Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok hocam yeni programa göre öğrenciden beklenen beceri işbirliği becerisi olduğu için 5.1.3 öğrenme çıktısının süreç bileşenlerinin ölçülmesine yönelik gözlem formudur. Anektod kaydına göre çok daha gelişmiş ve kullanışlıdır diyebilirim. Tercih sizin tabiki.kolaylıklar dilerim
Maarif modeline göre uyarlamaya çalıştım. Modelde yer alan SDB2.2 İşbirliği becerisi çerçevesinde gözlem formunu hazırladım. Formda sadece 1. süreç hariç diğer süreçleri gözlem formuna kaydettim. Çünkü ilk süreç temel kabulle ilişkili olup anlamlı öğrenme modelini uygulamayı gerektiriyor. Örnek...
Hocam sunumlar gayet güzel Erkan Hocamızın ellerine sağlık. Bu sunumları dersin temel kabul ve değerlendirme etkinliği olarak kullandıktan sonra Maarif modelindeki uygulamaları yapmak daha faydalı olacaktır. Sizin de belirtiğiniz gibi yöntem teknik olarak slaytlar üzerinden çoğunlukla sunuş...
hocam https://tymm.meb.gov.tr/ linkteki sitede planlar yapılmış olarak var eğer bu konuda yardım istiyorsanız.
ama kendiniz plan yapmak istiyorsanız eğitime katılmanız gerekli. eğer biraz bilgi sahibi iseniz yardımcı olabilirim