Arama sonuçlarınız

1. D

Ah şu 5. Sınıflar :(

Arkadaşlar, bir yol gösterin Allah aşkına. 5. sınıflarda ders işlerken ne yapsam olmuyor. Anlamıyorlar. 5. sınıf Sosyal Bilgiler dersi konuları bana biraz ağır gibi geliyor. 8. sınıflara anlattığım gibi İlke ve İnkılap konularını anlattım, anlamadılar doğal olarak. İlçe genelinde yapılan...
  2. D

2 Aralık itibariyle konularda nerelerdeyiz ??

2 Aralık itibariyle konularda nerelerdeyiz ?? 5. sınıflar--Atatürk'ün vefatı 6.sınıflar-- 2. ünite bitti şükürler olsun :) 7.sınıflar--İstanbul'un Fethi 8.sınıflar--I.İnönü Sonrası gelişmeler( Moskova Ant.) Vatandaşlık dersini pek işlemiyorum :) Denemelerde gelen soruları da yapıyorlar maşallah.
  3. D

28 kasım itibariyle konularda nerdesiniz?

28 kasım itibariyle konularda nerdesiniz? Arkadaşlar bir şey takıldı aklıma... 5. sınıflar III. ünitede ilk konuda "kabartma harita üzerinde yaşadığı bölgenin yer şekilllerini gösterir" diyor. Okullarınızda kabartma harita var mı? Almamız gerekir mi kabartma harita?
  4. D

28 kasım itibariyle konularda nerdesiniz?

28 kasım itibariyle konularda nerdesiniz? 5. sınıflar--Atatürk'ü Anlamak ( İlkeler bitmek üzere) 6. sınıflar--Mezopotamya Uygarlıkları bitti 7. sınıflar--Osmanlı Toplumu 8. sınıflar--I.İnönü Savaşı
  5. D

5.sınıflar nasıl gidiyor?

5.sınıflar nasıl gidiyor? 5. sınıflar hala ilkokulda sanıyorlar kendilerini 2 ay oldu ama alışamadılar. Yazı yazdıklarında "Olmuş mu öğretmenim?" diye geitiriyorlar. Atatürk'ün inkılaplarını anlatıyorum bu hafta, yüzlerindeki anlamaz ifadeyi görünce geriliyorum. Belki de ben daha fazla dönüt...
  6. D

Törendeki görevle ilgili sorum var arkadaşlar

Törendeki görevle ilgili sorum var arkadaşlar 8 yıldır öğretmenim günün anlam ve önemi konuşmasını yapmadığım bir kutlama hatırlamıyorum :(
  7. D

1 Kasım itibariyle konularda nerdeyiz?

1 Kasım itibariyle konularda nerdeyiz? 5. sınıf Kültürler- yemekler ( Gerçi anladıklarını da sanmıyorum, sadece bakıyorlar :) 6. sınıf Türkiye'de görülen İklimler 7. sınıf Göç 8. sınıf Cemiyetler bitti ( Bu sene ağırdan alıyorum biraz)
  8. D

Kurtuluş Savaşında Cepheler Haritası

Kurtuluş Savaşında Cepheler Haritası Özellikle ilk harita süper olmuş hocam, emeğine sağlık.
  9. D

Sosyal Kulüplerde Danışman Öğretmenin Yapması Gerekenler

Sosyal Kulüplerde Danışman Öğretmenin Yapması Gerekenler Hocam yazdıklarınıza Toplum Hizmeti planını da ekleyebiliriz. En azından okulumdaki idareciler bizden istiyorlar. :)
  10. D

Okul Meclisi Dosyası

Kullanımınıza sunulan dosya derlemedir, iyi çalışmalar arkadaşlar...
  11. D

İNKILAP TARİHİ dersini nasıl deneyimler kazandırarak öğretebiliriz

İNKILAP TARİHİ dersini nasıl deneyimler kazandırarak öğretebiliriz Ben de kişileştirerek anlatmaya çalışıyorum.. Örneğin I. Dünya Savaşında yer alan her ülkeyi ve ülkelerin o dönemdeki çıkarlarını öğrenciler üzerinden anlatıyorum. " Beyza, Panislavist politika güdüyor ve sıcak denizlere inmek...
  12. D

2012 ildışı atama bekleyenler

2012 ildışı atama bekleyenler 135 izmir-aydın-manisa... manisa ilçeleri muhtemel gibi görünüyor.
  13. D

konularda neredesiniz???

konularda neredesiniz??? 6.sınıflarda 5. ünite bitti 7.sınıflarda 5. ünite bitti 8. sınıflarda 5. ünite bitti :)
  14. D

Altın Bilgi 7.Sınıf Tüm Dersler İnteraktif CD

Altın Bilgi 7.Sınıf Tüm Dersler İnteraktif CD ölmüş link
  15. D

konu milli kültürümüz aydınlanıyor...yardım edeblecek warmı arkadaşlar

konu milli kültürümüz aydınlanıyor...yardım edeblecek warmı arkadaşlar Sedamm sen öğrencisin galiba, öğretmenin ödev vermiş olmalı. Araştırıp kendin yapsan daha iyi olmaz mı?
  16. D

Bir ücretlinin Günlüğü

Bir ücretlinin Günlüğü Şimdiden kolay gelsin hocam... İnşallah herşey dilediğiniz gibi olur.
  17. D

Derslerim Nasıl Geçiyor?

NASIL ANLATIYORSUNUZ?? Haklısınız hocam, detaylara girmiyorlar fakat testlerde çıkıyor, deneme sınavlarında da.. Öğrenci illaki getirip soruyor. Yüzeysel anlattım ve haliyle geriyim. Yetiştirmek için insan üstü çaba harcıyorum. Ama olmuyor kii.
  18. D

ADEY-RİDEF Sorunu

ADEY-RİDEF Sorunu Bıktım gerçekten artık... Anketör Sosyalciler olduk :) Eğitim-Öğretimi unuttuk. O kadar çok angarya varki...
  19. D

gerekli materyaller

gerekli materyaller Öncelikle kolay gelsin hocam, birkaç tane pano da ister sınıfınız. Bu siteden dersimiz ile ilgili konularda çıktılar alıp panolarınıza asabilirsiniz. Dersliğim için Atatürk köşesi , Rehberlik panosu ve Tarih şeridini kendim hazırladım. Çok da güzel oldu sanki. İmkanınız...
  20. D

Derslerimiz heyecanlı ve tempolu geçiyor. Videoyu izleyebilirsiniz.

Derslerimiz heyecanlı ve tempolu geçiyor. Videoyu izleyebilirsiniz. Yeni bir eğitim aracı ile tanıştık sayenizde, teşekkürler hocam. Bilgilendik.
Geri