Arama sonuçlarınız

1. serkandoğan

Etkinlik 6. Sınıf6.Ünite Yönetim Şekilleri Bil Bilebilirsen

Teşekkür ederim Hocam. Hazırladıkça siteye yüklüyorum
  2. serkandoğan

Etkinlik 7. Sınıf 5.Ünite Toprak Yönetimi BİL BİLEBİLİRSEN(20 kısa cevap sorulardan oluşur.)

Teşekkür ederim Hocam. Diğer üniteleri yaptıkça yüklüyorum siteye. Etkinlikler kısmına veya testler kısmına ekliyorum
  3. serkandoğan

Teşekkür ederim Hocam. Güle güle kullanın
  4. serkandoğan

İpucu bölümü ekledim. Tercihen öğrenci ipucu isterse ve bilemezse cezalardan iki tanesini yapacak gibi kurallar getirilebilir. Her türlü görüş ve öneriye açık olduğumu belirtmek isterim. Faydalı olması dileğimle. Öğrencilerinizden aldığınız dönütleri paylaşırsanız sevinirim. Derslerinizde...
  5. serkandoğan

Etkinlik 5. sınıf 5. Ünite BİL BİLEBİLİRSEN ( 20 soru kısa cevap sorulardan oluşur.)

Hocam 7 ve 5 ler içinde var. sitede yüklü şuan. etkinlik kısmında
  6. serkandoğan

Etkinlik 5. sınıf 5. Ünite BİL BİLEBİLİRSEN ( 20 soru kısa cevap sorulardan oluşur.)

Teşekkür ederim Hocam. Öğrenciler üzerine etkisi ile ilgili de dönüş yaparasaniz sevinirim. Kolay gelsin
  7. serkandoğan

Yazılı 8.Sınıf 2.Dönem 1. BEP yazılı (10 soru çoktan seçmeli)

Hocam kendi öğrencinize göre uyarlamalısınız. Adı üstündeBep.
  8. serkandoğan

Yazılı 8.Sınıf 2.Dönem 1. BEP yazılı (10 soru çoktan seçmeli)

8. sınıf BEP yazılı çoktan seçmeli (orta düzey için) Okuyabilir, işaretleme yapabilir, temel kavramları bilir, basit düzeyde çıkarım yapabilecek düzeydeki öğrencilere uygundur.
  9. serkandoğan

Etkinlik 7. Sınıf 5.Ünite Toprak Yönetimi BİL BİLEBİLİRSEN(20 kısa cevap sorulardan oluşur.)

Slayt içerisindeki pekiştireçleri öğretmenin kullanması gerekiyor. Uygulamada ceza olarak belirtilen kavramları doğru cevap veren öğrenciye de isteğe göre yaptırabilirsiniz. Uzaktan eğitimde bazı cezaları kamerayı açtırarak yaptırmanız durumunda daha faydalı olmaktadır. Öğrencilerinizin...
  10. serkandoğan

Slayt içerisinde yer alan ses efektlerini öğrenci cevaplarına göre öğretmenin tıklayarak pekiştirmesi gerekmektedir, aynı zamanda ceza sonrası öğrencinin durumuna göre efektleri kullanabilirsiniz.
  11. serkandoğan

Test 6. Sınıf 5. ünite Bil Bilebilirsen 20 soruluk test( uzaktan eğitime farklı yaklaşım)

Öğrencilerinizle konu ünite tekrarı yapmanızı sağlayacak bir çalışma. Kısa cevap gerektiren nispeten kolay sorulardan oluşmaktadır. Erkan İsanmaz Hocamızın çalışmalarından faydalandım. Kendisine ayrıca teşekkür ederim... Faydalı olması dileğiyle. Her türlü yapıcı eleştirinizi bekliyorum.
  12. serkandoğan

6. sınıf BEP

tekrar yükledim. işinize yarar umarım