Arama sonuçlarınız

1. P

Buluşlar Video Ders Analtımı

Tıkla İzle
  2. P

31 Mart Tarihinde Ek Ders Alınacak mı?

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandıklar okullarda kurulacağı, öğretmenler bu seçimde de görevli olacakları için okullarda ek dersders yapılmayacak, bakanlık tarafından tatil ilan edilecektir. Bu konuda resmi yazı yayımlanmasa da sayın bakan tarafından açıklama yapılmıştır. Peki bu...
  3. P

31 Mart'ta Okullar Tatil

Bakan Avcı 31 Mart'ta okullarun 1 günlük tatil olacağını açıkladı .Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Sky 360 ekranlarında katılmış olduğu Kaydageçiyor programında seçimlerden sonra ki gün yani 31 mart 2014 Pazertesi günü okulların tatil olacağını açıkladı
  4. P

Dosya Masraflarını Geri Alabilme

Bankalar, tüketici ve konut kredilerinde dosya masrafı ve yeniden yapılandırma ücretlerine ilişkin dekontu tüketiciye para ile veriyor. Bunun son örneği ise Ankara’da yaşandı. Ankara’da yaşayan B.K., 24 Mayıs 2007’de bir bankadan 73 bin TL konut kredisi çekti ve 12 Ekim 2009’da 58 bin 400 TL...
  5. P

İstanbul'un Fethi Resim

İSTANBUL'UN FETHİ İLE İLGİLİ RESİM
  6. P

Çanakkale Zaferi Albümü Hazırlama

Çanakkale Zaferi Albümü Hazırlama
  7. P

SOSYAL BİLGİLER PERFORMANS GÖREVLERİ DERECELİ PUANLAMA ANAHTARI

SOSYAL BİLGİLER PERFORMANS GÖREVLERİ DERECELİ PUANLAMA ANAHTARI
  8. P

Deprem Haftası Kutlama Programı

Deprem Haftası Kutlama Programı
  9. P

Sosyal Bilgiler 5. Sınıf Deneme Sınavı

Deneme Sınavı
  10. P

Sosyal Bilgiler 2. Dönem Bölge Zümresi

2. Dönem Bölge Zümresi
  11. P

branş öğretmeni kendi dersinde oturma planını değiştirebilir mi

Ders benimse bana kimse müdahele edemez hocam. Sınıftan sorumlu olan benim ve bende kendi istediğim düzeni kullanırım
  12. P

Suriye'deki Vatan Toprağımız

İşte Suriye'deki vatan toprağımız Birinci Dünya Savaşı sonunda Ca'ber Kalesi ile birlikte Suriye'nin sınırları içinde kalan ve Fransa'nın mandasına verilen Süleyman Şah Türbesi ve civarı, Fransa ile yapılan anlaşma gereğince 1921 yılında Türkiye toprağı olarak kabul edildi. Yedikıta Tarih ve...
  13. P

Müfettişler Hangi Belgeleri İster?

Müfettişler hangi belgeleri istemektedir? A) Öğretim işleri dosyasında bulunması gereken belgeler 1) Dersin öğretim programı 2) Zümre öğretmenler toplantı tutanağı (Tek branş öğretmeni ise yapmasına gerek yok) 3) İş takvimi ve yıllık çalışma programı 4) Ünitelendirilmiş...
  14. P

I. Dünya Savaşı 1914

1. Dünya Savaşındaki Savaşan Avrupa Devletleri
  15. P

Atamalarda Oluşan Minimum Puanlar

2014 Yılı Şubat Dönemi Öğretmen Ataması Sonucu Oluşan Minimum Puanlar açıklandı http://ikgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2014_02/07063542_2014_retmen_atama_minimum.zip
  16. P

Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar Ünitesi TEOG Testi

1) Cumhuriyet döneminde yaşanan bazı gelişmeler şunlardır: Ziraat enstitüleri kurulmuş Veterinerlik okulları açılmış, Ziraat Bankası açılmış, Aşar vergisi kaldırılmıştır. Aşağıdakilerden hangisi bu çalışmalarla ulaşılmak istenen öncelikli hedeflerden biri DEĞİLDİR? A) Köylüye maddi destek...
  17. P

A ve B Gruplu 25 Soruluk Sınav Analizi

40 öğrencili ve iki grua ayrışmış sınavların analizi için yapılmış exellde hazırlanmış bir sınav analisidir