Arama sonuçlarınız

1. N

Kurtuluş Savaşı Savaşlar dönemi - Tablo halinde

Kurtuluş Savaşı Savaşlar dönemi - Tablo halinde Elinize sağlık hocam, çok şık bir çalışma olmuş.
  2. N

TEOG Puan Hesaplaması

Program sayesinde TEOG sınavına dair tüm puan türlerini kolayca hesaplayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken TEOG Yerleştirmeye Esas Puanı hesaplarken ihtiyacınız olan 6 ve 7. Sınıf Yıl Sonu Başarı Puanınızı e-okul sistemine giriş yaparak öğrenebilirsiniz. 8. Sınıf Yıl Sonu Başarı Puanı için...
  3. N

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 1 ::.

Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 1 Teşekkür ederim, elinize sağlık...
  4. N

5. Sınıf MEB Yayınları Sosyal Bilgiler Yıllık Planı 2014-2015

5. Sınıf MEB Yayınları Sosyal Bilgiler Yıllık Planı 2014-2015 Teşekkürler Hocam... Elinize sağlık.
  5. N

ÇAĞDAŞ TÜRKİYE YOLUNDA ADIMLAR -TABLO HALİNDE

ÇAĞDAŞ TÜRKİYE YOLUNDA ADIMLAR -TABLO HALİNDE teşekkürler hocam...
  6. N

Hocalı Katliamı Ermeni Terörü Belgeseli +18

Hocalı Katliamı Ermeni Terörü Belgeseli +18 Teşekkürler Hocam...
  7. N

1881-2010 Yılları Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Açıklamalı ve Resimli Tarih Şeridi

1881-2010 Yılları Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Açıklamalı ve Resimli Tarih Şeridi Çok güzel olmuş, teşekkürler hocam...
  8. N

Sosyal Bilgiler Kelime Oyunu - Yeryüzünde Yaşam

Kelime Oyunu artık Sosyal Bilgiler Dersinde! Ali İhsan VAROL’un televizyonda sunduğu Kelime Oyunu artık Sosyal Bilgiler Dersinde! Kelime Oyunu, Sosyal Bilgiler öğretimini etkili ve eğlenceli hale getirmek amacıyla hazırlanmıştır. Programda tüm sınıf düzeyleri ünite ünite ayrılmıştır...
  9. N

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Ders Notlarım - Özet Halinde

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Ders Notlarım - Özet Halinde Paylaşmınız için teşekkürler hocam, özenle hazırlanmış çalışma. Diğer üniteleri de paylaşırsanız faydalanmak isteriz...
  10. N

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem II. Yazılı-YEPYENİ

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem II. Yazılı-YEPYENİ Hocam çok başarılı, epey emek vermişsiniz...
  11. N

AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.)

AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) emeğinize sağlık hocam, teşekkür ederim.
  12. N

Sosyal Bilgiler 5 Ünite 2-Adım Adım Türkiye Konu Özeti (güncellendi) 2012-2013

Sosyal Bilgiler 5 Ünite 2-Adım Adım Türkiye Konu Özeti (güncellendi) 2012-2013 teşekkürler hocam...
  13. N

Milli Uyanış:yurdumuzun İşgaline Tepkiler

Milli Uyanış:yurdumuzun İşgaline Tepkiler Paylaşımınız için çok çok teşekkürler Hocam...
  14. N

Adım Adım Türkiye Ünite Özeti 2.bölüm

Adım Adım Türkiye Ünite Özeti 2.bölüm Paylaşımınız için teşekkürler...
  15. N

Haklarımı Öğreniyorum Özet

Haklarımı Öğreniyorum Özet Hocam paylaştığınız için teşekkür ederim. Hazırladığınız, derlediğiniz konu özetlerini yakından takip ediyorum.
  16. N

Dersimiz Atatürk

Dersimiz Atatürk Çalışan link: http://www.wupload.com/file/2255955737/Dersimiz.Ataturk.2010.DvD.XviD.BlackOut.rar