• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. atabey74

Anti Virüs Programı Olarak Ne Önerirsiniz?

Anti Virüs Programı Olarak Ne Önerirsiniz? genede her an gümleyebilir pc in çok sağlıklı değil die biliyorum. ikisi birden bir virüse karşı saldırıya geçerlerse filler tepişirken çimenler ezilebilir :)
  2. atabey74

Anti Virüs Programı Olarak Ne Önerirsiniz? ikisini birden kurmak çakışmalara neden olmuyormu kağan. bildim kadarıyla sakat iki korumayı aynı anda kullanmak
  3. atabey74

Anti Virüs Programı Olarak Ne Önerirsiniz? Avira AntiVir'in ücretsiz olmasına rağmen oldukça başarılı bir koruma yaptığını düşünüyorum
  4. atabey74

Sonsuz Enerjinin Formülü Bulundu!!

Sonsuz Enerjinin Formülü Bulundu!! kedi daha değişik bir şekilde bağlansaydı keşke :) RTÜK bu santrali kapatır :D
  5. atabey74

acilllll bakarsanız sevinirim organ bağışı????

acilllll bakarsanız sevinirim organ bağışı???? kişi dokunulmazlığı, kişinin beden ve ruh bütünlüğüne dokunulamayacağı şeklinde özetlersek organ bağışı kişi dokunulmazlığı ile alakalı bir husustur. din ve vicdan hürrüyeti ile alakalı olmadığını düşünüyorum. (bilgi notu: sanırım diyanet organ...
  6. atabey74

Radyo

Radyo çocukluğumdan beri bu sorunun içinden bi türlü çıkamadım. Basmıyo :p
  7. atabey74

Afyondan Sosyalciler Nerdeler

Afyondan Sosyalciler Nerdeler Afyonluyum ama şuan Çivril'de çalışıyorum...
  8. atabey74

Kıraç Limak Türker İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği, İstanbul Esenyurt

Kıraç Limak Türker İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği, İstanbul Esenyurt bence oturma düzeni gözden geçirilmeli. iç taraftaki öğrencilerin tahtayı ve projeksiyonu görmek için boyun ağrısı çekmelerine neden olablir diye düşünüyorum. iç tarafta öğrenci oturtulmaması şartıyla U düzeni caizdir.
  9. atabey74

Projeksiyon Alacağım Hangisini Önerirsiniz

Projeksiyon Alacağım Hangisini Önerirsiniz okulumuzda kullandığımız Acer X110 lerden tamire gitmeyen kalmadı. sanırım 3 tanesi Acer X110 ve üçüde tamire gitti. lümeni yeterli ama renk kalitesi ve dayanıklılığı kötü. bir sınıfta da benq vardı (modelini bilmeyim) oda tamire gitti. diğer...
  10. atabey74

Unutulan Kahramanlar

Unutulan Kahramanlar sağ taraftaki resim biildiğim kadar Kara Fatma'ya ait. yanılıyomuyum acep?
  11. atabey74

Projeksiyon Alacağım Hangisini Önerirsiniz

Projeksiyon Alacağım Hangisini Önerirsiniz acer ve benq kesinlikle alma örtmenim. kızımın öğretmeni 5 yıl sony kullandı memnundu. fen sınıfımızda toshiba var güzel olduğunu düşünüyorum
  12. atabey74

Cumhuriyet Ve Demokrasi Arasındaki Farkı Nasıl Açıklanmalı???

Cumhuriyet Ve Demokrasi Arasındaki Farkı Nasıl Açıklanmalı??? demokrasi, halkın egemenliği temeline dayanan yönetim biçimi olduğuna göre ve monarşide egemenlik hükümdara ait olduğunu göre örnekleme çok şık olmadı sanırım
  13. atabey74

Cumhuriyet Ve Demokrasi Arasındaki Farkı Nasıl Açıklanmalı???

Cumhuriyet Ve Demokrasi Arasındaki Farkı Nasıl Açıklanmalı??? Güzel bir açıklama bence Türkiye gibi demokrasiyle yönetilen ülkelerdeki cumhuriyet için: demokrasinin çeşitli uygulama şekilleri vardır. cumhuriyet yönetimi demokrasinin uygulanan şekillerinden biri olan temsili demokrasiye girer...
  14. atabey74

Kaç Yıllık Öğretmensiniz

Kaç Yıllık Öğretmensiniz 17. yıl
  15. atabey74

GAZİ MEZUNLARI

GAZİ MEZUNLARI 94 Gazi eğitim coğrafya mezunu
  16. atabey74

ülkemizin kaynakları ünitesi-tümü

ülkemizin kaynakları ünitesi-tümü güzel ama sanki görsellik yeterli değil. sanırım az daha emek lazım örtmenim
Geri