Arama sonuçlarınız

1. F

Zeka Sorusu Olmak Mı,olmamak Mı?

Zeka Sorusu Olmak Mı,olmamak Mı? Arkadaşım seni tebrik ederim.Doğru yanıtı buldun. Romeo ve jülyet balıktır kapı açılmıştır rüzgardan dolayı balık kavanozu yere düşmüştür ve kavonoz kırılmıştır bu yüzden romeo ve jülyet ölmüştür.. Yorum yazıp beyin fırtınasına katkıda bulunan arkadaşlara...
  2. F

Sosyalbilgiler.biz İle Nasıl Tanıştınız?

Sosyalbilgiler.biz İle Nasıl Tanıştınız? Lütfen hocalarımıza karşı saygılı olalım.
  3. F

Otomatik Davranış Notu Girme Programı

Otomatik Davranış Notu Girme Programı Bende soru sorup yanıtını alıyor ona göre puan verıyor gibisinden(Ör.Derse katılım:5 , Not tutma : 3 ) bir program sanmıştım.Kullanamasamda güzel bir programa benziyor.Elinize sağlık değerli hocam..
  4. F

İlginç Bir Konu : [ Deja Vu ]

5. F

Ufak Quiz

Ufak Quiz Bence harika olmuş..Kısa ve net emeginize sağlık
  6. F

Elektronik Yüzyıl: Korsanla Mücadele

Elektronik Yüzyıl: Korsana Hayır Forumda nasıl erişebileceğiniz çok güzel bir şekilde anlatılıyor..
  7. F

Recep İvedik Hakkında DüşünceLeriniz Nelerdir? :)

Recep İvedik Hakkında DüşünceLeriniz Nelerdir? :) Evet çok haklısınız . Belki Recep İvedik'i eleştiriyoruz fakat birde çevremize baksak bir sürü İvedik görürüz.Bence önce kendimizi düzeltmeliyiz(Kendimizden kasıt halkımızdan bahsediyorum).Recep İvedik in yapılış amacı sadece para diye...
  8. F

Cemiyetler(kavram haritası)

Cemiyetler(kavram haritası) ÜSTTE CEMİYETLER.docx (16.81 KB - Yükleme: 1072 kez.) YAZAN YERE TIKLAYARAK İNDİREBİLİRSİNİZ.
  9. F

1500 Yıllık Ay Yıldızlı Türk Parası

1500 Yıllık Ay Yıldızlı Türk Parası İşte Türk tarihi ..
  10. F

Okudugum Bir Kitaptan Ötürü Benim İlgi Alanıma Giriyor Bu Konu Sizinle paylaşmak istedim.İlginizi Çekeceğini Biliyorum. Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa çok daha farklı...
  11. F

6. Sınıf Rehberlik Etkinikleri

6. Sınıf Rehberlik Etkinikleri etkinlikler_6.rar (59.27 KB - Yükleme: 1 kez.) yazan yere tıklayarak indirebilirsiniz...
  12. F

Bir ülke Bir Bayrak Ünitesi Sunu

Bir ülke Bir Bayrak Ünitesi Sunu İndir Butonuna basarak indirebilirsiniz.
  13. F

Osmanlı Pdişahları ve Atatürk Kronolojisi

OSMANLI PADİŞAHLARI TANITIMI RESİM BİRAZ KÜÇÜLTTÜM İSTEYENE BEDAVA MAİL YOLLARIM Hocam harika olmuş baya emek vermişsiniz anlaşılan . Ben indirmeyi çok isterdim ama kota sınırım var o yüzden indiremiyorum ama en kısa zamanda bakacagım çalışmanıza.Teşekkürler hocam paylaşımlarınızın devamını...
  14. F

Lale Devri Kavram Haritası

Lale Devri Kavram Haritası Lale devri'ni anlatan çok iyi bir çalışma . Fakat renk uyumu kötü olmuş yinede güzel bir çalışma teşekkürler
  15. F

Osmanlı Devleti Dağılma Dönemi

Osmanlı Devleti Dağılma Dönemi 17.YY'da Osmanlı devleti de olsaydi daha iyi olurdu bence.
  16. F

Sosyal Bilgiler Osmanlı Tarihi İle İlgili 30 Soru

Sosyal Bilgiler Osmanlı Tarihi İle İlgili 30 Soru Tam bizim konular kardeşim çok sağol cevap anahtarıda olsa iyi olurdu.Varsa yayınlarmısın?
  17. F

Yaşayan demokrasi (Bütün ünite)

Yaşayan demokrasi (Bütün ünite) Yaşayan Demokrasi.pptx tıklayarak bakabilirsiniz
  18. F

5N1K Çanakkale Cephesi

5N1K Çanakkale Cephesi ÇAnakkale 5N1K by_zalatar.docx (16.41 KB - Yükleme: 105 kez.) Yazan yere gelince altında bi çizgi çıkıyor.Oraya tıklayarak indirebilirsiniz.(bir arkadasımız sormustu o yüzden cevapladım.Yanls anlamayn )
  19. F

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? OlasılıkSız okudum herkese tavsiye ederim. (Sürükleyici)
  20. F

Eğitime Destek (Bir Rica)

Eğitime Destek (Bir Rica) :( Gerçekten çok üzüldüm.Peki Kaç oyla kacırdınız hocam?