Arama sonuçlarınız

1. T

Halk Kültürü Zümre Yeni

teşekür ederim öğretmenim
  2. T

hukuk ve adalet

http://www.hukukokulu.com
  3. T

LGS 1.TEOG KAVRAMLAR

teşekkürler
  4. T

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? erken iç Asya tarihi denis sinör
  5. T

LGS TEOG ortalaması nasıl arttırıldı? Ufak bir öneri!!!

TEOG ortalaması nasıl arttırıldı? Ufak bir öneri!!! hocam öğrenci başına nasıl bir başlık takacak
  6. T

5.Ünite Gerçekleşen Düşler Ünite Özeti

5.Ünite Gerçekleşen Düşler Ünite Özeti teşekkür ederim Arife hocam
  7. T

2.yazılı 1-2

;)
  8. T

Bir tek ben mi rahatsız oluyorum?

Bir tek ben mi rahatsız oluyorum? bizim görevimiz müfredata uygun şekilde ders anlatmak kitapta nasıl anlatılıyorsa öyle kabul edeceğiz bunları tartışmak tarihçilerin işidir tüm ideolijiler tarihi kullanırlar tarih ideolojinin arka bahçesidir
  9. T

Müfredatı Nasıl Yetiştirdiniz

Müfredatı Nasıl Yetiştirdiniz teknoloji tasım derslerinden 4 saat alabildim konuları çok hızlı geçmek zorunda kaldım eve çok ödev verdim Allah tan derslerim tatil edilen günlere denk gelmedi de anca yetiştirebildim
  10. T

ders saatleri yeterli geliyor mu?

bulunduğum okulda 2 saat ders 2 saat de kursa giriyorum diğer branşlar toplamda(seçmelilerle falan) en az giren 6 saat giriyor derslerde konuları ancak yetiştiriyorum test çözmeye çalışma kitabı ve etninlik yapmaya yeterli zamanımız yok bunları ev ödevi olarak veriyorum deneme sınavlarında diğer...
  11. T

dpyb sınavları tttt

:(
  12. T

dpyb sınavları ttt

;)
  13. T

dpyb sınavları tt

:)
  14. T

dpyb sınavları t

15. T

dpyb sınavları

16. T

sınav 5.2

kolay
  17. T

Cumhuriyet Ve Demokrasi Arasındaki Farkı Nasıl Açıklanmalı???

eski yunancada demos:halk kratos: iktidar demektir. yani demokrasi halkın kendi kendini yönetmesi demektir. cumhuriyet ise demokrasi çeşitlerinden biridir. yani cumhuriyet demokrasinin alt kümesidir. çoğunluğun yönetimi demektir. cumhur Arapça kelime olup çoğunluk anlamına gelmektedir.meşrutiyet...
Geri