki yazılıda ölçmek ve bununla değerlendirme yapmak biraz sığ oluyor öte yandan yazılı sınavlarda olmasa bir çok öğrenci asla ders çalışmayacak bunuda düşünmek gerekir diye...
  10. H

Ondokuz Mayıs Sosyal Bilgiler Mezunları

Ondokuz Mayıs Sosyal Bilgiler Mezunları Değerli OMÜ mezunları bende 1991 Tarih Öğretmenliği mezunuyum epeyce dolaştıktan sonra şu an Sivas tayım. Herkese sağlıklı günler dilerim.
  11. H

Bir Projede Siz Yapın

Bir Projede Siz Yapın Bu sunuları hazırlayıpta hiç çekinmeden bizlerin faydasına (hatta tüm Türkiye'nin demek lazım) sunan çok değerli öğretmenlerime bin teşekkür eder ellerine sağlık derim.
  12. H

Siz Bilmezsiniz..(ermenilerle İlgili Kısa Bir Sunu)

Siz Bilmezsiniz..(ermenilerle İlgili Kısa Bir Sunu) Sayın M. Ağırbaş öncelikle emek vermişsin bizler için hazırlamışsın allah senden razı olsun ama bu görüntüler aydan gelmedi şimdiye kadar hiçmi kimse okuyup anlayıp anlama özürlülere anlatmamış bu insanların kanlarından şüphe etmek...
  13. H

Demokrasi-mutlaka Bakın

Demokrasi-mutlaka Bakın Buraya eleştiri anlamında yazı yazan arkadaşlar daha güzelini yapar ve gönderirlerse en güzel eleştiriyi ve hizmeti yapmış olurlar sadece eleştiri hiçte iyi bir yaklaşım değildir. Herşey den önce emeğe saygı duymak gerekir.
  14. H

Yasal ve Mantıksal :)..

Yasal ve Mantıksal :).. 65 yaşında olupta 26 yaşında bir bayanla evlenene ancak böyle şeyler söylenir. Ayrıca kendisi 26 yaşında olupta 65 yaşında biriyle evlenen bayana ne denir bilmiyorum.
  15. H

Balıkesir yolculuğu

Balıkesir yolculuğu işte ben buna derim gerçek münevver anadolu kadını diye
  16. H

Ünite:5 Atatürkçülük

Ünite:5 Atatürkçülük Bu çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşkkür ederim. Ellerine sağlık.
  17. H

Yabancı Gözüyle Türkler (Resimli)

Yabancı Gözüyle Türkler (Resimli) Bu bilgileri derleyip bizlerin faydasına sunan değerli öğretmenlerime bin teşekkürü birden ederken şunuda söylemeden geçemiyeceğim bana öyle geliyorki: Dünyada kendi gücünü farkında olmayan tek millet varsa oda bizleriz diye düşünüyorum. Bilmem ne...
  18. H

Mimar Sinan In Şifresi

Mimar Sinan In Şifresi Bu yazıyı derleyip buraya yazan ve gerçekten ecdadına saygılı olduğu her halinden belli olan değerli öğretmen arkadaşımı tebrik ediyor bu ecdada layık nesiller yetiştirmek için bolca sabır ve gayretlerinin devamını diliyorum. Teşekkür ederim.
  19. H

İki Kurşun Milyonlarca Kayıp Sunu

2008-2009 İki Kurşun Milyonlarca Kayıp Sunu Bu sunuyu hazırlayıp bizlerin faydasına sunan değerli hocam çok teşekkür ederim teknolojinin insanın yararına sunulması bu olsa gerektir. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
  20. H

Anadolu, Ana Yurt

Anadolu, Ana Yurt Sayın hocam çok çok teşekkür ederim ellerine sağlık.
Geri