Arama sonuçlarınız

1. M

Ders Notu 7.SINIF 3.ÜNİTE İNSANLAR, YERLER VE ÇEVRELER GÖRSEL DESTEKLİ DERS NOTU

Çalışmalarınız çok başarılı , sosyal bilgiler dersine katkılarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Yeni çalışmalarınızı bekliyoruz. Sağolun hocam...
  2. M

Ders Notu 6.SINIF 3.ÜNİTE İNSANLAR, YERLER VE ÇEVRELER GÖRSEL DESTEKLİ DERS NOTU

Hocam çok faydalı notlar hazırladınız. Çok teşekkürler, yüreğinize, elinize, emeğinize sağlık..
  3. M

Sunu 7.1.4. İletişim Özgürlüğü

Hocam boyutu büyük slaytları farklı platformlardan paylaşırsanız seviniriz. Uzaktan eğitin derslerinde kullanıyorum, Lütfen büyük boyutlu olanları da paylaşın. Yüreğinize emeğinize sağlık, çook teşekkürler..
  4. M

Sunu SB 7.2.2. İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın

Emeğinize sağlık ,mükemmel çalışma...
  5. M

Sunu 7.1.4. İletişim Özgürlüğü

Hocam sunu larınız çok başarılı. İnkılap Tarihi dersinin slaytlarını bekliyoruz. Tesekkürler...
  6. M

Sunu İTA 8.2.4. Cemiyetler ve Kuvâ-yı Millîye

Hocam çalışmalarınız çok başarılı , emeğinize sağlık. Derslerimde kullanıyorum sağolun..
  7. M

Ders Notu 5. Sınıf 3. Ünite - İnsanlar, Yerler ve Çevreler Ders Notu

Hocam efsane ders notları hazırlamışsınız. Uzaktan eğitimde notlarınızı kullanıyorum. Çok başarılı işler çıkarıyorsunuz. Teşekkürler..
  8. M

Ders Notu 6 . Sınıf 2. Ünite - Kültür ve Miras Ders Notu

Hocam derste kullanıyorum , dersler daha basit ve anlaşılır hale geldi. Ders kitabıyla da uyumlu, sizi tebrik ediyorum. emeğinize sağlık. Yeni notlarınızı bekliyoruz. Teşekkürler...
  9. M

Ders Notu 6 . Sınıf 2. Ünite - Kültür ve Miras Ders Notu

Hocam çok teşekkürler ders notlarınız harika...
  10. M

İslamiyetin Doğuşu ve Yayılışı Ders Notları

Ders notlarınız güzel hazırlanmış, Renklendirme çok güzel.
  11. M

Osmanlı Devleti Resimli Açıklamalı Tarih Şeridi

MÜKEMMEL BİR ÇALIŞMA TEBRİK EDERİM..
  12. M

T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük Yeni Nesil Ders Notu (Görsel İçerikli)

Mustafa hocam, İnkılap Tarihi dersinin diğer üniteleri var mı ve paylaşacak mısınız. Teşekkürler...
  13. M

Ders Notu 1.Ünite Bir Kahraman Doğuyor Ders Notu

Hocam mükemmel bir çalışma elinize ,emeğinize sağlık, güzel çalışmalarınızı bekliyoruz. Sosyal Bilgilere katkılarınız için çok teşekkürler.....
  14. M

SosyoGrafik 8. Sınıf İnkılap Tarihi SosyoGrafik

Hocam yine harika işler çıkarmaya devam ediyorsunuz. Tebrik ediyorum. Yeni çalışmalarınızı bekliyorum. Teşekkürler....
  15. M

5. SINIF BEP(YAZ)

Hocam çok teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık. Sağolun
  16. M

6. Sınıf 6. sınıf

Hocam diğer sınıfların çalışması var mı? Mükemmel bir çalışma.. Teşekkür ederiz...
  17. M

5. SINIF BEP(YAZ)

Tekrar paylaşır mısınız