Arama sonuçlarınız

1. Cumali Güler

Hizmet İçi Eğitim Başvuruları

Arkaşlar Hizmet İçi Eğitim Başvuruları için baktığımda bizim bolume uygun hizmetiçi eğitim goremiyorum.Başvuru yapabileceğimiz kurs veya seminerleri buraya kod olarak belirtirseniz sevinirim
  2. Cumali Güler

Alan Değişikliği İptal Duyurusu

Milli Eğitim Bakanlığı alan değişikliği iptali ile ilgili yazıları illere yolladı. İller arası alan değişikliği yaptığı halde alan değişikliğinin iptalini isteyen öğretmenlere illerinize geri dönmek şartıyla iptal işlemini yapabiliriz dedi...
  3. Cumali Güler

Fatih ve Fetih

mustafa hocamın hazırladığı flash çalışmadır. not:alıntıdır
  4. Cumali Güler

Anadolu medeniyetleri tanıtım videosu

Anadolu medeniyetleri tanıtım videosu Anadolu medeniyetleri tanıtım videosu TIKLA İNDİR
  5. Cumali Güler

Deprem Dosyası

Deprem Dosyası İndirmek İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız Deprem Dosyası TIKLA İNDiR
  6. Cumali Güler

Bolgemizi Tanıyalım Ders Notları Paketi

Bolgemizi Tanıyalım Ders Notları Paketi
  7. Cumali Güler

Türkiye ve Türkiyenin Bölgeleri Boş Haritalar

Türkiye ve Türkiyenin Bölgeleri Boş Haritalar
  8. Cumali Güler

Bölgemizi Tanıyalım Animasyonlu Anlatımlar

Bölgemizi Tanıyalım Animasyonlu Anlatımlar
  9. Cumali Güler

Köy Okulumuza Destek

Köy Okulumuzun fotokopi makinası ihtiyacı için desteklerinizi bekliyoruz TIKLA DESTEK OL [/align]
  10. Cumali Güler

Öğrenciler İçin Zorunlu Kıyafet Kaldırıldı!!!

MEB, okullarda öğrenim gören öğrencilerin kıyafetlerini düzenleyen yönetmeliği tümden değiştirdi. Yeni düzenlemeye göre okullarda öğrenciler belirli sınırlar dahilinde istedikleri kıyafetleri giyebilecek. Bu düzenleme bir sonraki eğitim öğretim yılında yürürlüğe girecek. Ancak imam hatiplerdeki...
  11. Cumali Güler

1. ve 2.Ünite Etkinliği

siteden derlemedir
  12. Cumali Güler

Sizin İçin Altı Üstü Bir Kapak Ama Onlar İçin ......

Sizin için altı üstü bir kapak, ama onlar için… Bir plastik kapak ile ortopedik engelli birinin kendi başına hareket etmesini, özgürce istediği yere gidebilmesini, alışveriş yapabilmesini, gezmesini ve yaşadığı dünyayı keşfetmesini sağlayabilirsiniz… İçtiğiniz su şişesinin ya da damacanasının...
  13. Cumali Güler

2014'de SBS'de Ne Olabilir?

BUNLAR SADECE TAHMİNDİR.%100 OLACAĞI KESİN DEĞİLDİR Vatan gazetesi'nin “Sbs'den sonra sınav stresi yok” adlı gazete haberine göre 2014'de ortaöğretime yerleştirme sınav sisteminin değişecekmiş. Gazetenin ilgili bölümü aşağıdaki gibidir. Sınav devam edecek ama etkili olmayacak. Yeni sistemde de...
  14. Cumali Güler

Bayramımız Mübarek Olsun

15. Cumali Güler

Ucretsiz Bilgi Depolama/Seedbox

arkdaşlar ucretsiz 1 GB alan ve sınırsız trafik veren depolama alanı özellikle torrenticler için bulunmaz fırsat.Oranı1:1 olana kadar seed ediyor.istediğimiz dosyayı istediğimiz kadar saklayabiliyoruz.Alttaki referans linki ile uye olursanız hem size hem bana ekstra alan veriyor.Sayfanın en...
  16. Cumali Güler

7.Sınıf Çalışma Takip Defteri

Toplam 43 sayfadan oluşan hem öğrenciye rehberlik hem de yıl boyunca çalışmalraını yakından takip edebileceğimiz bir kaynak.PDF formatındadır. İndirmek için aşağıdaki linke tıklayınız 7.sınıf Çalışma Takip Defteri TIKLA indir not alıntıdır
  17. Cumali Güler

6.sınıf Çalışma Takip Defteri

Toplam 44 sayfadan oluşan hem öğrenciye rehberlik hem de yıl boyunca çalışmalraını yakından takip edebileceğimiz bir kaynak.PDF formatındadır. İndirmek için aşağıdaki linke tıklayınız 6.sınıf Çalışma Takip Defteri TIKLA indir not alıntıdır
  18. Cumali Güler

Mehteran & Kızılordu Korosu İstiklal Marsı

Mehteran & Kızılordu Korosu İstiklal Marsı Etkiledik Etkilendik ama nasıl konusnda kullanabileceğimiz bir materyal
  19. Cumali Güler

Evladı Fatihan (Evlâd-ı Fâtihân)

Rumeli’nin fethinden sonra oralarda yerleşmek üzere Anadolu’nun Müslüman-Türk halkından aileleri ile birlikte gidenlere verilen ad. Osmanlılar'ın Balkan Yarımadası'ndaki fetihleri neticesinde orada yerleşmeleriyle buradaki yörük cemaati gruplarının sayıları artmış ve çok ehemmiyet kazanmıştı...