Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Sunu I. Dünya Savaşı

"İTA.8.2.1. Birinci Dünya Savaşı’nın sebeplerini ve savaşın başlamasına yol açan gelişmeleri kavrar." kazanımı için hazırlanan sunumdur. 25 Kasım 2020 tarihinde güncellenmiştir.
  2. erkanisanmaz

Sunu Sorunlara Çözüm Buluyoruz

"SB.6.1.5. Bir soruna getirilen çözümlerin hak, sorumluluk ve özgürlükler temelinde olması gerektiğini savunur." kazanımı için hazırlanan sunumdur. 25 Kasım 2020'de güncellenmiştir.
  3. erkanisanmaz

Sunu Toplumsal Yardımlaşma ve Dayanışma

"SB.6.1.4. Toplumsal birlikteliğin oluşmasında sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı destekleyici faaliyetlere katılır." kazanımı için hazırlanan sunumdur. 25 Kasım 2020'de güncellenmiştir.
  4. erkanisanmaz

Ön Yargıları Kırıyorum Sunumu

Tufan hocam eğer açılmıyorsa http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/kategori/1-uenite-goerselleri-ve-videolari.799/ buradan videoları indirip hariçten izletebilrsiniz
  5. erkanisanmaz

İletişim Özgürlüğü

SB.7.1.4. İletişim araçlarından yararlanırken haklarını kullanır ve sorumluluklarını yerine getirir. kazanımı için hazırlanan sunudur. 25 Kasım 2020 tarihinde güncellenmiştir.
  6. erkanisanmaz

Medya ve İletişim Sunumu

"SB.7.1.3. Medyanın sosyal değişim ve etkileşimdeki rolünü tartışır." kazanımı için hazırlanan sunumdur. 25 Kasım 2020 tarihinde güncellenmiştir.
  7. erkanisanmaz

Ön Yargı Filmi

Ön yargı üzerine başka bir film
  8. erkanisanmaz

Ön Yargı Videosu

Ön Yargı
  9. erkanisanmaz

Ön Yargıları Kırıyorum Sunumu

"SB.6.1.3. Toplumda uyum içerisinde yaşayabilmek için farklılıklara yönelik ön yargıları sorgular." kazanımı için hazırlanan sunumdur. 21 Şubat 2021'de güncellenmiştir.
  10. erkanisanmaz

6.Sınıf 2.Hafta Günlük Planı

Teşekkürler hocam.
  11. erkanisanmaz

Olumlu İletişim Yolları Sunumu

"SB.7.1.2. Bireysel ve toplumsal ilişkilerde olumlu iletişim yollarını kullanır." kazanımı için hazırlanan sunumdur. 25 Kasım 2020 tarihinde güncellenmiştir. https://drive.google.com/file/d/1j2kkGVUn0L-gmeO3vPmdBcigdfJUWG9z/view?usp=sharing
  12. erkanisanmaz

İletişimi Olumlu ve Olumsuz Etkileyen Faktörler

İLETİŞİMİ OLUMLU ETKİLEYEN FAKTÖRLER İletişimin karşılıklı bir şekilde sağlıklı olabilmesi için iletişimi etkileyen faktörlerin bulunması gerekmektedir. İletişimi olumlu yönde etkileyen faktörler ise şu şekilde sıralanabilir; Empati kurmak Etkili dinlemek Farklılıklara saygılı olmak Kendini...
  13. erkanisanmaz

Kültürümüzle Yaşıyor ve Gelişiyoruz

"SB.6.1.2. Sosyal, kültürel ve tarihî bağların toplumsal birlikteliğin oluşmasındaki yerini ve rolünü analiz eder." kazanımı için hazırladığımız sunumdur. 25 Kasım 2020'de güncellenmiştir.
  14. erkanisanmaz

2018-2019 Sosyal Bilgiler Zümre Toplantısı

2018-2019 Sosyal Bilgiler Zümre Toplantısı
  15. erkanisanmaz

İnsan ile Hayvan Arasındaki İletişim Videosu

Hayvanla iletişim olur mu. İzleyelim. :)
  16. erkanisanmaz

Ben Dili Videosu

Sen dili ben dili konusunda ilgi çekmek için gösterilebilecek bir video