Arama sonuçlarınız

1. F

Vatandaşlık Ve Demokrasi Eğitimi Dersi Sbs Soruları - Word Halinde

Bizzat ben hazırladım. Yararlı olacağı düşüncesiyle... (2013 SBS Dahil....)
  2. F

2013 SBS Sosyal Bilgiler Soruları - Kazanım Eşleştirmeli Word Halinde..

Erkan hocamızın hazırladığı word sayfasını kazanımlı hale getirdim.
  3. F

Atatürkten Sonra Türkiye: İkinci Dünya Savaşı ve Sonrası Ünitesi SBS Soruları ..

Atatürkten Sonra Türkiye: İkinci Dünya Savaşı ve Sonrası Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word Dosyası Bizzat ben hazırladım. Yararlı olacağı düşüncesiyle... (2013 SBS Dahil....)
  4. F

Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası ve Atatürk'ün Ölümü Ünitesi SBS Soruları ....

Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası ve Atatürk'ün Ölümü Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word Dosyası Bizzat ben hazırladım. Yararlı olacağı düşüncesiyle... (2013 SBS Dahil....)
  5. F

Atatürkçülük Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word Dosyası

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word Dosyası Bizzat ben hazırladım. Yararlı olacağı düşüncesiyle... (2013 SBS Dahil....)
  6. F

Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word

Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word Halinde.. Bizzat ben hazırladım. Yararlı olacağı düşüncesiyle... (2013 SBS Dahil....)
  7. F

Ya İstiklal Ya Ölüm Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word Dosyası

8. F

Milli Uyanış:Yurdumuzun İşgaline Tepkiler - SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli

9. F

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word Dosyası

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word Dosyası Halinde... Bizzat ben hazırladım. Yararlı olacağı düşüncesiyle... (2013 SBS Dahil....)
  10. F

2013-2014 sene başı zümre toplantı tutanağı

2013-2014 sene başı zümre toplantı tutanağı aynı dileklerle.... :)
  11. F

Yazılıya Hazırlık Testi-2 (Rol)-2013/2014

Yazılıya Hazırlık Testi-2 (Rol)-2013/2014 hocam elinize sağlık gayet güzel olmuş.
  12. F

2013 SBS'DE ÇIKAN SORULAR İLE İLGİLİ ÖĞRETİM PROGRAMINDAKİ KARŞILIKLARININ DEĞER

2013 SBS'DE ÇIKAN SORULAR İLE İLGİLİ ÖĞRETİM PROGRAMINDAKİ KARŞILIKLARININ DEĞER teşekkürler kardeş. eline sğalık
  13. F

2013 SBS Soruları Word Halinde

2013 SBS Soruları Word Halinde teşekkürler Erkan hocam. bende çevirici bir prog vardı onu kurmaya çalışıyordum. bu sayede gerek kalmadı.
  14. F

Atatürkçülük ünitesi tarama sınavım 2012-2013 f.u.

Atatürkçülük ünitesi tarama sınavım 2012-2013 f.u. ne demek hocam. amacımız daha yararlı olmak.
  15. F

Ülkemizin Kaynakları ünitesi tarama sınavım. f.u.

Ülkemizin Kaynakları ünitesi tarama sınavım. f.u.
  16. F

Ekonomik ve Sosyal Hayat ünitesi tarama sınavım. f.u

Ekonomik ve Sosyal Hayat ünitesi tarama sınavım
  17. F

Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar ünitesi tarama sınavım 2012-2013 f.u.

Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar ünitesi tarama sınavım.. yazılı öncesine denk getirip daha yararlı olmasını sağlıyorum
  18. F

Atatürkçülük ünitesi tarama sınavım 2012-2013 f.u.

her ünite sonunda ünite değerlendirmesi yapıyorum. önce taramaları sonra yazılıları yapıyorum. daha verimli oluyor.
  19. F

Bakanlıklar-Bakanlar-Bakanlık Simgeleri (61.Hükümet)

Bakanlıklar-Bakanlar-Bakanlık Simgeleri (61.Hükümet) teşekkürler üstad. ellerine sağlık. 5lere girmiyorum ama seneye hazırlık olacak bu dokümanlar. :)
  20. F

Sosyal Bilgiler 6 - Yatırım ve Pazarlama Projesi

Ölçeği, Yönergesi hepsi içinde. Yararlı olması dileğiyle... Eklenmesini istediğiniz bölümler varsa lütfen belirtin.