Anti Virüs Programı Olarak Ne Önerirsiniz?

• Kullanılan toplam oy
    77

Ben hepsiburada.com sitesinden Kaspersky İnternet Securuty 2011'i aldım. Fiyatı gayet uygundu. 20 TL ye bir yıl koruma sağlıyor. 2012'ye yükseltebiliyorsuuz

Davut38' Alıntı:
nod 32 dahi kasıyorsa bilgisayarınız için tavsiye edilebilecek bir virüs programı yok denilebilir :(
hiç denemedim ama microsoft essential olabilir belki

microsoft essential ücretsiz reklam için yapılmıs boş bir antivirüs özellikle bizim gibi USB bellek kullanan öğretmenlerin cok işine yaramaz belleği taktığın an sormdan siliyor ayarlayamıyorsun uzantısı exe olan ne varsa sorgusuzca siliyor bana sormadan silen antivirüs hiçbir zaman iyi değildir.

Erkan hocamın dediği gibi antiviürler yıllık 15* ila 30 lira arası satın alınabliir makinanınızın ozelliğine gore tercih etmelisiniz bir cogu ram dan yer işlemciyi yorar

Avira AntiVir'in ücretsiz olmasına rağmen oldukça başarılı bir koruma yaptığını düşünüyorum

Bir yıldır avast free kullanıyorum gayet iyi. Bilişim öğretmenimiz avg free tavsiye etti oda biraz kasıyor gibi geldi.Avast iyidir iyi tabi herkese göre değişir deneyin derim:)

avira tavsiyem.Tam sürümde üçretsiz kampanyalar var.6 ay süreli kullanabilirsin tek sıkıntı dil ingilizce.

Geri