Arama sonuçlarınız

1. E

Lozan Barış Antlaşması Ve Önemi Performans Ödevi

Esasında yardımcı olunacak bir nokta yok. Tabii sen şu ödevi hazır bir şekilde bana verin demek istemiyorsan ?.! Ben, 6-7-8. sınıf öğrencilerime bu şekilde bir yol takip etmelerini söyledim. Dolayısıyla en güzel ve tatlı ödev kütüphanede yapılan ödevdir. Cumhuriyet dönemi konulu Tarih...
  2. E

İpek Yoludan Türkler-Devletlerin Künyesi

Elinize sağlık..
  3. E

7.sınıf 3.ünite.yolumuz Sivas'a Düştü - Âlâ Bir Sunu-

Değerli arkadaşlar 3. Ünitenin beşinci konusu olan "Yolumuz Sivas'a Düştü" ile ilgili çalışmam. İNDİRMEK İÇİN TIKLA Not: SUNU tekrar UPLOAD edilmiştir. Buyrun... SBD www.sbd.net.tc
  4. E

Mustafa Filmine Gittiniz Mi

ben de izledim ve hiç de öyle yaygara koparılmayı hak edecek bir film değildi. Her şey normaldi. Büyüğünden küçüğüne hemen her insanın bildiği bilgilerin haricinde bir bilgi vermiyordu. Ezber bozan bir film değildi yani. Sanki rant için yaygara koparıldı. İzlemeyen de gitsin izlesin biz de...
  5. E

Konularda Nerdesiniz?

6'larda ipek yolunda Türkler 7'lerde Osmanlı yeni başkentinde 8'lerde I. inönü savaşı
  6. E

Milli Mücadele Dönemi Gazete Manşetleri

Uyarmaktan edemeyeceğim. Harf devrimi öncesi kullanılan alfabede Arapça olan sadece harfler idi. Yoksa yazılan metinler arapça vs. değildi. Herşey Türkçe idi. Dolayısıyla 1919 orijinal gazetelerinde de yazılar Türkçe idi.... Selam ile..
  7. E

ek ders bulabiliyor musunuz ?

Hocam bunun memnuniyetle falan alakası yok. Arkadaşın dile getiridiği bu durumu değişik platformlarda, değişik Sosyal Bilgiler sitelerinde her daim dile getirdik. Bunu daha net bir şekilde, daha büyük çaplı olarak dile getirmedikçe bundan pek bir şey çıkacağına inanmıyorum maalesef. Mesela...
  8. E

Osmanlıda Savaş ve Barışların Yapıldığı Yerler

BENDE teşekkür ederim.
  9. E

Sosyal Bilgiler Ansiklopedisi

sosyal bilgiler mi bilimler mi?
Geri