Arama sonuçlarınız

1. aurora09

İnkılâpların Hangi Alanla ile İlgili oldukları - Tablo Halinde

İnkılâpların Hangi Alanla ile İlgili oldukları - Tablo Halinde Gerçekten çok işe yarayan, değerli bir çalışma. Ellerinize, emeğinize sağlık öğretmenim...
  2. aurora09

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAPLAR ARASINDA BAĞINTI TAM ÇALIŞMA

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAPLAR ARASINDA BAĞINTI TAM ÇALIŞMA Tek kötü tarafı fıkrası olan:) oldukça yararlı bir çalışma değerli meslekdaşım. Teşekkürler...
  3. aurora09

Tc. İnk. Tar. 4.ünite Çalışma Kağıdı

Tc. İnk. Tar. 4.ünite Çalışma Kağıdı Farklı ve test çöze çöze unutmaya başladıklarını düşündüğüm için endişelendiğim yazı yazma becerilerini hatırlatan güzel bir etkinlik. Bazılarının sorularını silip cevaptan soru bulmalarını istedim. Teşekkürler...
  4. aurora09

1 Bölgelerimizdeki Ekonomik Faaliyetler Sunusu

1 Bölgelerimizdeki Ekonomik Faaliyetler Sunusu Teşekkürler, çok güzel olmuş.
  5. aurora09

6. SINIFLAR GENEL TARAMA SINAVI

6. SINIFLAR GENEL TARAMA SINAVI Oldukça güzel olmuş hocam sağ olunuz...
  6. aurora09

2.DÖNEM GÜN GÜN NÖBETÇİ ÖĞRENCİ ÇİZELGESİ

2.DÖNEM GÜN GÜN NÖBETÇİ ÖĞRENCİ ÇİZELGESİ Çok teşekkürler...
  7. aurora09

8 sınıf çağdaş Türkiye yolunda ünitesi ile ilgili test

8 sınıf çağdaş Türkiye yolunda ünitesi ile ilgili test Hocam gerçekten çok güzel olmuş. Teşekkürler, elinize emeğinize sağlık...
  8. aurora09

Sosyal Bilgiler Osmanlı Tarihi İle İlgili 30 Soru

Sosyal Bilgiler Osmanlı Tarihi İle İlgili 30 Soru Hocam eline sağlık yalnız bu tür net ve kesin bilgi isteyen sorular artık sorulmuyor.
  9. aurora09

Hangi Karar; nerede alınmıştır?

Hangi Karar; nerede alınmıştır? Hocam çook güzel, teşekkürler.
  10. aurora09

Başkent Ankara Konu Kazanım Testi

4 Başkent Ankara Konu Kazanım Testi Teşekkür ederim. Elinize, emeğinize sağlık...
  11. aurora09

II. Ünite Milli Uyanış (250 Test Sorusu) Özel Derleme

II. Ünite Milli Uyanış (250 Test Sorusu) Özel Derleme Çok çok teşekkürler sayın hocam. Elinize, emeğinize sağlık. İyi ki varsınız...
  12. aurora09

adım adım türkiye 2

adım adım türkiye 2 Teşekkürler. Çok güzel bir çalışma olmuş değerli meslekdaşım...
  13. aurora09

Anadolu Anayurt Doğru Yanlış Etkinliği

Anadolu Anayurt Doğru Yanlış Etkinliği Erkan Bey çok teşekkürler. Elinize sağlık. Önemli bir pekiştireç olacak bu çalışma...
  14. aurora09

TBMM'ye Karşı Çıkarılan İsyanlar Etkinliği

TBMM'ye Karşı Çıkarılan İsyanlar Etkinliği Teşekkürler hocam, elinize sağlık...
  15. aurora09

tarihli sınıf nöbet listesi olan var mı ?

1 dönemlik hocam. 22 Ocak'a kadar. Geç oldu ama umarım işine yarar.
  16. aurora09

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 1 ::.

..::Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 1::. Sonsuz teşekkürler değerli arkadaşlar. Gerçekten harika bir iş ortaya koymuşsunuz. Müteşekkirim...
  17. aurora09

Fotoğrafı Açalım Etkinliği

Fotoğrafı Açalım Etkinliği Üzgünüm ama özellikle 2. bölümde birçok sorunun cevabı yanlış. Bu haliyle yarardan çok zarar getirir.
  18. aurora09

Haritalarda Ölçek (karşılaştıma)... Kısa ve anlaşılır.

Haritalarda Ölçek (karşılaştıma)... Kısa ve anlaşılır. Çok çok güzel bir çalışma; elinize emeğinize sağlık.
  19. aurora09

Dünya Kağıt Üzerinde Konu Kazanım Testi

Dünya Kağıt Üzerinde Konu Kazanım Testi Son derece güzel bir değerlendirme. Elinize sağlık.
  20. aurora09

Osmanlı Devleti Hangi Cephede

Osmanlı Devleti Hangi Cephede Gerçekten içinde emek olan çok güzel bir çalışma... Sağ olunuz.