Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen kardeşim biz düşündük, taşındık sizi ve o dillere destan aşkınızı da çok kıskandığımız için ne yapsak ne etsek de biz bunları ayırsak diye oturup konuştuk. Çünkü başka hiçbir işimiz yok. Neyse ki planımızı ortaya çıkaracak kadar zekisiniz.d
Ya bacım ne diyon sen ben hiç küfür etmedim diye bişey demedim, sizinle kendimi de asla kıyaslamam.d Ben de ağır bı ergenlik geçirdim ama birinin beni uyarmasını isterdim elbette ama neyse konumuz bu deil, şu sevgilin galiba o bana da yazmış geniş bı ailesi var galiba. Hayır yani bı de senin...
5 cm şeyle neyi sikiyosun lan sen a*k andavalı. Şunlara bak ya daha dün ki bok gelmiş ders sitesinde neler diyor. Gidin aşkınızı ve kıskançlıklarınızı özelden konuşun, kimse burda aptal mesajlarınızı okumak istemiyor. En azından ben istemiyorum. "Güzel bı söz ya da bı kitaptan alıntı" xd