• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ 1. Dönem 2. Yazılı Çözüm Videoları
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. S

Beyninizin Hangi Tarafı Daha Çok Gelişmiş

---BEYNİNİZİN HANGİ TARAFI DAHA ÇOK GELİŞMİŞ--- 1-Okuldayken hangi dersleri daha çok severdiniz? a) Türkçe, Resim, Sosyal vb. b) Fenle ilgili olanları 2-Hangi tip sporları yapmaktan hoşlanırsınız? a) Tek başına yapılan sporları b) Takım sporlarını 3-Gördüğünüz rüyaları ne sıklıkta...
  2. S

Yanlış Adrese Giden Mail Adresi

Yanlış adrese giden mail Adresi Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir.... Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze...
  3. S

Osmanlı Payton Arkası Yazıları

Medreselim (entelektüel) O şimdi yeniçeri (militarist) Hatalıysam: tiz kellesi vurula (realist) Tek rakibim hezarfen ahmet Çelebi (postmodern) Huzur islamda ( neo-klasik) Padişahım cok yaşa (oportunist) Yezidim ama akce bende Babadan ogula degil alınteri Mekteplim Rahmetli de şahlanırdı...
  4. S

Bu güne kadar duydugum en güzel siyasi fıkra

Iki emekli parkta güvercinlere yem atiyorlardi, Birinci ihtiyar :"Şu güvercinlere ne zaman yem atsam , siyasetcileri hatirliyorum"dedi Diger ihtiyar; neden... diye sorunca ekledi ; "Yerde dolasirlarken elimizden yiyorlar, havalaninca kafamiza sıçıyorlar..." :) :) :) :) :) :)...
  5. S

Çocukları Çıldırtan Sorular

anne balıklar su içer mi ? ------------ - enişte bu ne? - çakmak (1 dakka sonra) - enişte bu ne? - çakmak ... - enişte bu ne? - çakmak bahadır ... - enişte bu ne? - gazoz kapağı - olur mu o çakmak! ------------ balıklar terler mi ? ------------- anne ben kurt olsam ablam da ormanda...
  6. S

Sigara Tufanı

SİGARA İÇERKEN YAKALANAN ÇOCUKLARIN CEVAPLARI yakalanan çocuk ve babası arasında geçen hayali diyaloglar ortalık duman altı ve baba birden odaya giriverir ; baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: ne sigarası , para verdiğin mi var. gasteye çay sardım içiyom baba: sigaramı içiyon len ...
  7. S

Harika Uzay Resimleri

Harika Uzay Resimleri ZWTLgTKTgmQ
  8. S

Son Osmanlı Sultanları

Son Osmanlı Sultanları Paylaşım için teşekkürler devamını bekleriz hocamm
  9. S

TEST : Bakalım Hangi Padişahsınız ?

TEST : Bakalım Hangi Padişahsınız ? Benim testimin sonucu: K.S.Süleyman çok otoritersiniz,devletinizi sıkı yönetiorsunuz
  10. S

İlginç İsimler

İlginç İsimler Alıntı ------------------------------------------------------------------------- İlginç Soyadları; Telefon Rehberinden bakılarak derlenmiştir: Necmi Er, Ali Onba$I, Ziya Cavu$ Omer Olgun, Sema Dolgun Musa CUrUk, Erkan CarIk Ali Ihsan Urgan, HUseyin Halat Abdullah DOver...
  11. S

Sigara'nın Kimliği

Sigaranın Kimliği Adı=Tütün Soyadı=Sigara Ana adı=Yaprak Baba adı=Kök Cinsi=Nikotin Görevi=Kanser Adresi=İnsan...
  12. S

Vergiyi Niçin Veririz

Vergiyi Niçin Veririz :-X
  13. S

Yılbaşı Şarkısının Tersten Okunuşu

Bu adresi girin ve play a basın müziği dikkatlice dinleyin sonra revers e basın ve tekrar daha dikkatli dinleyin.. Korkunç Bir Ses Geliyor Çok Dikkatli Dinleyin http://www.yonkis.com/mediaflash/reverse.htm
  14. S

Eli Olan Yılan

15. S

II.Dünya Savaşı'nın Gerçek Yüzü

II.Dünya Savaşı'nın Gerçek Yüzü IwQF4RapyoQ
  16. S

Atatürk Dönemi Dış Politikamız

A- TEMEL İLKELER : -Atatürk döneminde oluşturulan Türk dış politikasının ana esasları; a ) Bağımsızlık ilkesine dayanır. b ) Yayılmacı değildir. Ulusal sınırlarımız içinde millet ve memleketin mutluluğu ve kalkınması göz önünde bulundurur. c ) Bağımsız1ığımıza ve toprak bütünlüğümüze saygılı...
  17. S

Sakarya Destanı

Sakarya Destanı IHQumMszhrk
  18. S

Kurtuluş Savaşı - Resimli

Zannetmeyinki Gücümüz ßitti,Yorgunuz., Zannetmeyinki silahımız Yok, Suskunuz; Zaman ßekliyoruz,Fırtınalar Kopacak, Fırtınalar Öncesi Hep ßoyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her ßatan GüneşLede ßatmayız ßiz!!! I1BZBvevLcc
  19. S

Kurtuluş Savaşı Destanı

Kurtuluş Savaşı Destanı n_DxhHvxOWk
  20. S

Sakarya Meydan Muharebesi

Sakarya Meydan Muharebesi duDQm5BNQRg
Geri