branş öğretmeni kendi dersinde oturma planını değiştirebilir mi

memocuk

Yeni Üye
Üye
arkadaşlar girdiğim bir 7. sınıfda öğrenciler çok konuştuğu için sınıf oturma planını kendi dersimde kendime göre değiştirdim. ancak sınıf rehber öğretmeni çocukların yanında öğretmeniniz oturma planını değiştirmek için önce benimle görüşmeli demiş. böyle birşey var mı. ben kendi dersimde kendime göre düzen oluşturmak için sınıf öğretmenine sormak zorunda mıyım

esragorki

Aktif Üye
Üye

bu öğretmenler arası iletişimle ilgili birşey hocam aslında bizde derslik sistemi var e her öğretmen kendi sınıfında ayrı bir oturma yapabiliyor yada sınıf öğretmenininkini kullanıyor ama sizdede ayn durum geçerli aslolan o anki derstir ve buna drsin öğretmeni karar verir

Performans

Çalışkan Üye
Üye
Ders benimse bana kimse müdahele edemez hocam. Sınıftan sorumlu olan benim ve bende kendi istediğim düzeni kullanırım

memocuk

Yeni Üye
Üye

teşekkür ederim arkadaşlar ben de sizler gibi düşünüyorum tabi.ancak bazen değişik istekleri olan arkadaşlar çıkabiliyor. o halde ben kendi düzenimi kullanmaya devam edeyim.

tarihci_45

Aktif Üye
Üye

Karışamaz bu bir benim insiyatifimdedir herşey
Müdürüm veya müfettiş kim olsa müdahale edemez
Öğretmenlerin bu şekilde özellikle çocuklar önünde diğer arkadaşlarına terbiyesizlik yapması kabullenilir gibi değil !!! :mad: