Arama sonuçlarınız

1. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar...

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Mansurefe öğretmenim, dediğiniz yerler 74 puanla biraz güç gibi. Moralinizi bozmak gibi olmasın. Afyon'da öğretmenim ve 4 yıl önce 100 puan ile Afyon'a atandım. Geçen seneki "Alan değişikliği" saçmalığını da hesaba katarsak işiniz zor. Allah kolaylık versin.
  2. D

TEOGS sonuçlarına göre TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ortalamanız kaç?

TEOGS sonuçlarına göre TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ortalamanız kaç? 39 öğrenci ile 71 ortalama.. Afyon'a bağlı ilçenin köyünde çalışıyorum.
  3. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Aynen bedis 76 öğretmenim. Tam olarak katılıyorum söylediklerinize.. Kontenjanlar zaten azdı bir de alan değişikliği gibi saçma sapan bir durum yaşanınca puanlar ikiye katlandı.. Çakma Sosyal Bilgiler öğretmenleri istedikleri yere gitti (zannımca sadece...
  4. D

BECAYİŞ

BECAYİŞ Hocam il dışı tayin isteyebilmeniz için 3 yıl çalışma şartı aranıyor. Yani şu durumda ancak gelecek sene tayin isteyebilirsiniz.
  5. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... atmaca 18 hocam, branşınız sosyal bilgiler mi alan değişikliği mi yaptınız merak ettim. Ben de İzmir ve çevresi isteyeceğim nasipse ama sizin puanın yarısı bile yok :(
  6. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Verdiğiniz bilgi için teşekkürler ama " Dur bakalım" sözüne anlam veremedim. ?
  7. D

BECAYİŞ

BECAYİŞ Arkadaşlar Afyonkarahisar-Şuhut ilçesinde (zorunlu hizmet bölgesi) çalışıyorum. İzmir-Aydın-Manisa illerinde çalışan bir arkadaşla yer değiştirebilirim. İlgilenenler mesaj gönderirse sevinirim.
  8. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Arkadaşlar şimdiden sormak istiyorum. İzmir, Aydın ve Manisa tarafından Afyon'a tayin istemeyi düşünen varsa becayiş yapabiliriz... :)
  9. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Beklenen haber geldi.. Il disi atamalar haziran sonunda sonuclanacakmis.. yorumlara bakilirsa pek fazla tayin isteyecek arkadas yok. Hepimize hayirli olur insallah :)
  10. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... güncel
  11. D

Adınızın Japoncası..

Adınızın Japoncası.. zidorishiku
  12. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Ben BİMER'e yazdım hocam. En azından bir girişimde bulundum. Genel-geçer, geçiştiren bir cevap vermişler ! Geçen sene de çıkmamıştı tayinim ama ümit etmekten, dua etmekten başka yapacak bir şeyim yok. Nasipten öte gidecek yerimiz de yok.
  13. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah arkadaşlar.. Ben ümitliyim bu seneden :)
  14. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Hocam, açıkçası konu ile ilgili pek bilgim yok. Ama aynı durumda olan okul arkadaşım, askerlikten dolayı 3. yılı dolmasına rağmen tayin isteyemeyeceğini söylemişti.
  15. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Arkadaşlarım, aranızda tayin isteyecek yok mu?
  16. D

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... Hocam vermeyen MEB ile ilgili olarak az önce BİMER'e yazdım. Kontenjanların arttırılması konusunda sıkıntıyı dile getirdim. Umarım dikkate alırlar.
  17. D

Merhaba Değerli Meslektaşlarım. 1 yıl sonra yeniden aynı başlığı açmış bulunmaktayım :) "henüz çok erken" diyenler olabilir ama istemediği bir yerde çalışan arkadaşlarım anlayacaklardır. MEB 2014 takvimine göre 2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar 02 Mayıs- 30 Haziran tarihleri arasında...
  18. D

İNKLAP TARİHİ TEOG HAZIRLIK DENEME SINAVI

İNKLAP TARİHİ TEOG HAZIRLIK DENEME SINAVI teşekkür ederim hocam.
  19. D

Atatürkçülük Tablo (Süper)

Atatürkçülük Tablo (Süper) Çok beğendim hocam.. kullanımı çok kolay ve anlaşılır. teşekkürler...
  20. D

Müfettişler Hangi Belgeleri İster?

Müfettişler Hangi Belgeleri İster? İlk dönem sonunda geldiler teftişe ve yukarıda sayılanların hemen hepsi dosyamda mevcuttu. Haricinde Kulüp Toplum Hizmeti Gönüllü Veli seçmemi istedi :S Haricinde Toplum Hizmetinde öğrencilerin danışman öğretmeni ve yapılan toplum hizmetini değerlendirmesinin...
Geri