• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. D

Mustafa PETEK'ten 8. Sınıf İnkılap Tarihi II. Dönem I. Yazılı Sınavı (2020/2021)

İnstagram sayfası açıp bu içeriklerinizi o mecrada paylaşırsanız eğer çoğu bilgi sayfasının yaptığı takipçi satın alma yoluna başvurmadan kendi emeğiniz ile büyük yerlere geleceğinize inanıyorum.
  2. D

TİCARET YOLLARI

Zamanın ticaret yolları şimdinin dijital pazarlama yolu olmuş . Baharat yolu e ticaret sitesine dönüşmüş ipek yolu televizyon reklamlarına girmiştir.
  3. D

İslamiyet Öncesi Türk Tarihi

Gerçek islamiyetin geldiği her toplum mükemmel bir gelişim ve güzelleşme gösterşyor. Fakat gerçek islamiyetin altını çiziyorum. Türkiye de sözde müslüman bir ülke fakat fantezi jartiyer takımı gibi uç bir islamiyetten uzak bir eşyanın pazarlaması yapılabiliyor. Yazık cidden yazık.
  4. D

Kısa Atatürk Filmleri

Yabancı film izleme alışkanlığımın getirisi sayesinde Atatürk hakkında çok ilginç bir belgesel ile karşılaşmıştım. Yabancıların gözünden ülkenizin baş komutanını kötü bir şekilde gösterilmesi fazlası ile sinir bozucu ve şüphe uyandırıcıydı. Oysa ki yabancıların dahi bu muhteşem liderin...
  5. D

Yardım Başka okulda ders saati tamamlama isteğe bağlı mı?

Çalıştığınız okul dışında başka mecralarda kurumlarda çalışıp extra maaş alabilirsiniz. Öğretmenlik ufku ve önü açık bir meslek. Çeşitli iş fikirleri bulunuyor. Dershane öğretmenliği , özel okullarda öğrenci koçları vs. Bu konularda çeşitli fikirler veren https://parasalcozumler.com/ gibi...
  6. D

Öğretmenlerin Eğitim İçin Kullanabilecekleri Akıllı Uygulamalar

Ödev yaparken bu tür uygulamaların gerekliliği yanı sıra fiziksel olarak rahat bir ortam yaratmak gerekir. Sandalye modelleri oldukça önemli bu konuda mesela. Çünkü sandalyenin rahatlığı sizi yaptığınız işin içine sürekleyecek ve odaklayacakıt.
  7. D

Sosyal Bilgiler Biz Sitemizin Mobil Uygulaması Yayında

Merhaba hocam uygulamanız hayırlı olsun. Apk indir sitesi olan https://apkdeponuz.com/ sitesine uygulamanızı ekleyebilirsiniz. Daha çok gösterim ve indirme alır
  8. D

Ekonomi ve Sosyal Hayat Etkinliği ( Doğru Yanlış )

Artık avukat kelimesini gördüğüm yerde sinirlerim tepeme aniden fırlıyor. Zira tomarlarca para saydırdığım avukatım avukatın sır saklama yükümlülüğü ilkesine uymadı. Ve kendisiyle tartıştığımdan ötürü para cezası yedim. Evet arkadaşlar türkiye de adalet sistemi kesinlikle sorunsuz.
  9. D

Görsel Meteoroloji Kuraklık Haritası

Bu gidişle ülkemiz kuraklık tehlikesi içinde üst sıralara yükselmeye devam ediyor malesef. Şahıslardansa kurumların bu konuda adımlar atması gerekiyor. Yapılması gereken çok şey var. Yağmur yağmasa dahi kuraklığı engelleyecek güçte olmalıdır bir ülke. Ankara hava durumuna bakıyorum gün içinde...
  10. D

Evde Çatlak Tedavisi

Dogum sonrası cok degısıklık oluyor vucutta buna karşılık bence anne estetıgı olmanız lazım. Tavsıye edıyorum.
  11. D

Sunu İklim ve yaşamım Sunusu

Birçok şehirde yaşadım ama Ankara hava durumu kadar sert bır ıklım gormedım gercekten cok sert gecıyor .
  12. D

KISA FİLM (DENEMEDEN BİLEMEZSİN)

Kısa fılm baya ün yaptı oduller falan verılıyor . Bazen saatlerce ızlıyebılıyorum bu fılmlerı. Ayrıca netflix de diğer platformlarda full hd izleme imkanına sahibim.
  13. D

Estetik Plastik Cerrahi Op.dr.teoman Doğan

Yıllarca standartların üstünde bir kiloya sahip olduğum için hep zayıflamak için neler yapmalıyız diye düşündüm ta ki estetik cerrahisi ile karşılaşana kadar. Vücudun çeşitli yerlerinde yağ aldırma işlemi yapılarak fazla kilolarınızdan arınmanızı sağlıyor ve istediğiniz vücuda sahip olabilmek...
Geri