Arama sonuçlarınız

1. Onur Akmeşe

Zümrelerin Gücü Adına LGS Denemesi no : 1

Arkadaşlar oluşturduğumuz soru grubumuz ile sizlere her hafta 2 adet LGS denemesi sunacağız. Sınava kadar devam edecektir. İlk denememiz hazır ve sizlere sunmak istedik. İlk olduğu için hatalarımız olabilir affola.. . Cevap anahtarı içerisindedir. Ayrıca fotokopiye uygun hazırlanmıştır. Renk...
  2. Onur Akmeşe

Yeni Nesil Deneme No 4 ( Onur Hoca)

8. Sınıflar için hazırladığım 4. deneme ile karşınızdayım. Lütfen emek harcanan bu deneme hakkındaki fikirlerinizi 30 saniyenizi ayırarak yorumlarsanız sevinirim Kapsam: Amasya Görüşmelerine Kadar Cevap Anahtarı: a c b d d d a c b c Ayrıca instagramı olanları @sosyal_bilgiler_zumresi2020...
  3. Onur Akmeşe

5. Sınıf Yeni Nesil Deneme ( Onur Hoca )

5. sınıflar için hazırladığım ilk deneme ile karşınızdayım. Okulumdaki genel deneme için hazırlamıştım sizlerle de paylaşmak istedim. 5. Sınıflar için ilk denemem olduğu için yorumlarınız çok değerlidir. Hazırlaması 3-4 saat alan 10 soruyu 30 saniyede değerlendirirseniz sevinirim.. Kapsam...
  4. Onur Akmeşe

Yeni Nesil Deneme no: 3 ( Onur Hoca )

8. Sınıflar için hazırladığım 3. deneme ile karşınızdayım. Lütfen emek harcanan bu deneme hakkındaki fikirlerinizi 30 saniyenizi ayırarak yorumlarsanız sevinirim Kapsam: Mondros'a Karşı Tepkiler Dahil İzmir'in İşgaline kadar Cevap Anahtarı: d d c b a d d a a d Ayrıca instagramı olanları...
  5. Onur Akmeşe

7. Sınıf Yeni Nesil Deneme 1 ( Onur Hoca)

Evet 7. sınıflar için hazırladığım ilk deneme ile karşınızdayım. Okulumdaki genel deneme için hazırlamıştım sizlerle de paylaşmak istedim. 7'ler için ilk denemem olduğu için yorumlarınız çok değerlidir. Hazırlaması 3-4 saat alan 10 soruyu 30 saniyede değerlendirirseniz sevinirim:) Kapsam...
  6. Onur Akmeşe

6. Sınıf Yeni Nesil Deneme 1 ( Onur Hoca)

Evet 6. sınıflar için hazırladığım ilk deneme ile karşınızdayım. Okulumdaki genel deneme için hazırlamıştım sizlerle de paylaşmak istedim. 6'lar için ilk denemem olduğu için yorumlarınız çok değerlidir. Hazırlaması 3-4 saat alan 10 soruyu 30 saniyede değerlendirirseniz sevinirim:) Kapsam: İlk...
  7. Onur Akmeşe

Yeni Nesil Deneme no: 2 ( Onur Hoca)

Denemelerin devamı için olumlu olumsuz geri dönüşleriniz çok önemlidir. Uzun bir emek harcanan bu deneme ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Sayın zümrelerim yeni nesil denememin 2.siyle sizinleyim :) Deneme Mondros Ateşkesine kadar olan konuları kapsamaktadır. Soruların ticari amaçla...
  8. Onur Akmeşe

Yeni Nesil Deneme no: 1 ( Onur Hoca)

Denemelerin devamı için OLUMLU - OLUMSUZ yorumlarınızı bekliyorum. Okulumda uyguladığım yılın ilk genel denemesinde yer alan İnkılap sorularını sizinle de paylaşmak istedim. Sorular 1. ünite konularını kapsamaktadır. Öğrencilerinize fotokopi olarak uygulayabilirsiniz. Yıl içinde toplam 20 deneme...
  9. Onur Akmeşe

deneme no: 6 T.C. İnkılap tarihi ve Atatürkçülük

Sorular tarafımdan hazırlanmıştır. Faydalı olması dileğiyle..
  10. Onur Akmeşe

8. sınıf deneme sınavı no:7

Sorular tarafıma aittir. Sorular hakkındaki düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim.
  11. Onur Akmeşe

8. sınıf deneme sınavı no:5

Sorular tarafımdan hazırlanmıştır. Misakı Milli Kararlarına kadar olan konuları kapsar. Her türlü yoruma açıktır:)
  12. Onur Akmeşe

8.sınıf deneme sınavı no:4

Sorular tarafımdan hazırlanmıştır. Amasya genelgesine kadar olan konuları kapsamaktadır.
  13. Onur Akmeşe

8. sınıf deneme sınavı no:3

Sorular tarafıma aittir. Sorular hakkındaki düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim.Duruma göre her hafta en az 1 deneme yayınlamayı düşünüyorum. Öğrencilerinize dağıtabilirsiniz..
  14. Onur Akmeşe

deneme sınavı no:2

Sorular tarafıma aittir. Sorular hakkındaki düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim.Duruma göre her hafta en az 1 deneme yayınlamayı düşünüyorum. Öğrencilerinize dağıtabilirsiniz..
  15. Onur Akmeşe

8. sınıf deneme sınavı no:1