ekders

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan msays
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ekders

branşı sınıf öğretmenliği olan idareciler girmek zorunda değil ancak, branş öğretmeni olanlar 6 saat girmek zorunda ama çoğu bir şekilde girmiyor.

ekders

emre007' Alıntı:
branşı sınıf öğretmenliği olan idareciler girmek zorunda değil ancak, branş öğretmeni olanlar 6 saat girmek zorunda ama çoğu bir şekilde girmiyor.

Branş fark etmiyor hocam hepsi girmek zorunda, lakin Teşkilat Mevzuatı ile ekders yönetmeliği deişti artık idareciler ekders almayacağı için zorunluluk da kalkacaktır.

ekders

en son duruma göre sınıf öğretmeni olupta idareci olanlar derse girmiyorlar ama branş öğretmeni olup idareci olanlar derse giremeseler bile 6 saat kendi bnanşında ders verilir tabi buda tabiki o branştaki öğretmene zararlı oluyor yani 6 saat dersi gitmiş oluyor

ekders

HOCAM O İŞ TAM ANLAMIYLA MUAMMA BAZI MEM LER ZORUNLU DİYOR BAZILARI DEĞİL

ekders

Ordu merkezde branş öğretmeni idareciler 6 saate zorunlu olarak giriyorlar. Bu sayede ben de maaş karşılığını doldurmak için 3 saatliğine başka bir okula gidiyorum. Bu da yetmezmiş gibi aynı sınıfta üç saat üst üste ders işliyorum.(2 saat T.C. İnk. Tar. + 1 Saat Vatandaşlık ve Dem.Eğt.)

İdareci; toplantı, veli görüşmesi vs. durumlardan dolayı derse giremiyor. Ondan sonra müfettişler gelirler, bana başarıdan bahsederler...

Geri