Arama sonuçlarınız

1. Y

5 SINIF 2. DÖNEM ŞÖK

5 SINIF 2. DÖNEM ŞÖK çok teşekkür ederim.Allah razı olsun
  2. Y

2014-2015 SOS 5 1. Dönem 2. Sınav (2 sınav yapanlar için) Test Cevap Anahtarlı

2014-2015 SOS 5 1. Dönem 2. Sınav (2 sınav yapanlar için) Test Cevap Anahtarlı Emeğinize sağlık.sorularınızı çok beğendim. allah razı olsun.
  3. Y

Yaşadığım Bölge Etkinliği

Yaşadığım Bölge Etkinliği öğrencilere çok yararlı olacağını düşünüyorum.emeğinize sağlık
  4. Y

Kurtuluş Savaşı Savaşlar dönemi - Tablo halinde

Kurtuluş Savaşı Savaşlar dönemi - Tablo halinde hocam çok güzel kısa bir değerlendirme olmuş. emeğinize sağlık
  5. Y

Milli Mücadele Yolu Kavram Haritası

Milli Mücadele Yolu Kavram Haritası Teşekkürler.emeğinize sağlık.
  6. Y

5-B 1. Dönem ŞÖK Toplantısı

5-B 1. Dönem ŞÖK Toplantısı ilk sayfasını da paylaşır mısınız? emeğinize sağlık
  7. Y

Okul Öğrenci Meclisi Seçim Takvimi

Okul Öğrenci Meclisi Seçim Takvimi Teşekkür ederim.
  8. Y

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 1 ::.

..::Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 1::. teşekkür ederim kendim ve öğrencilerim adına. iyiki varsınız.
  9. Y

İNANIN BÖYLESİ YOKK (6. SINIF )

İNANIN BÖYLESİ YOKK (6. SINIF ) Gerçekten güzel olmuş. Üzerinde birkaç değişiklik yapıp öğrencilerimde kullacağım emeğinize sağlık.
  10. Y

sosyal bilgiler yıllık çalışma planı

sosyal bilgiler yıllık çalışma planı Allah razı olsun kaç gündür bu programı arıyordum.
  11. Y

2011-2012 Ders Kesim Raporu İndir

2011-2012 Ders Kesim Raporu İndir Emeğinize sağlık. Sayenizde çok fazla yorulmadan sene sonu çoğu evrakımı hazırladım.
  12. Y

2011-2012 Yazılı Kağıtları Teslim Tutanağı

2011-2012 Yazılı Kağıtları Teslim Tutanağı teşekkür ederim
  13. Y

Sinema Gezisi İçin Gerekli Belgeler

Sinema Gezisi İçin Gerekli Belgeler Teşekkür ederim. Ben de öğrencilerimi sinemaya götürmek istiyorum.
  14. Y

6/7/8. sınıf projeler ve ölçek

6/7/8. sınıf projeler ve ölçek Öğretmenim emeğinize sağlık. Beni büyük bir yükten kurtardınız. Allah razı olsun.
  15. Y

Proje Değerlendirme Ölçeği EXCEL de hazırlanmış

Proje Değerlendirme Ölçeği EXCEL de hazırlanmış emeğinize sağlık hocam.kaç saattir buna benzer bir ölçek arıyordum. Allah razı olsun.
  16. Y

Merdiven Projesi

Merdiven Projesi süper bir fikir.
  17. Y

Sosyal 6 Tüm ünite ders notları

6. SINIF SOSYAL BİLGİLER TÜM ÜNİTELER DERS NOTLARI teşekkürler
  18. Y

6.sınıf Ünite-1 Kavram Haritası

6.sınıf Ünite-1 Kavram Haritası Gerçekten çok beğendim.Emeğinize sağlık. Devamını bekliyoruz.
  19. Y

8.sınıf Ünite-1 Kavram Haritası

8.sınıf Ünite-1 Kavram Haritası üniteyi tamamen kapsayan güzel bir çalışma olmuş. emeğinize sağlık.diğer üniteler için de bekliyoruz :D
  20. Y

Atatürkün Kişisel Özellikleri Testi

Atatürkün Kişisel Özellikleri Testi çok beğendim. emeğinize sağlık.