Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

15 MAYIS MİLLİ MÜCADELE GÜNÜ

Ulusal onuru için direnen, bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkan, yurt sevgisini canından üstün tutan, birlik ve bütünlük içinde tutsaklığa karşı koyanların yazdığı Kurtuluş Destanı’nın ilk neferlerinden olan Denizli halkı, Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin önderliğinde İzmir’in işgalinden...
  2. erkanisanmaz

13 Mayıs 1277 Türk Dil Bayramı

Türk dili, yaklaşık 12 milyon kilometrekarelik alanda 200 milyondan fazla insanın konuştuğu, köklü ve yaygın bir dil. Türk Dil Bayramı ise her yıl 13 Mayıs’ta kutlanıyor. Türk dili, yaklaşık 12 milyon kilometrekarelik coğrafyada kullanılıyor. Kuzey Buz Denizi’nden başlayıp Hindistan’ın kuzeyine...
  3. erkanisanmaz

Edirne ÖDM 7. Sınıf Çalışma Fasikülü 26 Nisan 2020

7. Sınıf Çalışma Fasikülü için tıklayınız.
  4. erkanisanmaz

Edirne ÖDM 6. Sınıf Çalışma Fasikülü

6. Sınıf Çalışma Fasikülü için tıklayınız.
  5. erkanisanmaz

Edirne ÖDM 5. Sınıf Çalışma Fasikülü

5. Sınıf Çalışma Fasikülü için tıklayınız.
  6. erkanisanmaz

Avrupa'daki Gelişmeler ve Osmanlı Devleti

Avrupa'daki Gelişmeler ve Osmanlı Devleti
  7. erkanisanmaz

Tokat ÖDM 8. Sınıf Çalışma Fasikülü 5 (8 Mayıs 2020)

LGS'ye Hazırlanan 8. Sınıf Öğrencilerimiz İçin T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Dersi Çalışma Fasikülleri-5 Sosyal Bilgiler - T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Soru Hazırlama Ekibi Atilla ÖRTEN Elvan ÇOLAK BEKTAŞOĞLU Nihat BAYLA Özlem MUTLU T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 8. Sınıf...
  8. erkanisanmaz

Zonguldak MEM 8. SINIF DENEME SINAVLARI VE KAZANIM TESTLERİ 3 (7 Mayıs 2020)

1.Dönem Konu Kazanım Genel Tarama Denemelerine ve Cevap Anahtarına Aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. BAŞARILAR. 3._DENEME_İNKILAP_TARİHİ.pdf 3._DENEME_CEVAP_ANAHTARI.pdf
  9. erkanisanmaz

LGS Mayıs Ayı Örnek Soruları

2019 - 2020 ÖĞRETİM YILI Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava Yönelik Mayıs Ayı Örnek Soruları Mayıs Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ. Mayıs Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.
  10. erkanisanmaz

Power Point Sunumunu PPS Şeklinden PPT Şekline Çevirme

Power Point Sunularını pps şeklinden ppt şekline yani EBA Canlı yayında kullanılabilir hale getirme
  11. erkanisanmaz

LGS Mayıs Ayı Çalışma Soruları

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava Yönelik Mayıs Ayı Çalışma Soruları Yayımlandı Adana Ölçme Değerlendirme Merkezi Çalışma Soruları için TIKLAYINIZ. Amasya Ölçme Değerlendirme Merkezi Çalışma Soruları için TIKLAYINIZ. Aydın Ölçme Değerlendirme Merkezi Çalışma...
  12. erkanisanmaz

29 Nisan 1916 Kut-ül Amare Zaferi

KUT'ÜL AMARE ZAFERİ İngiliz kuvvetleri ve müttefikleri ile Osmanlı kuvvetleri arasında geçen I. Dünya Savaşı'nın temel muharebelerinden biri. 1. Kut Muharebesi olarak da bilinir. İngiltere I. Dünya Savaşının başlaması ile birlikte Hint denizinin güvenliğini sağlamak ve Mezopotamya’ya hâkim...
  13. erkanisanmaz

Tokat ÖDM 8. Sınıf Çalışma Fasikülü 3 ( 24 Nisan 2020)

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 8. Sınıf Çalışma Fasikülü-3
  14. erkanisanmaz

Uzaktan Eğitim Deneme Sınavı 4

1. Dönem konularından oluşan LGS Deneme Sınavımızdır. Öğrencilerinizle paylaşabilirsiniz.
  15. erkanisanmaz

Atatürk Albümü - Genel Kurmay

Genel Kurmay Başkanlığının hazırladığı Fotoğraflarla Atatürk Albümü 1935 yılına kadar Mustafa Kemal Atatürk'ün Fotoğrafları bulunmaktadır.
  16. erkanisanmaz

Sivas ÖDM 8. Sınıf 1. Dönem Fasikülü

İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük
  17. erkanisanmaz

Bursa ÖDM Ekonomi ve Sosyal hayat- Üretim Dağıtım Tüketim Ağı

Ekonomi ve Sosyal hayat- Üretim Dağıtım Tüketim Ağı konuları ile ilgili Bursa ÖDM'nin hazırladığı fasikül SOSYAL BİLGİLER Ekonomi ve Sosyal Hayat - Üretim, Dağıtım ve Tüketim Ağı
  18. erkanisanmaz

Bursa ÖDM Nitelikli İnsan ve Meslek Seçimi Fasikülü

http://bursaodm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2020_04/20231250_6_sos_3._hafta.pdf