• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. C

2016-2017 8.Sınıf T.C. İnkılap Tarihi 2. Dönem Yetiştirme Kursu Planı

SAYIN ZEKİ DOĞAN HOCAM TEŞEKKÜRLER AYNI PLANI 5.6.VE 7.SINIFLARDA İÇİN İSTİYORUZ İLERİKİ DÖNEM İÇİN İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI ÇALIŞMALAR.................
  2. C

OKS YURDUMUZDA NÜFUS VE YERLEŞME

melis aslan neresi iğrenç herkesin bilmesi gereken temel bilgiler öğretmen sana demografya anlatmamış üniversite dersi değil kardeşim beğenmiyorsanız yorum yapmayın.
  3. C

5. Sınıf 1. Dönem 2. Yazılı 2016-2017

eline sağlık hocam çok basit maalesef bizim öğrencilerimiz sosyal bilgiler dersini çantada keklik gibi gördüklerinden der çalışmıyorlar yazılı sınavda Türkiye'de kaç bölge bulunur diye soruyoruz hala yanlış cevap veriyorlar bu ne biçim iştir ben anlamadım herkese kolay gelsin.
  4. C

5. Sınıf 1. Dönem 2. Yazılı 2016-2017

eline sağlık hocam çok basit maalesef bizim öğrencilerimiz sosyal bilgiler dersini çantada keklik gibi gördüklerinden der çalışmıyorlar yazılı sınavda Türkiye'de kaç bölge bulunur diye soruyoruz hala yanlış cevap veriyorlar bu ne biçim iştir ben anlamadım herkese kolay gelsin.
  5. C

ATAMIN İZİNDE TEOGUN PEŞİNDE 1.Dönem 5. Denemesi

teşekkürler cumali hocam hemen bu deneme sınavını öğrencilerime çözdüreceğim.
  6. C

teşekkürler cumali hocam hemen bu deneme sınavını öğrencilerime çözdüreceğim.
  7. C

Orta Asya’da Kurulan İlk Türk Devletleri

sayın zeki doğan hocam iyi akşamlar öncelikle merhaba emeğinize sağlık sizin denemeleriniz ve derslere yönelik dokümanlarınız çok güzel ben bunları meşru sınırlar içerisinde kullandım teşekkür ederim sevgiler saygılar ve selamlar.......zeki hoca'ya selam sosyal bilgiler çalışmaya devam:):):)
  8. C

sayın zeki doğan hocam iyi akşamlar öncelikle merhaba emeğinize sağlık sizin denemeleriniz ve derslere yönelik dokümanlarınız çok güzel ben bunları meşru sınırlar içerisinde kullandım teşekkür ederim sevgiler saygılar ve selamlar.......zeki hoca'ya selam sosyal bilgiler çalışmaya devam:):):)
  9. C

10. C

afrika atasözü

önemli olan hızlı gitmek değil gideceği yeri bilmektir insanın bir hedefe yönelmiş olmasıdır bu hedefe giderken insanın destekçileri olmalı köstekçileri olmamalı tecrübeli insanlar olmalıdır diye düşünüyorum.
  11. C

Ne dersiniz??

sayın semine hocam güncellik eşittir aktüellik demektir.güncellik var olan çalışmaların yeni fikirlerin kabul edilmesi bu fikirlerin mevcut fikirlerle örtüşmesi demektir yani asıl yapıyı koruyarak mevcut yapıyı çağın koşullarına göre değiştirmek ve düzenlemektir.çağımız bilgi çağı olduğu için...
  12. C

Lozan Barış Antlaşması Sunusu

yanlış anlaşılmasın sunumunuz çok güzel olmuş ben o yüzden sizi erkan hoca'ya benzettim altını kalın harflerle çiziyorum ben sadece benzetme yaptım umarım bende sizin gibi bu çalışmaları yaparım
  13. C

yanlış anlaşılmasın sunumunuz çok güzel olmuş ben o yüzden sizi erkan hoca'ya benzettim altını kalın harflerle çiziyorum ben sadece benzetme yaptım umarım bende sizin gibi bu çalışmaları yaparım
  14. C

allah razı olsun engin demirci çok hoş ve eğitici öğretici olmuş ben bayıldım hiç sıkılmadım çok şey öğrendim güzel olmuş allah razı olsun malatyalı engin demirci yeni bir erkan isanmaz doğdu hayırlı uğurlu olsun
  15. C

selamünaleyküm cumali güler hocam deneme sınavı hazırlarken meb ders kitabı olan tuna yayıncılığa ait kitaba bakıyor musunuz? ayrıca meb ölçme değerlendirme ve sınav hizmetleri genel müdürlüğüne ait kazanım testlerine bakıyor musunuz? hem ayrıca ben meb t.c. inkılap tarihi ve atatürkçülük kitabı...
  16. C

Sitemiz 10 Yaşında !!!

şeyhmus hocam eyvallah allah razı olsun teşekkürler ben laf aramızda pozantı imamhatip ortaokulu sosyal bilgiler öğretmeni zeki hocanın zümre planını kendime uygulayarak kullandım kendi kişisel sitesinde bulunan deneme sınavlarını çözdürdüm çoçuklara kendisine selamlarımı iletin.
  17. C

Sitemiz 10 Yaşında !!!

bence herkes çekeceği videoda erkan hoca'ya teşekkür etmeli.ben erkan isanmazın internette fotoğrafını aradım ama bulamadım bu yüzden erkan hoca şeyhmus yüce ve zeki hocanın fotoğrafı olmalı ben öyle düşünüyorum.
  18. C

Sitemiz 10 Yaşında !!!

bence erkan isanmazın fotoğrafı sitede olmalı ben çok merak ediyorum.
  19. C

Çözüldü Misak-i Milli sorusuna bakar misiniz?

MİLLİ EGEMENLİK HALKIN KENDİ GELECEĞİNE KENDİSİNİN KARAR VERMESİNİ TEMEL ALAN DEMOKRASİ YÖNETİM BİÇİMİ VE ONUN YANSIMASI OLAN CUMHURİYET İDARESİNİN EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİDİR.
  20. C

Çözüldü Misak-i Milli sorusuna bakar misiniz?

CEVAP ÇAĞDAŞLAŞMA YANİ B ÇÜNKÜ ELVİYE-İ SELASE YANİ DOĞUDAKİ ÜÇ İL KARS ARDAHAN BATUM VE GEREKİRSE BATI TRAKYA İÇİN GEREKİRSE HALK OYUNA YANİ REFARANDUMA BAŞVURALACAKTIR MADDESİ İLE BURALARIN TÜRK VE MÜSLÜMAN HALKA SAHİP OLMASI ETKİLİ OLMUŞTUR.YANİ MİLLİ İRADE VE MİLLİ EGEMENLİK İLKESİ...
Geri