Arama sonuçlarınız

1. F

6-7-8 Sosyal Bilgiler & İnkılap Tarihi 1.Dönem 1.Performans Görevleri - F.Y.U.

6-7-8 Sosyal Bilgiler & İnkılap Tarihi 1.Dönem 1.Performans Görevleri - F.Y.U. dereceli puanlama anahtarı yeni dosyaya eklenmiştir. eklentiden indirebilirsiniz. yeni eklenen dosyada ikinci dönemki performans görevleri de mevcuttur.
  2. F

İLETİŞİM VE İNSAN İLİŞKİLERİ PANO ÇALIŞMASI.pdf

İLETİŞİM VE İNSAN İLİŞKİLERİ PANO ÇALIŞMASI.pdf hocam teşekkürler de biz bunu çıktı yapamadıktan sonra bir önemi yok.
  3. F

Sosyal Bilgiler 7.sınıf 2.dönem performans görevleri ve ölçeği

Arkadaşlar çoğunu ben tasarladım. Girmiş olduğum 7.sınıflarda her sınıf 32 kişi. Bu nedenle 32 tane performans görevi ve yönergesi var. Ayrıca hepsinde ortak olarak kullandığım değerlendirme ölçeği var. 1 tane de değerlendirme ölçeğinin sınıf listesine uyarlanmış halini yüklüyorum. Uygulamak...
  4. F

Sosyal Bilgiler 6-7-8 II. Dönem I. ve II. Performans Görevleri

Bu da görevlerin değerlendirilmesinde kullanılabilecek Dereceli Puanlama Anahtarı
  5. F

Sosyal Bilgiler 6-7-8 II. Dönem I. ve II. Performans Görevleri

Kazanımlara dayalı olarak kavram haritası, kitapçık, rapor vb hazırlama şeklinde II. dönem verdiğim görevler ile ilgili listelerdir. Yararlı olması dileğiyle...
  6. F

AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.)

AVRUPA'DA YENİLİKLER (Coğrafi Keşifler,Rönasans ve Reform Har.) HOCAM, slaytınızı çok beğendim.. emeğinize elinize sağlık. çok güzel olmuş..
  7. F

Kuruluş(Yeni Version)

Kuruluş(Yeni Version) teşekkürler üstad
  8. F

Yeryüzünde Yaşam (Kazanımlı)

Yeryüzünde Yaşam (Kazanımlı) teşekkürler hocam
  9. F

6-7-8 Sosyal Bilgiler & İnkılap Tarihi 1.Dönem 1.Performans Görevleri - F.Y.U.

Arkadaşlar, 2010-2011 Eğitim Öğretim yılına ait 6-7-8 sınıflar için netten de yararlanarak birçoğunu kendim hazırladığım performans görevleri tek dosya içinde. Performans görevleri sınıf listeleri şeklinde... Hem görev hem de nasıl yapılacağı tabloda belirtilmiş... Yararlı olması ümidiyle...
  10. F

Cemiyetler(kavram haritası)

Cemiyetler(kavram haritası) teşekkürler hocam
  11. F

Milli Sınırlardan Milli Ekonomiye(Ders Notu)

Milli Sınırlardan Milli Ekonomiye(Ders Notu) teşekkürler hocam
  12. F

Milli Kültürümüz Aydınlanıyor(Ders Notu)

Milli Kültürümüz Aydınlanıyor(Ders Notu) teşekkürler..
  13. F

Kubilay Olayı(Ders Notu)

Kubilay Olayı(Ders Notu) teşekkürler hocam
  14. F

Körfez'de Savaş(Ders Notu

Körfez'de Savaş(Ders Notu teşekkürler..
  15. F

Hukuk ve Aile(Ders Notu)

Hukuk ve Aile(Ders Notu) teşekkürler hocam
  16. F

Harf İnkılabından Millet Mektebine(Ders Notu)

Harf İnkılabından Millet Mektebine(Ders Notu) tweşekkürler hocam
  17. F

Çağdaş Uygarlığa Doğru Adımlar(Ders Notu)

Çağdaş Uygarlığa Doğru Adımlar(Ders Notu) merakla bekliyorum yeni paylaşımlarınızı...
  18. F

Çok Partili Demokratik Hayat(Ders Notu)

Çok Partili Demokratik Hayat(Ders Notu) ders notları için çok teşekkürler.
  19. F

Çağdaş Devlete Doğru(Ders Notu)

Çağdaş Devlete Doğru(Ders Notu) teşekkürler hocam
  20. F

Batıya Erken Açılan Kent:Selanik

Batıya Erken Açılan Kent:Selanik elinize sağlık hocam... herşey için çok teşekkürler...