Arama sonuçlarınız

1. Y

8.sınıf 1. Ünite Denemesi

8.sınıf 1. Ünite Denemesi Verdiğiniz link mahkeme kararıyla engellenmiş durumda. Başka bir link verir misiniz?
  2. Y

1. Dünya savaşı çalışma kağıdı

1. Dünya savaşı çalışma kağıdı teşekkürler. Soruları görsellerle desteklemeniz güzel olmuş.
  3. Y

1.Dünya Savaşı Boşluk Doldurma ders özeti

1.Dünya Savaşı Boşluk Doldurma ders özeti emeğinize sağlık
  4. Y

8.sınıf 1.ünite Değerlendirme Etkinliği

8.sınıf 1.ünite Değerlendirme Etkinliği teşekkürler. yarın sınıfımda kullanacağım.
  5. Y

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Çalışma Soruları

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Çalışma Soruları Açık uçlu güzel sorular hazırlamışsınız.
  6. Y

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Doğru Yanlış Soruları

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Doğru Yanlış Soruları emeğinize sağlık.
  7. Y

Bir Kahraman Doğuyor Flaş Etkinlik

Bir Kahraman Doğuyor Flaş Etkinlik Emeğinize sağlık.Bilgisayar olan sınıflarda kullanılabilecek bir çalışma olmuş. Benim sınıfımda bilgisayar olmadığı için kullanamayacağım.
  8. Y

ATATÜRK Tarih Şeridi

ATATÜRK Tarih Şeridi çok güzel bir çalışma olmuş.Çıktısnıı alıp yan yana panoya ekleyebilir miyiz? Yoksa sadece bilgisayar üzerinden mi gösterebiliriz?
  9. Y

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Doğru Yanlış Etkinliği

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Doğru Yanlış Etkinliği emeğinize sağlık.
  10. Y

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Boşluk Doldurma Doğru Yanlış Bulmaca

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Boşluk Doldurma Doğru Yanlış Bulmaca Çok güzel bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık. Benim öğrencilere göre biraz ağır olmuş. Yüksek müsadenizle bazı soruları değiştireceğim.
  11. Y

Merhaba NEF liler buraya

Herkese Merhaba Ben Yasemin. NEF Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 4.sınıf öğrencisiyim. Bu siteye yeni üye oldum. tekrardan herkese merhaba