Arama sonuçlarınız

1. aurora09

Osmanlı Devleti Hangi Cephede Boşluk Doldurma Etkinliği

Osmanlı Devleti Hangi Cephede Boşluk Doldurma Etkinliği Teşekkürler, elinize sağlık...
  2. aurora09

Mondros Ateşkes Anlaşması ve Cemiyetler - Tablo halinde

Mondros Ateşkes Anlaşması ve Cemiyetler - Tablo halinde Çok çok teşekkürler öğretmenim. Sağ olun, var olun...
  3. aurora09

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Bulmaca Etkinliği

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Bulmaca Etkinliği Teşekkürler hocam elinize sağlık...
  4. aurora09

Ve Milli Mücadele Başlıyor Grid Bulmaca

Ve Milli Mücadele Başlıyor Grid Bulmaca Teşekkür ederim sayın öğretmenim. Elinize, emeğinize sağlık.
  5. aurora09

I. ÜNİTE İLE İLGİLİ 237 SORU VE CEVAPLARI

I. ÜNİTE İLE İLGİLİ 237 SORU VE CEVAPLARI Hocam minnettarız emeğiniz için. Çok çok teşekkürler.
  6. aurora09

bir kahraman doğuyor ünitesi tekrar etkinliği 2011

bir kahraman doğuyor kavram haritası 2011 Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş, elinize sağlık.
  7. aurora09

Bir Kahraman Doğuyor Etkinlik Çalışması

Bir Kahraman Doğuyor Etkinlik Çalışması Çok yararlı bir çalışma. Teşekkür ederim öğretmenim.
  8. aurora09

6.sınıf yeni müfredata uygun olgu mu görüş mü

6.sınıf yeni müfredata uygun olgu mu görüş mü Hocam çok çok güzel bir çalışma olmuş. Elinize, emeğinize sağlık.
  9. aurora09

Gürhan Yardım Performans çalışmalarımızdan sergi

Gürhan Yardım Performans çalışmalarımızdan sergi Yoğun emeğiniz en derin saygıya layık sayın meslekdaşım...
  10. aurora09

Atatürkçülüğün Amaç ve Nitelikleri Etkinliği

Atatürkçülüğün Amaç ve Nitelikleri Etkinliği Teşekkürler öğretmenim...
  11. aurora09

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem I. Yazılı-YEPYENİ

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem I. Yazılı-YEPYENİ Yavuz Bey, gerçekten ilaç gibisiniz. Size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Acelemden 6 ve 7. sınıflar için hazırladığınız sınavlardan yaptığım alıntılar için teşekkür edememiştim; kabul buyurunuz. Hakkınızı helal...
  12. aurora09

Soru Cevap Boluk Doldurma Doğru Yanlış Çoktan Seçmeli tüm Etkinlikler Çözümlü

Soru Cevap Boluk Doldurma Doğru Yanlış Çoktan Seçmeli tüm Etkinlikler Çözümlü Güzel çalışma, teşekkürler...
  13. aurora09

coğrafi keşiflerrr

coğrafi keşiflerrr Çok çok teşekkürler. Gerçekten özel bir çalışma...
  14. aurora09

Tarihte Bilim Boşluk Doldurma

Tarihte Bilim Boşluk Doldurma Çok teşekkürler...