Arama sonuçlarınız

1. nurettin yakar

Sunu SB 5.5.2. Bütçemi Planlıyorum

Bu sunu "SB 5.5.2. İhtiyaç ve isteklerini karşılamak için gerekli bütçeyi planlayabilme" konusu için yeni müfredata ve ders kitabına uygun olarak hazırlanmıştır. Sunuda gözden kaçan herhangi bir hata görürseniz, lütfen beni haberdar ediniz.
  2. nurettin yakar

Sunu SB 5.5.1. Kaynaklarımızın Verimli Kullanımı

Yarım kaldı, yetiştirince paylaşırım hocam?
  3. nurettin yakar

Sunu SB 7.5.4. İşinin Ehli İnsan Yetiştirmek

Linke tıklayın, üç nokta olan yere tıklayın, indir deyin, indirmesi lazım şimdi denedim. Sunuda video olduğu için boyutu yüksek, sunuyu mecburen böyle paylaştım. Deneyin yapamazsanız bana telegramdan ulaşın.
  4. nurettin yakar

Sunu SB 5.5.1. Kaynaklarımızın Verimli Kullanımı

Bu sunu "SB 5.5.1. Kaynakları verimli kullanmanın doğa ve insanlar üzerindeki etkisini yorumlayabilme" konusu için yeni müfredata ve ders kitabına uygun olarak hazırlanmıştır. Sunuda gözden kaçan herhangi bir hata görürseniz, lütfen beni haberdar ediniz.
  5. nurettin yakar

2024-2025 6. Sınıf Açık Uçlu 2. Dönem 1. Yazılı Sınavı ve Cevap Anahtarı (MEB-3. Senaryo)

Elinize sağlık hocam. Gerek ders notlarında, gerek yazılı sınav örneklerinde görsel tasarımlarınız ve bir o kadar da bilgileri düzenleyişiniz tek kelimeyle muhteşem. Değerli çalışmalarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum.
  6. nurettin yakar

Sunu SB 5.4.4. Sorunlarımızın Çözümünde Kurumlar

Bu sunu "SB 5.4.4. Bir ihtiyaç hâlinde veya sorun karşısında başvuru yapılabilecek kurumlar hakkında bilgi toplayabilme" konusu için yeni müfredata ve ders kitabına uygun olarak hazırlanmıştır. Sunuda gözden kaçan herhangi bir hata görürseniz, lütfen beni haberdar ediniz.
  7. nurettin yakar

Sunu SB 5.4.3. Temel Haklarımız ve Sorumluluklarımız

Şimdi bilgisayara indirdim. Bir sorun yok hocam. Telefondan da denedim. Bazı görsellerin şekli bozulsa da sunu açılıyor.
  8. nurettin yakar

Link olarak paylaşmadım hocam. Sunuyu flaşınıza indirip kullanabilirsiniz.
  9. nurettin yakar

Bu sunu "SB.5.4.3. Temel insan hak ve sorumluluklarının önemini sorgulayabilme" konusu için yeni müfredata ve ders kitabına uygun olarak hazırlanmıştır. Sunuda gözden kaçan herhangi bir hata görürseniz, lütfen beni haberdar ediniz.
  10. nurettin yakar

Ders Notu Etkin Vatandaşın Özellikleri Konu Özeti

Çalışmalarınızı paylaştığınız için teşekkür ediyorum hocam. İkinci ders kitabının notunun tamamını paylaşacak mısınız acaba?
  11. nurettin yakar

Sunu SB 5.4.2. Etkin Vatandaşın Özellikleri

"SB 5.4.1. Toplum düzenine etkisi bakımından etkin vatandaş olmanın önemine yönelik çıkarımda bulunabilme" öğrenim çıktısına ait konu sunusudur. Sunuyla ilgili görüş ve önerilerinizi mesajla bildirebilirsiniz.
  12. nurettin yakar

Sunu SB 5.4.1. Demokrasi ve Cumhuriyetin Temel Nitelikleri

"SB 5.4.1. Demokrasi ve cumhuriyet kavramları arasındaki ilişkiyi çözümleyebilme" öğrenim çıktısına ait konu sunusudur. Sunuyla ilgili görüş ve önerilerinizi mesajla bildirebilirsiniz.
  13. nurettin yakar

Sunu SB 5.1.1. Gruplar ve Rollerimiz

Sorun yaşamadan indirebilirsiniz sunuyu. Tekrar kontrol ettim hocam.
  14. nurettin yakar

Sunu SB 5.1.1. Gruplar ve Rollerimiz

Müsait olunca bakayım hocam.
  15. nurettin yakar

Sunu SB 5.3.3. Mezopotamya ve Anadolu Medeniyetlerinin Ortak Kültürel Mirasa Katkıları

Teşekkür ederim. Öğrencilerinize yararlı olması dileğiyle.
  16. nurettin yakar

Sunu SB 5.3.3. Mezopotamya ve Anadolu Medeniyetlerinin Ortak Kültürel Mirasa Katkıları

Sunuda karşılaştığınız herhangi bir hata varsa düşünce ve görüşlerinizi bildiriniz.
  17. nurettin yakar

Sunu SB 5.2.4. Ülkemize Komşu Devletler

Normalde indirebilmeniz lazım. Telegramdan atayım size. Bana telegramdan ulaşın.
  18. nurettin yakar

Sunu SB 5.2.4. Ülkemize Komşu Devletler

Linki güncelledim. İndirebilmeniz lazım.