• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. K

Denizli Yakın Çevre Gezimiz

Denizli Yakın Çevre Gezimiz Erkan hocam çok güzel yerlermiş orda olası geliyor insanın. Bu arada biz yaptığımız gezilerin fotoğraflarını nasıl yükleyebiliriz ben denedim beceremedim...
  2. K

7. sınıf şube öğretmenler kurulu

7. sınıf şube öğretmenler kurulu öğretmenim yönetmelik gereği ;Şubedeki öğrencilerin kişilik, beslenme, sağlık, sosyal ilişkilerinin yanı sıra İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin 47. Maddesi hükmünce şubedeki öğrencilerin başarıları ile ailelerinin ekonomik durumlarını değerlendirilerek...
  3. K

Çocuk Esirgeme Kulübü

Çocuk Esirgeme Kulübü teşekkürler hocam
  4. K

Sosyal Bilgiler Dersliği (REMZİ ÖZER YİBO)

SOSYAL BİGİLER DERSLİĞİ (REMZİ ÖZER YİBO) peki Erhan hocam çok teşekkür ederim :)
  5. K

Sosyal Bilgiler 6-7-8 II. Dönem I. ve II. Performans Görevleri

Sosyal Bilgiler 6-7-8 II. Dönem I. ve II. Performans Görevleri hocam emeğinize sağlık çok iyi olmuş
  6. K

Uygulamalu Ders Anlatımı (batı Cephesi)

Uygulamalu Ders Anlatımı (batı Cephesi) hocam çok güzel bir yöntem ben de sizden gördükten sonra kullanmaya başladım ve çok faydasını gördüm ... bilgi paylaşıldıkça çoğalır. çok teşekkürler...
  7. K

Kıraç Limak Türker İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği, İstanbul Esenyurt

Kıraç Limak Türker İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği, İstanbul Esenyurt fotoğraflar görünmüyor :(
  8. K

gerekli materyaller

gerekli materyaller hocam sınıfınızda kabartma harita mutlaka olmalı diye düşünüyorum...
  9. K

Sosyal Bilgiler Dersliği (REMZİ ÖZER YİBO)

SOSYAL BİGİLER DERSLİĞİ (REMZİ ÖZER YİBO) çok güzelmiş hocam... fotoğraf yüklemeyi becerebilsem bende kendi dersliğimizi göstermek istiyorum ama.... malesef bilgisayar kullanma özürlüyüm... bu arada duvardaki haritaları kendiniz mi çizdiniz?
  10. K

Güncellemiş Performans Görevleri

Güncellemiş Performans Görevleri çok teşekkürler hocam
  11. K

Osmanlı Ordu Teşkilatı Tablosu Hazırlama Görevi

Osmanlı Ordu Teşkilatı Tablosu Hazırlama Görevi teşekkürler sayın hocam
  12. K

Performans Değerlendirme Tablosu

Performans Değerlendirme Tablosu çok teşekkürler hocam...
  13. K

Kimler Zümre toplantısı yapmayacak-Güncel-

Kimler Zümre toplantısı yapmayacak-Güncel- çok yerinde bir karar olmuş " seyircisiz tek kişilik gösteri" gibi oluyordu
  14. K

8. Sınıf İçin 1. Dönem Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı

8. Sınıf İçin 1. Dönem Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı Teşekkür eden herkese ben de teşekkür ediyorum.
  15. K

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? hakan günday azil... büyüleyici
  16. K

kulüp yönetmeliği değişti

kulüp yönetmeliği değişti hocam bizde ikili öğretim yapıyoruz sadece 1 dosya hazırlıyorduk ikimizde imzalıyorduk ancak şimdi durum nasıl olacak hala bilgi sahibi değilim tutanakları yapmaya çalışıyorum ama imza kısmı boş :D
  17. K

kulüp yönetmeliği değişti

kulüp yönetmeliği değişti :D hocam ne o öyle yusuf... yusuf... gibi :) Verdiğim linki incelerseniz yönetmelik değişikliği 2010 nisan-mayıs gibi olmuş buna göre sadece 1 temsilci seçiyoruz Öğrenci Kulübü Temsilcisinin Görevleri Madde 18 — Temsilci; a) Öğrencilerle birlikte yıllık çalışma...
  18. K

ZEKA SORUSU ( Basit mi değil mi siz karar verin? :)

ZEKA SORUSU ( Basit mi değil mi siz karar verin? :) cevap 0 olmalı
  19. K

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? İskender PALA "OD" tek kelimeyle muhteşem
  20. K

sosyal bilgiler dersini daha anlaşılır kılmak için farklı neler yapıyorsunuz

sosyal bilgiler dersini daha anlaşılır kılmak için farklı neler yapıyorsunuz Bende günlük tutturuyorum ve her dersin başında en az 3 öğrencime okutuyorum yanlışları düzeltebilmek ve tekrar yapmış olabilmek adına ama bazısı yapmıyor yapanlardan bazısıda olayı ciddiye almıyor örneğin bugün sosyal...
Geri