Arama sonuçlarınız

1. serkandoğan

5.2.1 Özel Konum Toplu GözlemFormu

MEB in bireysel olarak hazırladığı formu sınıf listesine göre tekrar uyarladım Faydalı olurinşalah. Kolaylıklar dilerim
  2. serkandoğan

5.1.3 Öğrenme Alanına yönelik sınıf geneli dereceli gözlem formu

Yok hocam yeni programa göre öğrenciden beklenen beceri işbirliği becerisi olduğu için 5.1.3 öğrenme çıktısının süreç bileşenlerinin ölçülmesine yönelik gözlem formudur. Anektod kaydına göre çok daha gelişmiş ve kullanışlıdır diyebilirim. Tercih sizin tabiki.kolaylıklar dilerim
  3. serkandoğan

Yapılacak hocam. Meb sorularla ilgili senaryoları paylaştı orada 5. Sınıflar da var.
  4. serkandoğan

Maarif modeline göre uyarlamaya çalıştım. Modelde yer alan SDB2.2 İşbirliği becerisi çerçevesinde gözlem formunu hazırladım. Formda sadece 1. süreç hariç diğer süreçleri gözlem formuna kaydettim. Çünkü ilk süreç temel kabulle ilişkili olup anlamlı öğrenme modelini uygulamayı gerektiriyor. Örnek...
  5. serkandoğan

Sunu Kültürel Zenginliklerin Birlikte Yaşamaya Katkısı

Hocam sunumlar gayet güzel Erkan Hocamızın ellerine sağlık. Bu sunumları dersin temel kabul ve değerlendirme etkinliği olarak kullandıktan sonra Maarif modelindeki uygulamaları yapmak daha faydalı olacaktır. Sizin de belirtiğiniz gibi yöntem teknik olarak slaytlar üzerinden çoğunlukla sunuş...
  6. serkandoğan

Yeni Müfredatta Günlük Planlar Hazırlayabilme Sorunu

hocam https://tymm.meb.gov.tr/ linkteki sitede planlar yapılmış olarak var eğer bu konuda yardım istiyorsanız. ama kendiniz plan yapmak istiyorsanız eğitime katılmanız gerekli. eğer biraz bilgi sahibi iseniz yardımcı olabilirim
  7. serkandoğan

Yazılı 7. Sınıf Açık Uçlu BEP Sınavı

Kendi öğrencimize göre hazirlayabilirsiniz. Aynısını kullanmanız zaten saçma olur ve Bep olmaz
  8. serkandoğan

Yazılı 5. Sınıf Açık Uçlu BEP Sınavı

Örnek şablon olması açısından paylaşılmıştır. Kendi öğrencilerinize göre düzenlemeyi unutmayınız.
  9. serkandoğan

Test tornado20soruluk

kolay gelsin
  10. serkandoğan

Etkinlik 5.Sınıf 2. Ünite TORNADO(20 soruluk test)

Hocam nasıl bir hata aldiniz
  11. serkandoğan

Özel Konum Sınıf İçi Etkinliği(oryantiring)

Güle güle kullanın Hocam. Faydalı olabildiysem ne mutlu bana :)
  12. serkandoğan

Etkinlik 5.Sınıf 2. Ünite TORNADO(20 soruluk test)

Bazı soruları site içesinden alıntı yaptım. Eğitim amacıyla gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. sosyalbilgiler.biz sitesi hariç paylaşılmasına izin vermiyorum. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Her türlü eleştirilerinizi bekliyorum...
  13. serkandoğan

Yazılı 8. Sınıf TC İnkılap Tarihi ve Ata. 1. Dönem 1. BEP ( Hafif Düzeyde Zihinsel Yetersizlik)

hocam sorular benim öğrenciye göre kolay bile sayılır. zaten 6 tane soru bırakalım da 2 kez düşünsünler:)