gerekli materyaller

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hercai83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gerekli materyaller

Öncelikle kolay gelsin hocam, birkaç tane pano da ister sınıfınız. Bu siteden dersimiz ile ilgili konularda çıktılar alıp panolarınıza asabilirsiniz. Dersliğim için Atatürk köşesi , Rehberlik panosu ve Tarih şeridini kendim hazırladım. Çok da güzel oldu sanki. İmkanınız varsa bunları da yapabilirsiniz hocam. Naçizane fikir sunmak istedim :)

gerekli materyaller

Hocam neden harita?Zaten nerdeyse artık klasik harita bile kullanılmıyor ki.Navigasyon /yol gösterici cihazlar görüyorum artık turistlerin elinde kulağındaki aletle dinleyerek yol buluyor,BENİM BÜTÜN HARİTALARIM hem kendi hem de sınıflardaki bilgisayarın masa üstünde sınıf-sınıf ayrılmış ve istediğim haritayı yansıtıp ve hatta istediğim kadar büyütüp kullanıyorum.Yani ben 4-5 senedir tahtaya harita asmıyorum.ve belki de yakında ölçekleri de anlatmamıza gerek kalmayacak zannımca.

gerekli materyaller

hocam bu çağda harita mı kaldı. bir projeksiyon olsa yeterli bilgisayarda hepsi var zaten.

gerekli materyaller

işte projeksiyon olsa yoktu bizde de 5 sene önce set aldık gayet güzel

gerekli materyaller

ben yine de haritaların olması taraftarıyım. malum elektrik kesintisi, projeksiyon cihazının lamba değişimi, bilgisayarın bozulması gibi aksaklıklar flash bellekteki haritaların kullanılamamasına neden olabilir.
Ayrıca teneffüs aralarında, öğle arasında haritaların duvarda asılı kalması göz aşinalığı sağlayacaktır. projeksiyon cihazını her daim açık tutamazsınız.

Geri