Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Online Test Bilimin Öncüleri Online Test

“SB.7.4.2. Türk-İslam medeniyetinde yetişen bilginlerin bilimsel gelişme sürecine katkılarını tartışır.” kazanımı için hazırlanan online testtir. 8 sorudan oluşmaktadır. Bu test Musa Özgün hocamızın sorularından oluşturulmuştur. Online çözmek için...
  2. erkanisanmaz

Online Test Kaynaklarımız ve Buna Bağlı Gelişen Ekonomik Faaliyetler Online Test

“SB.6.5.1. Ülkemizin kaynaklarıyla ekonomik faaliyetlerini ilişkilendirir. ” kazanımı için hazırlanan online testtir. 8 sorudan oluşmaktadır. Bu test Musa Özgün hocamızın sorularından oluşturulmuştur. 651 Kaynaklarımız ve Buna Bağlı Gelişen Ekonomik Faaliyetler Online Test
  3. erkanisanmaz

Online Test Bilim İnsanlarının Özellikleri Online Test

“SB.5.4.4. Buluş yapanların ve bilim insanlarının ortak özelliklerini belirler. ” kazanımı için hazırlanan online testtir. 8 sorudan oluşmaktadır. Bu test Musa Özgün hocamızın sorularından oluşturulmuştur. https://www.sosyalbilgiler.biz/544-bilim-insanlarinin-ozellikleri-online-test.html
  4. erkanisanmaz

Online Test Siyasi Alanda Yapılan İnkılaplar Online Test

8. Sınıf 4. Ünite 2. Kazanım İTA.8.4.2. Siyasi alanda meydana gelen gelişmeleri kavrar. Cep Telefonu, Tablet, Bilgisayar ve Akıllı Tahtaya Uyumlu Bu testte 10 soru vardır. Sorular Berkay Türkal tarafından hazırlanmıştır. 842 Siyasi Alanda Yapılan Yenilikler Online Test
  5. erkanisanmaz

Çarkısosyal Çevremdeki Ekonomik Faaliyetler

https://www.sosyalbilgiler.biz/uretim-dagitim-tuketim-1-cevremdeki-ekonomik-faaliyetler.html
  6. erkanisanmaz

Çarkısosyal Çevremdeki Meslekler

https://www.sosyalbilgiler.biz/uretim-dagitim-tuketim-2-cevremdeki-meslekler.html
  7. erkanisanmaz

hocam burda deneme fln yapılıyomu bi bilginiz var mı ?

https://www.sosyalbilgiler.biz/online-testler.html burada denemeler ve tester vardır.
  8. erkanisanmaz

LGS LGS Mart Ayı Örnek Soruları

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava Yönelik Mart Ayı Örnek Soruları Yayımlandı Mart Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ. Mart Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ. Tüm örnek sorulara ulaşmak için ise...
  9. erkanisanmaz

Online Test 751 Toprak Yönetimi Online Test

7. Sınıf 5. Ünite 1. Kazanım SB.7.5.1. Üretimde ve yönetimde toprağın önemini geçmişten ve günümüzden örneklerle açıklar. Cep Telefonu, Tablet, Bilgisayar ve Akıllı Tahtaya Uyumlu Bu testte 10 soru vardır. Sorular Berkay Türkal tarafından hazırlanmıştır. 751 Toprak Yönetimi Online Test
  10. erkanisanmaz

Online Test Ülkemizin Kaynakları ve Ekonomik Faaliyetler Online Test

6. Sınıf 5. Ünite 1. Kazanım SB.6.5.1. Ülkemizin kaynaklarıyla ekonomik faaliyetlerini ilişkilendirir. Cep Telefonu, Tablet, Bilgisayar ve Akıllı Tahtaya Uyumlu Bu testte 10 soru vardır. Sorular Berkay Türkal tarafından hazırlanmıştır. 651 Ülkemizin Kaynakları ve Ekonomik Faaliyetler Online Test
  11. erkanisanmaz

Online Test Bilim İnsanlarının Ortak Özellikleri Online Test

5. Sınıf 4. Ünite 4. Kazanım SB.5.4.4. Buluş yapanların ve bilim insanlarının ortak özelliklerini belirler. Cep Telefonu, Tablet, Bilgisayar ve Akıllı Tahtaya Uyumlu Bu testte 10 soru vardır. Sorular Berkay Türkal tarafından hazırlanmıştır. 544 Bilim İnsanlarının Ortak Özellikleri Online Test
  12. erkanisanmaz

Online Test Atatürk İlkeleri Online Test

8. Sınıf 4. Ünite 1. Kazanım İTA.8.4.1. Çağdaşlaşan Türkiye’nin temeli olan Atatürk ilkelerini açıklar. Cep Telefonu, Tablet, Bilgisayar ve Akıllı Tahtaya Uyumlu Bu testte 10 soru vardır. Sorular Berkay Türkal tarafından hazırlanmıştır. 841 Atatürk İlkeleri Online Test
  13. erkanisanmaz

Online Test Özgür Düşünce Online Test

7. Sınıf 4. Ünite 4. Kazanım SB.7.4.4. Özgür düşüncenin bilimsel gelişmelere katkısını değerlendirir. Cep Telefonu, Tablet, Bilgisayar ve Akıllı Tahtaya Uyumlu Bu testte 10 soru vardır. Sorular Berkay Türkal tarafından hazırlanmıştır. 744 Özgür Düşünce Online Test
  14. erkanisanmaz

Online Test Telif Ve Patent Hakkı Online Test

6. Sınıf 4. Ünite 4. Kazanım SB.6.4.4. Telif ve patent hakları saklı ürünlerin yasal yollardan temin edilmesinin gerekliliğini savunur. Cep Telefonu, Tablet, Bilgisayar ve Akıllı Tahtaya Uyumlu Bu testte 10 soru vardır. 644 Telif ve Patent Hakkı Online Test
  15. erkanisanmaz

Online Test İnterneti Nasıl Kullanmalıyım Online Test

5. Sınıf 4. Ünite 3. Kazanım SB.5.4.3. Sanal ortamı kullanırken güvenlik kurallarına uyar. Cep Telefonu, Tablet, Bilgisayar ve Akıllı Tahtaya Uyumlu Bu testte 10 soru vardır. 543 İnterneti Nasıl Kullanmalıyım Online Test
  16. erkanisanmaz

ÖDM Çalışma Fasikülü 8. Sınıf 5. Ünite Elazığ

Bu kitapçık Elazığ Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından hazırlanmıştır. 5. Ünite ELAZIĞ ÖDM
  17. erkanisanmaz

Etkinlik ÖDM Çalışma Fasikülü 8. Sınıf 5. Ünite Edirne

Bu kitapçık Edirne Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından hazırlanmıştır. 5. Ünite EDİRNE ÖDM
  18. erkanisanmaz

ÖDM Çalışma Fasikülü 8. Sınıf 5. Ünite Amasya

Bu kitapçık Amasya Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından hazırlanmıştır. 5. Ünite AMASYA ÖDM
  19. erkanisanmaz

Etkinlik ÖDM Çalışma Fasikülü 7. Sınıf 5. Ünite Kırşehir

Bu kitapçık KırşehirÖlçme Değerlendirme Merkezi tarafından hazırlanmıştır. 5. Ünite KIRŞEHİR ÖDM