Arama sonuçlarınız

1. F

sosyal bilgiler başarı ortalaması

okulumun SosyalBilgiler SBS başarı ortalaması 16.71
  2. F

Buluşların Serüveni

Buluşların Serüveni teşekkür ederim
  3. F

Çok Partili Demokratik Hayat

Çok Partili Demokratik Hayat hiç bir hazır yayınevleri sunumları sizinki kadar derse uygun düşmüyor teşekkür ederim
  4. F

Etkiledik, Etkilendik Ama Nasıl?

Etkiledik, Etkilendik Ama Nasıl? teşekkür ederim
  5. F

"Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar" videolar,sunumları, denem sınavları vs. yok yok

"Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar" videolar,sunumları, denem sınavları vs. yok yok ocam çok emekvermişsiniz sağolun
  6. F

Ülkemizde Nüfus

Ülkemizde Nüfus paylaşımınız için teşekkür ederim
  7. F

Niçin Sayılıyoruz

Niçin Sayılıyoruz sitede bir sorunmu var sulh ceza mahkemesi kararı çıkıyor.İnşallah bir an önce sorun hallolur. paylaşımların için teşekkür ederim
  8. F

Yine Bİr Dünya Savaşı

Yine Bİr Dünya Savaşı sizi 8. sınıf konularında görmek ne güzel teşekkürler
  9. F

Demokrasinin Serüveni: Demokrasi İle

Demokrasinin Serüveni: Demokrasi İle Erkan hoca sen müthişsin
  10. F

Akademik Benlik Kavramı Ölçeği

Akademik Benlik Kavramı Ölçeği her ne kadar ölçeği indiremesemde
  11. F

Akademik Benlik Kavramı Ölçeği

Akademik Benlik Kavramı Ölçeği hocam sizi rehberlik bölümünde görmek ne hoş bir tanıdığd görmüş gibi oldum
  12. F

Zimem(Veresiye) Defteri

Zimem(Veresiye) Defteri güzel meslektaşım ağzına gönlüne sağlık.Sen bu millet için paha biçilmez bir servetsin.İnşallah üzmezler seni
  13. F

Barış Anlaşması mı Ölüm Fermanı mı?

sayende sevdiklerime zaman kalıyor. teşekkürler
  14. F

hocam ya bekar yada çok anlayışlı bir eşe sahip olmalısınız.Yoksa bu çalışmalara bu kadar zaman ayıramazdınız .Sağolun Hanımla az tartışmadık hocam. "Başka öğretmen yokmuda sen yapıyorsun. Abinde öğretmen kardeşinde öğretmen onlar hiç böyle bilgisayar başında değil" gibi çok veryansını oldu...
  15. F

Devlet Vatandaş El Ele

çok başarılı bir çalışma teşekkür ederim.
  16. F

kıymetli meslektaşım çalışmalarınız müfredata uygun ve çok başarılı.Ben 30 yıllık öğretmenim.Çok müfredat değişikliği yaşadık. Bu yeni sistemi beğeniyorum .Fakat bilgisayarı iyi kullanamadığım için çalışmalarınız imdada yetişiyor.Rica etsem çalışmalarınızdan ve yeni gelişmelerden beni haberdar...
  17. F

Elektronik Yüzyıl

teşekkürler