Arama sonuçlarınız

1. gvn1

Ders Notu 6.SINIF 6.ÜNİTE ETKİN VATANDAŞLIK GÖRSEL DESTEKLİ DERS NOTU

Kıymetli Zümrelerim Defter Tarzı Görsel Destekli Renkli ve Renksiz Hazırlamış Olduğum Ders Notunun 6. Ünitesini sizlerle paylaşıyorum. Olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum. Ders Notumuz Ders Kitaplarımız esas alınarak hazırlanmıştır. Ticari amaç dışında -Eba’da Paylaşılabilir, -Canlı...
  2. gvn1

Ders Notu 6.SINIF 5.ÜNİTE ÜRETİM, DAĞITIM VE TÜKETİM GÖRSEL DESTEKLİ DERS NOTU

6.sınıf 6.ünite de çok az bir kısım kaldı hocam bitirince hemen paylaşırım ama 7.sınıf 6.üniteyi galiba yetiştiremeyeceğim.
  3. gvn1

Ders Notu 5. Sınıf 5. Ünite - Üretim, Dağıtım ve Tüketim Ders Notu

Hocam yorumların hemen altından önceki sekmesine tıklayıp ilk sayfadan indirebilirsiniz.
  4. gvn1

Ders Notu 7.SINIF 5.ÜNİTE ÜRETİM, DAĞITIM VE TÜKETİM GÖRSEL DESTEKLİ DERS NOTU

Kıymetli Zümrelerim Defter Tarzı Görsel Destekli Renkli ve Renksiz Hazırlamış Olduğum Ders Notunun 5. Ünitesini sizlerle paylaşıyorum. Olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum. Ders Notumuz Ders Kitaplarımız esas alınarak hazırlanmıştır. Ticari amaç dışında -Eba’da Paylaşılabilir, -Canlı...
  5. gvn1

Ders Notu 6.SINIF 5.ÜNİTE ÜRETİM, DAĞITIM VE TÜKETİM GÖRSEL DESTEKLİ DERS NOTU

Kıymetli Zümrelerim Defter Tarzı Görsel Destekli Renkli ve Renksiz Hazırlamış Olduğum Ders Notunun 5. Ünitesini sizlerle paylaşıyorum. Olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum. Ders Notumuz Ders Kitaplarımız esas alınarak hazırlanmıştır. Ticari amaç dışında -Eba’da Paylaşılabilir, -Canlı...
  6. gvn1

Ders Notu 5. ÜNİTE DEMOKRATİKLEŞME ÇABALARI DERS NOTU

Bir kaç eksik var hocam Bu hafta (1- 5 mart) yüklemeye çalışacağım inşallah.
  7. gvn1

Ders Notu 6.SINIF 4.ÜNİTE BİLİM, TEKNOLOJİ VE TOPLUM GÖRSEL DESTEKLİ DERS NOTU

Hocam bazı eksiklikler var önümüzdeki hafta (mart ayının ilk haftası) yetişirse paylaşacağım inşallah.
  8. gvn1

Ders Notu 6.SINIF 1.ÜNİTE BİREY VE TOPLUM DERS NOTU

Ben indirdim herhangi bir problem yok. Cihazınızda herhangi bir pdf okuyucu yüklüyse mutlaka açılması gerekir.
  9. gvn1

6.ve 7.sınıfları hazırladıkça yüklüyorum hocam. Ama biraz zaman alıyor hazırlamak. Takipte kalın
  10. gvn1

Ders Notu 7.SINIF 4.ÜNİTE BİLİM, TEKNOLOJİ VE TOPLUM GÖRSEL DESTEKLİ DERS NOTU

Kıymetli Zümrelerim Defter Tarzı Görsel Destekli Renkli ve Renksiz Hazırlamış Olduğum Ders Notunun 4. Ünitesini sizlerle paylaşıyorum. Olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum. Ders Notumuz Ders Kitabı esas alınarak hazırlanmıştır. Ticari amaç dışında -Eba’da Paylaşılabilir, -Canlı Derste...
  11. gvn1

Ders Notu 5. Sınıf 4. Ünite - Bilim, Teknoloji ve Toplum Ders Notu

6.Sınıf 4. ünitenin tamamını paylaştım hocam. 7.sınıfta eksiklikler olduğu için sadece ilk konusunu paylaştım. (tamamını daha sonra paylaşacağım) Güle güle kullanın...
  12. gvn1

Ders Notu 7.4.1 KİL TABLETTEN AKILLI TABLETE GÖRSEL DESTEKLİ DERS NOTU

7.sınıf 4. ünitenin ilk konusu olan kil tabletten akıllı tablete konusunu içermektedir. Yeni üniteye başlayan ve kullanmak isteyen öğretmenlerimiz için paylaşılmıştır. Ünitenin tamamı daha sonra paylaşılacaktır.
  13. gvn1

Kıymetli Zümrelerim Defter Tarzı Görsel Destekli Renkli ve Renksiz Hazırlamış Olduğum Ders Notunun 4. Ünitesini sizlerle paylaşıyorum. Olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum. Ders Notumuz Ders Kitabı esas alınarak hazırlanmıştır. Ticari amaç dışında -Eba’da Paylaşılabilir, -Canlı Derste...
  14. gvn1

Ders Notu 5. Sınıf 4. Ünite - Bilim, Teknoloji ve Toplum Ders Notu

En kısa sürede paylaşmaya çalışacağım inşallah hocam.
  15. gvn1

Ders Notu 7.SINIF 3.ÜNİTE İNSANLAR, YERLER VE ÇEVRELER GÖRSEL DESTEKLİ DERS NOTU

Kıymetli Zümrelerim Defter Tarzı Görsel Destekli Renkli ve Renksiz Hazırlamış Olduğum Ders Notunun 3. Ünitesini sizlerle paylaşıyorum. Olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum. Ders Notumuz Ders Kitabı esas alınarak hazırlanmıştır. Eba’da Paylaşılabilir, Canlı Derste Kullanılabilir...
  16. gvn1

Ders Notu 6.SINIF 3.ÜNİTE İNSANLAR, YERLER VE ÇEVRELER GÖRSEL DESTEKLİ DERS NOTU

Kıymetli Zümrelerim Defter Tarzı Görsel Destekli Renkli ve Renksiz Hazırlamış Olduğum Ders Notunun 3. Ünitesini sizlerle paylaşıyorum. Olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum. Ders Notumuz Ders Kitabı esas alınarak hazırlanmıştır. Eba’da Paylaşılabilir, Canlı Derste Kullanılabilir...
  17. gvn1

Ders Notu 5. Sınıf 3. Ünite - İnsanlar, Yerler ve Çevreler Ders Notu

6.ve 7.sınıfları hazırladıkça paylaşıyorum hocam. 3.üniteleri önümüzdeki hafta sitede olur inşallah.
  18. gvn1

Ders Notu 7 . Sınıf 2. Ünite Kültür ve Miras Ders Notu

Teşekkür ediyorum hocam. Şu an 3.üniteleri hazırlıyorum yıllık plana göre 3.üniteye geçmeden sitede olur inşallah.
  19. gvn1

Ders Notu 7 . Sınıf 2. Ünite Kültür ve Miras Ders Notu

Kıymetli Zümrelerim Defter Tarzı Görsel Destekli Renkli ve Renksiz Hazırlamış Olduğum Ders Notunun 2. Ünitesini sizlerle paylaşıyorum. Olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum. Ders Notumuz Ders Kitabı esas alınarak hazırlanmıştır. Eba’da Paylaşılabilir, Canlı Derste Kullanılabilir...
  20. gvn1

Ders Notu 6.SINIF 1.ÜNİTE BİREY VE TOPLUM DERS NOTU

İlginiz için teşekkürler hocam. 5.ve 8.sınıf 2. Üniteleri sitede mevcuttu. 6.sınıf 2.üniteyi de yükledim. 7.sınıf ta çok az eksik var tamamlanınca yükleyeceğim inşallah