Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

İTA 811 Uyanan Avrupa Tükenen Osmanlı Günlük Planı

Elinize sağlık hocam. Yeni müfredatla birlikte döküman açısından eksiklik çok Bir eksikliği gidermeye çalışmanız güzel bir şey
  2. erkanisanmaz

Sunu 20 Yüzyıl Başlarında Osmanlı Devleti

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Dersi 1. kazanım için hazırlanan sunudur. İTA.8.1.1. Avrupa’daki gelişmelerin yansımaları bağlamında Osmanlı Devleti’nin yirminci yüzyılın başlarındaki siyasi ve sosyal durumunu kavrar. a) Fransız İhtilali ile ortaya çıkan siyasi düşüncelere, Avrupa...
  3. erkanisanmaz

Yeni müfredat hakkında

Hocam müfredat değişti ve bazı kazanımlar kaldırıldı. 1. Ünitedeki kazanımlar aşağıdaki gibi SB.7.1.1. İletişimi etkileyen tutum ve davranışları analiz ederek kendi tutum ve davranışlarını sorgular. SB.7.1.2. Bireysel ve toplumsal ilişkilerde olumlu iletişim yollarını kullanır. SB.7.1.3...
  4. erkanisanmaz

Öğretim Yılı Hazırlık Ödeneği Ne Kadar Alınacak

Eğitime hazırlık ödeneği eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfına dahil öğretmen unvanlı kadrolarda görevli olup fiilen öğretmenlik yapan kişilere verilir. Bununla birlikte, İlköğretim ve okul müdürlerine, müdür yardımcılarına, cezaevi okullarında çalışan öğretmenlere, yöneticilere, eğitim uzmanı...