Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3. "Günümüz Türk Silahlı Kuvvetleri’ni ilk Türk devletlerinin ordusu ile ilişkilendirerek, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önemini ve görevlerini kavrar" kazanımı için hazırlanan yaprak testtir
KAZANIMLAR
3. Günümüz Türk Silahlı Kuvvetleri’ni ilk Türk devletlerinin ordusu ile ilişkilendirerek, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önemini ve görevlerini kavrar.
Yayınlanmış olan Sosyal Bilgiler Müfredatı ve T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Dersi Müfredat hakkında 13-20 Ocak: tarihleri arasında biz öğretmenler tarafından inceleme ve raporlama yapılaacaktır.
21-29 Ocak tarihlerinde ise ilçe zümreleri inceleme ve rapor sunacaktır.
Bu bağlamda...
T.C.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Temel Eğitim Genel Müdürlüğü
T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ
ÖĞRETİM PROGRAMI
(Ortaokul 8. Sınıf)
ANKARA - 2017
Bu materyal Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretim programlarının güncellenmesi
çalışmaları kapsamında kamuoyunun görüş, öneri ve...
Sosyal Bilgiler Dersi Öğretim Programı ile öğrencilerin ?ben? ve ?biz? olma süreçlerini yapılandıran birey-toplum-çevre-teknoloji etkileşimini kavramaları; kendi kültürel ögelerini benimsemeleri; yerelden evrensele hareketle evrendeki kültürel çeşitliliğin farkına varmaları ve bu çeşitliliğe...