Arama sonuçlarınız

1. F

Bir Tuşla Dünya Evimizde ( Kitle İletişim Araçları) Sunusu

Ssite yöneticisi Sayın Erkan hocam okul için afişlerinizden almak istiyorum. ama önce afişleri ve fiyatlarını görmek istiyorum.Saygılarımla
  2. F

Cepheden Cepheye Mustafa Kemal

teşekkür ederim elerinize sağlık
  3. F

8 sınıf çağdaş Türkiye yolunda ünitesi ile ilgili test

8 sınıf çağdaş Türkiye yolunda ünitesi ile ilgili test eline sağlık harika olmuş
  4. F

Ya İstiklal Ya Ölüm ünite özeti

Ya İstiklal Ya Ölüm ünite özeti elinize sağlık
  5. F

T.C. İnkılap Tarihi_Nisan Sınavı_ Ders Notları Fasikülü

T.C. İnkılap Tarihi_Nisan Sınavı_ Ders Notları Fasikülü çok teşekkür ederim zamn ayırmışsınız .bizler de istifade ederk öğrencilere yardımcı oluyoruz.
  6. F

Milli Sınırlardan Milli Ekonomiye

Milli Sınırlardan Milli Ekonomiye elinize sağlık
  7. F

Osmanlı: Denizlerin Fatihi

Osmanlı: Denizlerin Fatihi Sayın Erkan bey zaman zaman slaytlarınız dan yararlanıyorum. Teşekkür ederim meslektaşım. hakkınızı helal edin
  8. F

Geldikleri Gibi Giderler

Geldikleri Gibi Giderler kıymetli meslektaşım çalışmalarınızı takdirle takip ediyor ve kullanıyorum. hakkınızı helal ediniz
  9. F

Mustafa Kemal Samsuna çıkışı, Genelgeler, Kongreler, Ankara'ya geliş.

Mustafa Kemal Samsuna çıkışı, Genelgeler, Kongreler, Ankara'ya geliş. elinize sağlık
  10. F

Mustafa Kemal Samsuna çıkışı, Genelgeler, Kongreler, Ankara'ya geliş.

Mustafa Kemal Samsuna çıkışı, Genelgeler, Kongreler, Ankara'ya geliş. EMEGİNİZE SAĞLIK
  11. F

Büyük Risk Yarışması- Selçuklular ve Beylikler Dönemi

emeklerinizle sosyal bilgilere çok şey katıyorsunuz. satgılarımla
  12. F

1.ÜNİTE-Bir Kahraman Doğuyor/KAZANIMLARI DEĞERLENDİRME ve PEKİŞTİRME ETKİNLİĞİ

1.ÜNİTE-Bir Kahraman Doğuyor/KAZANIMLARI DEĞERLENDİRME ve PEKİŞTİRME ETKİNLİĞİ emeginize sağlık
  13. F

Halkçılık

Halkçılık emeğine sağlık
  14. F

Soyadı Kanunu

Soyadı Kanunu kıymetli meslektaşım. sunumlarınız için teşekkür ediyorum. beğenerek yararlanıyorum hakkınızı helal ediniz. saygılarımla
  15. F

Osmanlı Devleti Yeni Başkentinde-İstanbulun Fethi

Osmanlı Devleti Yeni Başkentinde-İstanbulun Fethi kıymetli meslektaşım. çalışmalarınızdan sürekli yararlanıyor,akıllı defterlerinizi kullanıyorum.Aallah razı olsun .Hakkınızı helal ediniz lütfen.Dualarımla
  16. F

Kimler Geldi Kimler Geçti: Anadolu Medeniyetleri

Kimler Geldi Kimler Geçti: Anadolu Medeniyetleri teşekkür ederim
  17. F

Yeryüzünde Yaşam (Bilgi Yarışması)

Yeryüzünde Yaşam (Bilgi Yarışması) emeğiniz için teşekkür ederim
  18. F

PARALEL VE MERİDYENLERİN HİKAYESİ

PARALEL VE MERİDYENLERİN HİKAYESİ Hocam harika olmuş niye şimdiye kadar keşfedememişim