Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

8. Sınıf TEOG Kurs Planı (Ekim Başlangıçlı)

8. Sınıf Ekim Başlangıçlı Takviye Kursu Planı
  2. erkanisanmaz

TEOG Nakil Sonuçları Açıklandı

2014-2015 öğretim yılı “Temel Eğitimden Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi” kapsamında 8’inci sınıfların 31 Ağustos-4 Eylül 2015 tarihlerinde gerçekleşen yerleştirmeye esas nakil sonuçları açıklanmış ve yerleştirmeye esas nakil süreci sona ermiştir. Yerleştirme sonuçları www.meb.gov.tr...
  3. erkanisanmaz

Denizli MEB'in Gündem Maddelerine Göre Zümre Toplantısı

Denizli MEB'in kendi belirlediği gündem maddelerine göre zümre toplantısı istediği için buna uygun hazırladığımız zümre toplantısıdır.
  4. erkanisanmaz

İlkokul, Ortaokul, Haftalık Ders Çizelgeleri ve Saatleri 2015-2016

İlkokul, Ortaokul, Haftalık Ders Çizelgeleri ve Saatleri 2015-2016 Sınıf Öğretmenleri girecek hocam.
  5. erkanisanmaz

İlkokul, Ortaokul, Haftalık Ders Çizelgeleri ve Saatleri 2015-2016

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında ilkokul, ortaokul ve liselerde okutulacak dersler ve haftalık ders saatleri. İmam Hatip Ortaokullarında Haftalık Çizelge
  6. erkanisanmaz

MEBBİS'ten Yeni Sınav Görevi

MEBBİS'ten Yeni Sınav Görevi Bulunduğunuz yerde sınav yapılmayacaktır hocam. Benim sayfada da ilk iki sınav var diğer üç sınav gözükmüyor.
  7. erkanisanmaz

MEBBİS'ten Yeni Sınav Görevi Kend, görev yaptığınız yerde görev alabilirsiniz hocam. Örneğin bu sınavda 5 tane sınav görevi diyordu Ama ben MEbbisten girdiğimde 2 tane sınav görevi vardı.
  8. erkanisanmaz

Milli Eğitim Bakanlığı, MEBBİS üzerinden aldığı sınav görevi başvuruları için 5 adet oturum açtı. Bu 5sınavda görev almak isteyen öğretmenler; MEBBİS üzerinden Sınav İşlemleri Modülüne girerek görev almak istedikleri sınavın yanındaki kutucuğu tıklayıp kaydet butonuna basmaları gerekmektedir...
  9. erkanisanmaz

Kültür Ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kulübü

Kültür Ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kulübü ile ilgili dökümanlar
  10. erkanisanmaz

Seminer Çalışması Veliye Erişim ve Okula Devam Oranlarının Artırılması

Seminer Çalışması Veliye Erişim ve Okula Devam Oranlarının Artırılması http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/b5/eklenti-linklerinin-yeri/ bu konuyu inceleyiniz
  11. erkanisanmaz

(2015) Ağustos Özür Grubu Ek Yer Değiştirme Sonuçları Açıklandı

Sonuçları http://atama.meb.gov.tr/?islemID=174 buradan öğrenebilirsiniz
  12. erkanisanmaz

2015-2016 Ders Kitapların PDF'leri

8 İnkılap TUNA Ders Kitabı buradan İndir T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 8 Tuna Matbaacılık Çalışma Kitabı Buradan İndir 7. Sınıf Sosyal bilgiler Tuna yayıncılık Ders Kitabı Buradan İndiriniz 7. Sınıf Sosyal Bilgiler Tuna Matbaacılık Çalışma Kitabı buradan İndir 7. Sınıf...