Arama sonuçlarınız

1. Onur Akmeşe

Onur Akmeşe Denemeleri 7 - (2021 LGS)

DENEME NO: 7 – Deneme Sınavı Yeni Nesil Beceri Temelli Sorulardan Oluşmaktadır. – Tamamı Orijinal, MEB Kazanımlarına Uygundur. – Her Türlü Platformda Site Linkimizi Kaynak Göstermek Koşuluyla Paylaşılabilir. -Fotokopi Yoluyla Öğrencilerinize Çözdürebilirsiniz. -Whatsap vb. Yollarla...
  2. Onur Akmeşe

Onur Akmeşe Denemeleri 6 - (2021 LGS)

DENEME NO: 6 – Deneme Sınavı Yeni Nesil Beceri Temelli Sorulardan Oluşmaktadır. – Tamamı Orijinal, MEB Kazanımlarına Uygundur. – Her Türlü Platformda Site Linkimizi Kaynak Göstermek Koşuluyla Paylaşılabilir. -Fotokopi Yoluyla Öğrencilerinize Çözdürebilirsiniz. -Whatsap vb. Yollarla...
  3. Onur Akmeşe

Onur Akmeşe Denemeleri 5 - (2021 LGS)

DENEME NO: 5 – Deneme Sınavı Yeni Nesil Beceri Temelli Sorulardan Oluşmaktadır. – Tamamı Orijinal, MEB Kazanımlarına Uygundur. – Her Türlü Platformda Site Linkimizi Kaynak Göstermek Koşuluyla Paylaşılabilir. -Fotokopi Yoluyla Öğrencilerinize Çözdürebilirsiniz. -Whatsap vb. Yollarla...
  4. Onur Akmeşe

Onur Akmeşe Denemeleri 4 - (2021 LGS)

DENEME NO: 4 – Deneme Sınavı Yeni Nesil Beceri Temelli Sorulardan Oluşmaktadır. – Tamamı Orijinal, MEB Kazanımlarına Uygundur. – Her Türlü Platformda Site Linkimizi Kaynak Göstermek Koşuluyla Paylaşılabilir. -Fotokopi Yoluyla Öğrencilerinize Çözdürebilirsiniz. -Whatsap vb. Yollarla...
  5. Onur Akmeşe

Onur Akmeşe Denemeleri 3 - (2021 LGS)

DENEME NO: 3 – Deneme Sınavı Yeni Nesil Beceri Temelli Sorulardan Oluşmaktadır. – Tamamı Orijinal, MEB Kazanımlarına Uygundur. – Her Türlü Platformda Site Linkimizi Kaynak Göstermek Koşuluyla Paylaşılabilir. -Fotokopi Yoluyla Öğrencilerinize Çözdürebilirsiniz. -Whatsap vb. Yollarla...
  6. Onur Akmeşe

Onur Akmeşe Denemeleri 2 - (2021 LGS)

DENEME NO: 2 – Deneme Sınavı Yeni Nesil Beceri Temelli Sorulardan Oluşmaktadır. – Tamamı Orijinal, MEB Kazanımlarına Uygundur. – Her Türlü Platformda Site Linkimizi Kaynak Göstermek Koşuluyla Paylaşılabilir. -Fotokopi Yoluyla Öğrencilerinize Çözdürebilirsiniz. -Whatsap vb. Yollarla...
  7. Onur Akmeşe

Onur Akmeşe Denemeleri 1 - (2021 LGS)

DENEME NO: 1 – Deneme Sınavı Yeni Nesil Beceri Temelli Sorulardan Oluşmaktadır. – Tamamı Orijinal, MEB Kazanımlarına Uygundur. – Her Türlü Platformda Site Linkimizi Kaynak Göstermek Koşuluyla Paylaşılabilir. -Fotokopi Yoluyla Öğrencilerinize Çözdürebilirsiniz. -Whatsap vb. Yollarla...
  8. Onur Akmeşe

Onur AKMEŞE Denemeleri-1

Merhaba Hocalarım daha önce 8. sınıflar için deneme hazırlayıp paylaşıyordum bu sene 5-6-7-8 tüm şubelere denemeler hazırlayıp 15 günde bir paylaşacağım. . Denemelerin kapsamı kapakta, cevap anahtarı en son sayfada yer almaktadır. . Öğrencilerinize göndermek için hem cevap anahtarlı hem cevap...
  9. Onur Akmeşe

Onur AKMEŞE Denemeleri-1

Merhaba Hocalarım daha önce 8. sınıflar için deneme hazırlayıp paylaşıyordum bu sene 5-6-7-8 tüm şubelere denemeler hazırlayıp 15 günde bir paylaşacağım. . Denemelerin kapsamı kapakta, cevap anahtarı en son sayfada yer almaktadır. . Öğrencilerinize göndermek için hem cevap anahtarlı hem cevap...
  10. Onur Akmeşe

Onur AKMEŞE Denemeleri-1

11. Onur Akmeşe

Onur AKMEŞE LGS Denemeleri-1

12. Onur Akmeşe

Zümrelerin Gücü Adına Denemeleri No: 9

Soru grubumuz ile hazırladığımız 9.denemedir. Yorumlarınızı olumlu olumsuz belirtirseniz seviniriz. Yalnızca LGS konularını kapsar. Cevap anahtarlı ve cevap anahtarsız olarak iki şekilde paylaşıyorum.
  13. Onur Akmeşe

Zümrelerin Gücü Adına Denemeleri No: 8

Soru grubumuz ile hazırladığımız 8. denemedir. Yorumlarınızı olumlu olumsuz belirtirseniz seviniriz. Yalnızca LGS konularını kapsar. Cevap anahtarlı ve cevap anahtarsız olarak iki şekilde paylaşıyorum.
  14. Onur Akmeşe

Zümrelerin Gücü Adına Denemeleri No: 7

Soru grubumuz ile hazırladığımız 7. denemedir. Yorumlarınızı olumlu olumsuz belirtirseniz seviniriz. Yalnızca LGS konularını kapsar. Cevap anahtarlı ve cevap anahtarsız olarak iki şekilde paylaşıyorum. Not: İyi kötü eleştirilerinizi belirtmediğinizde çalışma azmimiz kırılıyor :)
  15. Onur Akmeşe

Zümrelerin Gücü Adına Denemeleri No: 6

Soru grubumuz ile hazırladığımız 6. denemedir. Yorumlarınızı olumlu olumsuz belirtirseniz seviniriz. Yalnızca LGS konularını kapsar. Cevap anahtarlı ve cevap anahtarsız olarak iki şekilde paylaşıyorum.
  16. Onur Akmeşe

Zümrelerin Gücü Adına 23 Nisan Özel Denemesi

23 nisan için hazırladığımız 23 soruluk özel denemedir. Soruların cevapları son sayfadadır. Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Bizi @sosyal_bilgiler_zumresi2020 instagram sayfasında takip edebilirsiniz. (4400 sosyal bilgiler öğretmeniyiz)
  17. Onur Akmeşe

Zümrelerin Gücü Adına Denemeleri No: 5

5. Denememizi cevap anahtarlı ve cevap anahtarsız olarak iki formatta paylaşıyorum. Denemelerin devamı için yorumlarınız önemlidir. Mudanya Ateşkes Anlaşması dahil konuları kapsar.
  18. Onur Akmeşe

Zümrelerin Gücü Adına Denemeleri No: 4

Merhaba, Sayın hocalarım soru grubumuz ile hazırladığımız 4. denememizi indirebilir dilediğiniz platformda kaynak göstererek kullanabilirsiniz. . İlk 3 ünitenin konularını kapsar. . Deneme paylaşımlarımızın devamı sizin olumlu olumsuz yorumlarınıza bağlıdır. Cevap anahtarı içerisindedir. ...
  19. Onur Akmeşe

Zümrelerin Gücü Adına Denemeleri No: 3

Merhaba, Sayın hocalarım soru grubumuz ile hazırladığımız 3. denememizi sizlere sunuyoruz.. . Çok güzel bir deneme olduğunu düşünüyorum. Zorunlu tatil süresince öğrencilerinize whatsap gruplarından gönderebilir, ebaya yükleyebilirsiniz. Üzerinde değişiklik yapmadan ve kaynak gösterer ticari...
  20. Onur Akmeşe

Zümrelerin Gücü Adına Denemeleri No: 2

Sayın hocalarım soru grubumuz ile hazırladığımız 2. denememizi sizlere sunuyoruz.. Çok güzel bir deneme olduğunu düşünüyorum.. Zorunlu tatil süresince öğrencilerinize dijital ortamda çözdürebilirsiniz. Bir aksilik olmazsa 3. denemeyi en geç yarın paylaşacağız. LGS'ye kadar deneme...