Arama sonuçlarınız

1. nurettin yakar

Sunu SB 6.4.4. Emek Bir Hazinedir

Rica Ederim.
  2. nurettin yakar

Sunu SB 7.5.2. Üretim Teknolojisi Hayatımızı Etkiliyor

https://drive.google.com/file/d/1zn8nnj3MgcnxGnNSCy9Fn0fRFsWgjAvR/view?usp=sharing Değerli Meslektaşlarım, Sunuyu yukarıdaki linkten indirebilirsiniz. Sunuda herhangi bir bilgi hatası ya da eksikliği gördüğünüzde beni haberdar ederseniz memnun olurum. Görüş ve önerileriniz sunuları daha iyi...
  3. nurettin yakar

Sunu 8.4.1 Atatürk İlkeleri

Elinize sağlık hocam. Sunulardaki sadelik, görsellik, renk uyumu ve seçicilik çok iyi.
  4. nurettin yakar

Sunu İTA 8.1.1. Uyanan Avrupa Sarsılan Osmanlı

Teşekkür ederim. Sunuları bu eğitim-öğretim yılı başından beri paylaşıyorum. Hala yapmadığım ve yapıp da beğenmediğim sunular var. Kendi dersimde kullanmaya değer gördüğüm sunuları zaten paylaşıyorum.
  5. nurettin yakar

Bu sununun güncellenmesi gerekiyordu. Geçmiş konu diye uğraşmadım. Lazım mıydı?
  6. nurettin yakar

Bu sununun güncellenmesi gerekiyordu. Geçmiş konu diye uğraşmadım. Lazım mıydı?
  7. nurettin yakar

Sunu SB 6.5.1. Kaynaklarımız Kazanca Dönüşüyor

Doğru-Yanlış sorularını diyorsanız, ses efekti var. Doğru yaparsa alkış, yanlış yaparsa kötü anlamında ses efekti duyulur.
  8. nurettin yakar

Sunu İTA 8.4.1. Atatürk İlkeleri

Yararlı olması dileğiyle.
  9. nurettin yakar

Sunu SB 7.4.2. Bilimin Öncüleri

Telefonunuz uyumlu değilse ses ve görüntüyü bozabilir.
  10. nurettin yakar

Sunu SB 5.5.1. Yaşadığım Yerdeki Ekonomik Faaliyetler

https://drive.google.com/file/d/1Tj-kqdJSLDpNQfnNTLHACIIkZdKbcpIK/view?usp=sharing Bu sunuda bilgi eksikliği veya hatası gördüğünüzde, sunuyu daha iyi hale getirebilmem için görüş ve önerilerinizi paylaşabilirsiniz.
  11. nurettin yakar

Sunu SB 7.4.1. Kil Tabletlerden Akıllı Tabletlere

Ben site kurucusu değilim. Sadece birçok öğretmen gibi yaptığı çalışmaları paylaşan bir öğretmenim.
  12. nurettin yakar

Sunu SB 6.4.1. Sosyal Bilimler ve Toplum

Rica ederim. Yararlı olması dileğiyle.