Arama sonuçlarınız

1. FAKAY

'SOSYAL DEVLET'' kavramını içeren soruya itiraz

sosyal devlet sorusuna itiraz Sayın Hebun an nebun sosyal devlet kavramının geçtiği sayfayı bize de söyler misiniz?Örnek olarak vermeniz kazanımlara uygun olduğunu göstermez.
  2. FAKAY

sosyal devlet sorusuna itiraz Arkadaşlar geçen sene siyasi güç sorusu bu sene ise sosyal devlet sorusu çeldirici olarak kullanıldı.Ayrıca daha önceki yıllarda buna benzer soruların sorulması yöntemin doğru olduğu anlamına gelmez.Siyasi güç sorusunda Atatürkün bir özdeyişi ufak değişikliklerle...
  3. FAKAY

Arkadaşlar ben bu sosyal devlet sorusuna ilçedeki arkadaşlarımı da katarak itiraz ettim.Konunun incelenmesi şu an talim terbiyede
  4. FAKAY

Tarım Ürünleri Haritası 3 Boyutlu

teşekkürler sayın hocam
  5. FAKAY

ORTAOKULLAR İÇİN TARİHİ HİKAYE/ROMAN ÖNERİSİ

ORTAOKULLAR İÇİN TARİHİ HİKAYE/ROMAN ÖNERİSİ Tarih ve doğru bilgi diyorsan çamlıca yayınlarının web sitesine girin.Sadece padişahlar için bile bir sürü çizgi roman var.
  6. FAKAY

ÖĞRETMENLERIN 3 AYLIK TATİLİ VE 180 İŞ GÜNÜ ÇALIŞMASI

ÖĞRETMENLERIN 3 AYLIK TATİLİ VE 180 İŞ GÜNÜ ÇALIŞMASI On numara analiz olmuş.Ancak bu karartma bence bizzat devlet kanalıyla hem de yetkili kişilerden eğitimi özelleştirmeye yöneltmek için bir kampanyadır.Geçmişdeki demeçleri inceleyin görürsünüz.Bizde bir açıklama devlet erkanından birisi...
  7. FAKAY

T.C. İnkılap Tarihi_Nisan Sınavı_ Ders Notları Fasikülü

Kendi öğrencilerinize hakkınız geçtiği kadar bizimkilere de geçiyor.Hakkınızı helal edin hocam.Saygılar...
  8. FAKAY

Adım Adım Türkiye Tek Paket

Adım Adım Türkiye Tek Paket Hocam meb'in sitesinden indiremedim ama eminim çok güzeldir.Çok teşekkür ederim.
  9. FAKAY

Türkçe Bayramı

Türkçe Bayramı Bence bu yarışmaların ismiyle amacı arasında bir çelişki var.Bir kere olimpiyat kelimesi Türkçe bir kelime değil.Müsabaka,yarışma,karşılaşma demek daha doğru olurdu.Başka bir millet açısından düşünün mesela İngiltere Olimpiyatları=English Olimpiyatları gibi.Ayrıca iki türkü...
  10. FAKAY

Recep İvedik Hakkında DüşünceLeriniz Nelerdir? :)

Milleti Türkiye'nin seviyesinin inzal(düşürüldüğü) edildiği tamamen ticari amaçlı düzenlenen ,sanata hiçbir katkısı olmayan ahlaka mugayir hal ve hareketlerin kesrette(çoğunlukta) yayınlanmasını memleketimin asil insanına bir hakaret addettiğim gerçek ötesi bir film bozması...
  11. FAKAY

Merhaba NEF liler buraya

ben 2003 mezunuyum.
  12. FAKAY

Kahvaltılık Zeytin

cevap b şıkkıdır.Gemlik edremit zeytinleri kahvaltılık zeytinlerdir
  13. FAKAY

İstatistiki Göstergeler - 1923 - 2007 - Tuik

hocam çok teşekkür ederim.Soru hazırlamada kullanmak için arayıp da bulamadığım verileri sağladığınız için.
  14. FAKAY

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Staj Raporu

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Staj Raporu :D
  15. FAKAY

OSMANLI DEVLETİ KÜLTÜR VE MEDENİYETİ ÖZET TABLOLARI

Sevgili arkadaşlar 7. sınıf ve 10. sınıflarda özellikle bu dönem işinize yarayacağını düşündüğüm iki sayfalık bir çalışmamı daha sizlerle paylaşmak istiyorum.Güle güle kullanın. Osmanlı Devleti Ülke Yönetimi Osmanlı Toprak ve Ordu Yönetimi
  16. FAKAY

Proje-Performans değerlendirme Formu

hocam linki verdim. hocam portalı kontrol edin linki verdim ayrıca işinize yarayacağını düşündüğüm bir kaç kaynak daha yolladım.
  17. FAKAY

17. ve 18.yy.Osmanlı Tarihi Özet Tabloları- 19.yy.Osmanlı Tarihi Özet Tablosu

Arkadaşlar geçen sene 7. ve 10. sınıflarda kullandığım ve ayrıntılarla boğulmadan derslerimi işlediğim bu çizelgeleri 2 ayrı linkte sizlere takdim ediyorum. 19 yy de Osmanlı devleti Buradan İndiriniz 17 ve 18 yy de Osmanlı devleti İndiriniz
  18. FAKAY

İnkilap Tarihi Tablo

Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta boyunca bir çok kaynaktan faydalanarak hazırladığım bu 4 sayfalık çalışmayı sizlerin beğenisine sunuyorum.Özellikle kpss'ye hazırlananlara,8.sınıf öğrencilerine ve 11.sınıf öğrencilerine iyi birer kaynak olacağını düşündüğüm bu kaynağı başka hiç bir yerden...
  19. FAKAY

Proje-Performans değerlendirme Formu

hocam adresinize linki atıyorum. http://up.2com.at/files/4153/YEN__HAZIRLADI_IM____performans_de_erlendirme_formu.xls.php