Arama sonuçlarınız

1. F

Zeka Sorusu

Zeka Sorusu Cevabı üstte verdim bir bakın isterseniz.
  2. F

Arkadaşlar . . . !

Arkadaşlar . . . ! Arkadaşım konuyu okuduktan sonra cevap yazsan??
  3. F

Türk Tarihinde yolculuk ünitesi (tamamı) , sunum, soru ,etkinlik, konu filmleri.

Türk Tarihinde yolculuk ünitesi (tamamı) , sunum, soru ,etkinlik, konu filmleri. http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/index.php?topic=20914.0 Yukarıdakı linke tıklayarak 4shared i aktifleştirmeyi öğrenebilirsiniz..
  4. F

6.sınıf Sos.bilgiler Konu Özeti / Pdf

6.sınıf Sos.bilgiler Konu Özeti / Pdf Sorun yok 6.sn.sos.ozet.jpg (31.07 KB, 539x320 - Görüntüleme: 5726 kez.) 6.Sınıf Sosyal Bilgiler.rar (3904 KB - Yükleme: 7 kez.) Yazan yere tıklayıp indirebilirsiniz..
  5. F

Söz Uçar, Yazı Kalır

Söz Uçar, Yazı Kalır Açılıyor tekrar deneyin isterseniz
  6. F

!ATATÜRK!

!ATATÜRK! Sanırım sözcükler sıgmaz onu anlatmaya ..
  7. F

Sizin için sosyal bilgiler nedir?

Sizin için sosyal bilgiler nedir? Bence gereksiz bir paylaşım diye düşünüyorum.Ama uğraşmıssın yinede güzel.Ek sıklar eklemen daha iyi olurdu.kendime uygun bir şık bulamadim desem yeridir.
  8. F

Dünyanın Gözünde Atatürk

Dünyanın Gözünde Atatürk Rica ederim bir yararim dokunduysa ne mutlu
  9. F

Demokrasinin Serüveni: Eşitliğe Doğru

Demokrasinin Serüveni: Eşitliğe Doğru esitligedogru.rar (716.94 KB - Yükleme: 6080 kez.) YAZAN YERE TIKLAYARAK İNDİREBİLİRSİN ARKADASIM
  10. F

Verimli Ders Çalışma

Verimli Ders Çalışma Bir yararım dokunduysa ne mutlu
  11. F

Zeka Sorusu

Zeka Sorusu Cevaba bakmadan çözebildiniz mi ?
  12. F

KÖPEKLER VE SAHİPLERİ

KÖPEKLER VE SAHİPLERİ Bence sahipleri değil sadece benzetme yapılmış.O insanları karalamış gibi olmuş ama yinede komik . Eline sağlık kardeşim
  13. F

Entersan bir fotoğraf

Entersan bir fotoğraf Çıkmıs bence çokta iyi çıkmış.Elinize sağlık hocam
  14. F

Atatürk

Atatürk
  15. F

Atatürk

Atatürk İlk resim benden kardeşim :)
  16. F

Bolu Atatürk İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği

Bolu Atatürk İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği İçi tahtadan ve manzara harika . Ayni zamanda projeksiyon var ve resimler süper.Güle güle kullanın sayin hocam
  17. F

Görev Yönetici Devre Dışı Bırakıldı Açamıyor musunuz?

Görev Yönetici Devre Dışı Bırakıldı Açamıyor musunuz? Regedit'i kullanmak bilgisayarı çökertmeye belkide kullanılmaz hale gelmesini sağlayabilir diye düşünüyorum.Bir zararı var mıdır??
  18. F

Küresel Isınmaya Hayır

Küresel Isınmaya Hayır Küresel ısınma çagımızın en büyük sorunu..Güzel bir konu açmışsınız hocam teşekkürler..
  19. F

mezopotamya uygarlıkları

mezopotamya uygarlıkları MEZOPOTAMYA_UYGARLIKLARI.ppt (486 KB - Yükleme: 759 kez.) Yazan yere tıklayarak indirebilirsiniz..
  20. F

Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası Video Ders Anlatımı

Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası Video Ders Anlatımı Evet link kırık sayın hocam