Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

5. Sınıf Zeka Soruları

5. Sınıf Zeka Soruları
  2. erkanisanmaz

Kazanımların Toplu Hali

Ders defterine kazanım yazmada kolaylık olması amacı ile kendi girdiğim derslerin kazanımlarını tablo haline getiriyorum. Ders planının sade bir şekli olan bu tablo ile deftere kazanımı yazarken kolaylık oluyor. Bazen de zamandan kazanmak için öğrenciye veriyorum doldurma işini o yapıyor. Ben...
  3. erkanisanmaz

MEBBİS'ten 2 Yeni Sınav Görev

Öğretmenlerin Mebbis'den isteyebileceği 2 sınav görevi var. 11/10/2015 tarihinde Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı ve Yurt Dışında Görevlendirilecek Öğretmenlerin Mesleki Yeterlilik Sınavında görev almak için T.C. no ve mebbis şifrenizle mebbis sitesine girip ''sınav işlemleri modülü'' sonra...
  4. erkanisanmaz

Sen Dili Kısa Film

Ramazan Eskin Hocamızın derlediği bir çalışma
  5. erkanisanmaz

2015-2016 Zeka Oyunları 5. Sınıf Yıllık Planı

2015-2016 Zeka Oyunları 5. Sınıf Yıllık Planı
  6. erkanisanmaz

Zeka Oyunları Öğretim Programı

Seçmeli Zeka Oyunları Dersi 5 ,6,7 ve 8. sınıf öğretim programı
  7. erkanisanmaz

ERKAN İSANMAZ HOCAM 5. SINIF HALK KÜLTÜRÜ YILLIK PLAN 2015-2016

ERKAN İSANMAZ HOCAM 5. SINIF HALK KÜLTÜRÜ YILLIK PLAN 2015-2016 Hocam 5. sınıflarda Halk Kültürü dersi yok galiba http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/b59/ilkokul-ortaokul-haftalik-ders-cizelgeleri-ve-saatleri-2015-2016/
  8. erkanisanmaz

2015-2016 Halk Kültürü Dersi 7. Sınıf Yıllık Planı

2015-2016 Halk Kültürü Dersi 7. Sınıf Yıllık Planı
  9. erkanisanmaz

6. Sınıf Halk Kültürü Dersi Öğretim Programı Ve Kılavuzu

Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından 6. sınıf seçmeli halk kültürü dersi için hazırlanan programda halk kültürü dersi için 6. sınıf kazanımları ve derste kullanılabilecek etkinliklere yer verilmiş.
  10. erkanisanmaz

7. Sınıf Halk Kültürü Dersi Öğretim Programı Ve Kılavuzu

Seçmeli Halk kültürü dersi ile ilgili olarak 7. sınıflar için hazırlanan öğretim programında dersi işlenişi ile ilgili açıklamalar, halk kültürü dersinin amaçları, 7. sınıf halk kültürü dersinin kazanımlarına yer verilmiştir.
  11. erkanisanmaz

2015-2016 Halk Kültürü Dersi 8. Sınıf Yıllık Planı

2015-2016 Eğitim öğretim yılı halk kültürü dersi 8. sınıf yıllık plan Seçmeli Halk Kültürü Dersi yıllık planı
  12. erkanisanmaz

İletişim Bir Sanattır Sunusu

Sosyal Bilgiler 7. Sınıf İletişim ve İnsan İlişkileri Ünitesi, İletişim Bir Sanattır Sunusu konusu ve 1. İletişimi, olumlu olumsuz etkileyen tutum ve davranışları fark ederek kendi tutum ve davranışlarıyla karşılaştırır. 2. İnsanlar arasında kurulan olumlu ilişkilerde iletişimin önemini fark...
  13. erkanisanmaz

HALK KÜLTÜRÜ 6. SINIF YILLIK PLAN YOK MU?

HALK KÜLTÜRÜ 6. SINIF YILLIK PLAN YOK MU? http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/index.php?topic=48726
  14. erkanisanmaz

2015-2016 Halk Kültürü 6. Sınıf Yıllık Planı

Geçe seneki planı bu seneye uyarladım
  15. erkanisanmaz

Yargı: Nöbetci Öğretmen Yargılanabilir

Yargı, nöbet yükümlülüğünü yerine getirmeyen öğretmenlerin okulda yaşanacak olaylarda soruşturulabileceğine ve sorumlu bulunurlarsa yargılanabileceklerine hükmetti Gökçer Tahincioğlu Okullar bugün açılırken, yargıdan, okullarda yaşanan, öğrencilerin ölümüne kadar uzanan sonuçlara yol açan kaza...
  16. erkanisanmaz

Olaylar Kimleri Nasıl Etkiliyor Sunusu

1 Yakın çevresindeki bir örnekten yola çıkarak bir olayın çok boyutluluğunu fark eder.
  17. erkanisanmaz

Batıya Erken Açılan Kent Selanik -Yeni Sunu-

1. kazanım "Atatürk’ün çocukluk dönemini ve bu dönemde içinde bulunduğu toplumun sosyal ve kültürel yapısını analiz eder. "
  18. erkanisanmaz

!!! İNKILAP TARİHİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ !!!

!!! İNKILAP TARİHİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ !!! Emeğinize sağlık hocam. Alanımızdaki bir eksikliği giderdiniz.
  19. erkanisanmaz

Öğretmen Kılavuz Kitapları

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Elektronik Ortamda Hizmete Sunulan İlk ve Orta Öğretim Öğretmen Klavuzu Kitapları İndirmek için Tıklayınız
  20. erkanisanmaz

Akıllı Tahta Kalemi Epic Pen

Her ne kadar Akıllı Tahta Kalemi olarak adlandırılsa da tüm bilgisayar ortamlarında kullanılabilen ve Akıllı Tahta Programlarında işaretleme, çizme, vurgulama gibi kalem işlerini yapan ve yapılan çizimleri silen basit bir kalem uygulamasıdır. -Sunularımız üzerinde vurgu yapmak istediğiniz...