Arama sonuçlarınız

1. E

**Sosyal Bilgiler Yüksek Kalitede Fotoğraf ve Öneri **

google (görseller) arama ana sayfasında ayarlar kısmında gelişmiş arama var orada resim boyutunda yüksek çözünürlüğü seçip istediğin fotoğrafları bulabilirsiniz.
  2. E

6. sınıf meb kazanım testleri 12 test bir arada

yy42 hocam, 12. testten sonrakilerde var mı acaba arşivinizde?
  3. E

Elinde son 2 yılın toplu MEB kazanım testi olan var mı acaba ?

diğer sınıflarında var hocam ararsan sitede bulabilirsin. Yalnız 6. sınıfların 12. testden sonrası yok,geçen seneden 12 testden sonrası olan varsa yükleyebilir mi, gerekli başlığın altına
  4. E

meb.anket LÜTFEN DİKKAT Site Yönetimi ve Sosyal Bilgiler Öğretmenlerim

meb.anket LÜTFEN DİKKAT Site Yönetimi ve Sosyal Bilgiler Öğretmenlerim Arkadaşlar MEB tarafından dikkate alınmayacağını her ne kadar bilsekte en azından haftalık ders saatlerini değerlendirme anketini doldurup görüşlerimizi yazalım. Bizim dersimiz 10 sene önce Fen Bilgisi dersiyle haftalık ders...
  5. E

Atamın İzinde TEOG’un Peşinde II.Dönem II.Denemesi

Atamın İzinde TEOG’un Peşinde II.Dönem II.Denemesi Zalatar ve MBY çok teşekkür ederim;) emeğinize sağlık, bu hafta kursta uygulayacağım.
  6. E

Yetiştirme Kurslarının 3 Ders İle Sınırlanılmasına Karşı Kampanya

Yetiştirme Kurslarının 3 Ders İle Sınırlanılmasına Karşı Kampanya bende gönderdim.
  7. E

2015-2016 8.Sınıf T.C.İnkılap Tarihi 2.DÖNEM KURS PLANI

2015-2016 8.Sınıf T.C.İnkılap Tarihi 2.DÖNEM KURS PLANI bence de daha kibar olmalısınız,Bu tarz konuşmanız bizim sitede yeni olduğunuzu düşündürdü, fakat yeni de değil eski üyelerimizdensiniz. Zeki Hocamı tanımadığınız da belli. Zeki Hocam paylaşım için teşekkür ederim.
  8. E

Çanakkale Zaferi 100. Yıl Konuşması

Çanakkale Zaferi 100. Yıl Konuşması Kalemine sağlık Metin Hocam.
  9. E

Hukuk ve Adalet 1.Ünite Toplumsal Düzen ve Hukuk Ders Notları

Hukuk ve Adalet 1.Ünite Toplumsal Düzen ve Hukuk Ders Notları teşekkürler Zeki Hocam, çok ihtiyacım vardı. diğer üniteler içinde paylaşım yaparsanız sevinirim.
  10. E

Sosyal Bilgiler Dersinin Geleceği İçin Hep Beraber

Sosyal Bilgiler Dersinin Geleceği İçin Hep Beraber Zalatar, şimdi gördüm, ve bu saatte hemen yolladım.
  11. E

2013-2014 Sos 5 1. Dönem 1. Sınav (Karma)

2013-2014 Sos 5 1. Dönem 1. Sınav (Karma) ayşen hocam teşekkürler, word formatında bulmacadaki sorular gözükmüyor, bende mi bir sıkıntı var acaba? 7. sınıf sınavındada aynı sıkıntı var. Bir bakabilir misiniz.
  12. E

Atatürkün El Yazısı Fontu

Atatürkün El Yazısı Fontu gerçekten çok güzel paylaşımmış fark edemedik, teşekkürler.
  13. E

Yeryüzü Şekilleri Çalışması -foto

Yeryüzü Şekilleri Çalışması -foto 3 defa tıklayarak indirmeye çalıştım, her seferinde bilgisayar dondu ve reset atmak zorunda kaldım, dosyada bir sıkıntı mı var acaba?
  14. E

2012-2013 SOS 51.DÖNEM 1. ORTAK SINAV (Test)

2012-2013 SOS 51.DÖNEM 1. ORTAK SINAV (Test) çok teşekkür ederim, elinize sağlık
  15. E

2012-2013 5/A I.Dönem I.Yazılı

2012-2013 5/A I.Dönem I.Yazılı 5. sınıflara girmiyorum ama, sarıboğa hocamın sınavını görünce bakayım dedim. format ve sorular çok hoş, teşekkürler.
  16. E

Cumhuriyet Bayramı İptal

Cumhuriyet Bayramı İptal okullardaki törenlerde iptal.
  17. E

ekders

ekders branşı sınıf öğretmenliği olan idareciler girmek zorunda değil ancak, branş öğretmeni olanlar 6 saat girmek zorunda ama çoğu bir şekilde girmiyor.
  18. E

Sınıf ve Rehber Öğretmeni Programı

Sınıf ve Rehber Öğretmeni Programı performans, dosyayı indirdim;excel sayfasının içindekiler bölümü açılıyor ama başlıkların üzerine tıklayınca "işlem bu bilgisayardaki kısıtlamalar nedeniyle iptal edildi. lütfen sistem yöneticinize danışın." diye uyarı veriyor. sebebi ne olabilir, bir...
  19. E

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz kitabın son konusu olan ortak miras ile ilgili soru var. sınav yıllık planlar bitmeden 2 hafta önce yapılıyor. ve bu MEB hala son konudan soru soruyor. ben bu konuyu geçen hafta işlemiştim ama 35 kişilik sınıflarda 5-6 öğrenciyle...
  20. E

3D Dolmabahçe Sarayı (360 Derece Tamamı)

3D Dolmabahçe Sarayı (360 Derece Tamamı) çok sağol zalatar. ne rica etsek,anında görüntü sağlıyorsun. ellerin dert görmesin.
Geri