• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. S

Öğretmenler Günü İçin Müdür Konuşması

Müdür Konuşması
  2. S

Ev Ziyareti Gözlem Formu

Koçluk sistemindeki Ev Ziyareti için formdur.
  3. S

Cumhuriyet Bayramı Afişimiz

Cumhuriyet Bayramı Afişimiz
  4. S

Cumhuriyet Bayramı Pano Örneği

Cumhuriyet Bayramı
  5. S

5. Sınıf 1. Ünite Test Soruları

1. İnsanlar yaşamları boyunca çeşitli gruplar içinde yer alırlar. Bu gruplardan bazılarında zorunlu olarak bulunurlarken bazı grupları kendileri seçerler. Aşağıdaki gruplardan hangisini kendimiz seçeriz? A) oyun B) aile C) akraba D) sınıf 2. Bir öğrenci aşağıdaki gruplardan hangisinde yer...
  6. S

6. sınıf Veli Toplantısı İçin Sunu

Veli Toplantısı
  7. S

Davranış Takip Çizelgesi

Davranış Takip
  8. S

Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar Ünitesi Çalışma Soruları

1.İlk kez hangi anayasada millet egemenliğinin üstünde bir güç olmadığiı nasıl belirtilmiştir..yazınız. 2.Saltanatın kaldırılması sürecini başlatan olay nedir? 3.Lozan Barış Antlaşmasında hangi konular “tam bağımsızlık” a uygun bir şekilde çözülmeyip ilerideki bir zamana bırakılmıştır...
  9. S

Atatürkçülük Ünitesi Çalışma Soruları

5.ÜNİTE KAZANIM PEKİŞTİRİCİ ÇALIŞMA SORULARI 1. Atatürk’ün düşünce sistemini oluşturan etkenler nelerdir? 2. Atatürkçü düşünce sisteminin bugün güncelliğini koruyor olmasının sebepleri nelerdir? 3. Atatürkçü düşünce sistemi neden durağan değil, dinamik bir özelliği sahiptir? 4. Atatürkçülük...
  10. S

Ya İstiklal ya Ölüm Ünitesi Çalışma Soruları

3.ÜNİTE KAZANIM PEKİŞTİRME-ÇALIŞMA SORULARI 1.Mondros a Ateşkes Antlaşmasından sonra Türk milleti işgallere karşı nerelerde kimlere karşı mücadele etti.. 2.Milli Mücadelede Türk ordusunun kazandığı ilk zafer,kimlere karşı kazanılmış ve bu zaferin önemini yazınız.. 3.Anadolu’da işgallere karşı...
  11. S

2. Ünite Çalışma Soruları

1-Dünya Savaşı'nın çıkmasına neden olan Avrupalı devletlerin Osmanlı Devleti hakkındaki görüş ve hedefleri neler olabilir? 2-I.Dünya Savaşı öncesinde hangi devlet Osmanlı Devleti ile iyi ilişkiler politikası uyguluyordu? 3-I.Dünya Savaşı öncesinde hangi devlet O.D ne siyasi ve sosyal bakımdan...
  12. S

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Çalışma Soruları

1-Fransız İhtilali Osmanlı Devletini nasıl etkilemiştir? 2-Osmanlı aydınlarının bölünmeyi önlemek için geliştirdiği düşünce akımlarını yazın. 3-Batıcılık Fikri hakkında bilgi verin. 4-Osmanlıcılık fikrini benimseyenlerin düşüncelerini yazın. 5-İslamcılık fikrini benimseyenlerin düşüncelerini...
  13. S

Medya Okuryazarlığı uzaktan eğitim kursu

Bende soruları merak ettim
  14. S

İlköğretim Haftası Sunum Programı

İlköğretim Haftası
  15. S

İlköğretim Haftası Panosu

Pano
  16. S

Akıllı Sosyal Bilgiler Ödevi

Fiyatları belli mi hocam. Nereden alabiliyoruz.
  17. S

5. Sınıf Seviye Tespit Sınavı

Sene başı seviye belirleme
  18. S

5. Sınıf İhtiyaç Listesi

2014-2015 ÖĞRETİM YILI 5. SINIF İHTİYAÇ LİSTESİ GÖRSEL SANATLAR  Resim defteri (35x50 cm boyutlarında 2 adet)  Resim çantası. (40X55 cm üstten fermuarlı )  Pastel boya (Dong-A 60 lık )  Guaj boya (Dong-A Poster Colors 12 renkli +Talens marka 2 adet beyaz guaş boya  Sulu boya ( Vang Gogh...
  19. S

Bilimsel Araştırma Basamakları

Bilimsel Araştırma Basamakları 1. Konu belirlenir ( İlgi duyduğun, merak ettiğin bir olay ya da sorun) 2. Sorunun çözümüne yönelik varsayımlar (hipotezler) yazılır 3. Konuyla ilgili bilgi toplanır (kitap, dergi, gazete vb. kaynaklardan. Kaynak adı, yazar adı, basım tarihi ve yeri, ilgili cilt ve...
Geri