Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Olaylar ve Sonuçları Afişi

Olayların Çok Boyutluluğu konusu ile ilgili afiş
  2. erkanisanmaz

Olaylar ve Sonuçları Yaprak Test

Olaylar ve Sonuçları ile ilgili test sorularıdır.
  3. erkanisanmaz

Sosyal Bilgiler 512 Olaylar ve Sonuçları Günlük Planı

SB.5.1.2. Yakın çevresinde yaşanan bir örnekten yola çıkarak bir olayın çok boyutluluğunu açıklar. kazanımı için örnek günlük plandır. Kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
  4. erkanisanmaz

7. Sınıf Sosyal Bilgiler Tüm Konular Sunu Paketi

Arkadaşlar daha önce bu sene Sosyal Bilgiler Setinin satışını yapmayacağımızı duyurmuştuk. Bir çok arkadaş ısrar etse de biz satış yapmayacağımızı bildirdik. Sunuları siteden indirebilirsiniz şeklinde duyurular yaptık. Sitedeki bazı sunular ilk yüklediğimiz zamanki hali ile olduğu için her hafta...
  5. erkanisanmaz

2017-2018 Düşünme Eğitimi 7. Sınıf Yıllık Planı

Geçen seneki planı bu senenin çalışma takvimine uyarlamaya çalıştım
  6. erkanisanmaz

6. Sınıf Sosyal Bilgiler Tüm Konular Sunu Paketi

Arkadaşlar daha önce bu sene Sosyal Bilgiler Setinin satışını yapmayacağımızı duyurmuştuk. Bir çok arkadaş ısrar etse de biz satış yapmayacağımızı bildirdik. Sunuları siteden indirebilirsiniz şeklinde duyurular yaptık. Sitedeki bazı sunular ilk yüklediğimiz zamanki hali ile olduğu için her hafta...
  7. erkanisanmaz

Olayların Çok Boyutluluğu

Yavuz Selim Karabayır hocamızın çalışmasıdır.
  8. erkanisanmaz

5. Sınıf Sene Başı Seviye Tespit Sınavı

5. sınıflar için senebaşında yapılacak olan seviye tespit sınavı örneğidir. 4. sınıf konularını kapsayan sorulardır. TED Ankara Koleji SInavıdır.
  9. erkanisanmaz

TEOG'da Hangi Konulardan Soru Çıkacak

Milli Eğitim Bakanlığı 2017 2018 eğitim öğretim yılı , derslere göre ortak sınav kazanım çizelgesi yayınlandı. 2017-2018 TEOG MERKEZİ SİSTEM ORTAK SINAV TARİHLERİ Birinci dönem TEOG ortak sınavları 29-30 Kasım 2017'te yapılacak. 2017 – 2018 eğitim öğretim yılı 8. Sınıf merkezi ortak sınavda...
  10. erkanisanmaz

Öğrendiklerimi Uyguluyorum Sunumu

SB.5.1.1. Sosyal bilgiler dersinin, Türkiye Cumhuriyeti’nin etkin bir vatandaşı olarak kendi gelişimine katkısını fark eder. kazanımı için hazırlanan sunumdur. 25 Kasım 2020'de güncellenmiştir. Sunudan ön izleme
  11. erkanisanmaz

2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 5. SINIF SOSYAL BİLGİLER DERSİ ANTALYA İLBAP PLANI

2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 5. SINIF SOSYAL BİLGİLER DERSİ ANTALYA İLBAP PLANI
  12. erkanisanmaz

2017-2018 Halk Kültürü Dersi 6. Sınıf Yıllık Planı

2017-2018 Halk Kültürü Dersi 6. Sınıf Yıllık Plan
  13. erkanisanmaz

SB.5.1.1 Öğrendiklerimi Uyguluyorum Günlük Planı

Öğrendiklerimi Uyguluyorum Günlük Planı
  14. erkanisanmaz

Neden Sosyal Bilgiler Öğreniyoruz?

Çünkü Sosyal Bilgiler Kazandırır.
  15. erkanisanmaz

Sosyal Bilgilerin Bize Kazandırdıkları Afişi

5. Sınıf Sosyal Bilgilerin bize kazandırdıkları. Yavuz Selim Karabayır‎ hocamızın çalışmasıdır.
  16. erkanisanmaz

test şablonu yorum istiyorum

Fena değil hocam Farklı renkler denenebilir
  17. erkanisanmaz

E-Zümre 2017-2018 Sosyal Bilgiler Zümresi

Hocam aslında bu e zümre bu sene sadece pilot illerde uygulanacağı için tek öğretmenlerin yapmasına gerek yok. Ancak kendinize göre ufak bir düzenleme yaparak kendinizi garantiye de almış olursunuz
  18. erkanisanmaz

Öğrendiklerimi Uyguluyorum Ders Notu

Öğrendiklerimi Uyguluyorum konusu ile ilgili ders notu
  19. erkanisanmaz

Öğrendiklerimi Uyguluyorum Testi

Öğrendiklerimi uyguluyorum konusu testi
  20. erkanisanmaz

Neden Sosyal Bilgiler Öğreniyoruz Video

Neden Sosyal Bilgiler Öğreniyoruz konusu için kısa bir video