• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Mustafa Petek kullanıcısının son içeriği

1. Mustafa Petek

Yazılı 6. Sınıf Sosyal Bilgiler II. Dönem I. Yazılı Sınavı ve Cevap Anahtarı (Yeni Müfredat)

Merhabalar Hocam, doküman hazırlarken maalesef word kullanmıyorum. Bu sebeple word formatında paylaşamıyorum. Anlayışınız için teşekkürler
  2. Mustafa Petek

Yazılı 7. Sınıf Sosyal Bilgiler II. Dönem I. Yazılı Sınavı ve Cevap Anahtarı (Yeni Müfredat)

Merhabalar Hocam artık Word programını kullanmıyorum. Dilerseniz Pdf üzerinden worde dönüştürebilirsiniz.
  3. Mustafa Petek

Yazılı 7. Sınıf Sosyal Bilgiler II. Dönem I. Yazılı Sınavı ve Cevap Anahtarı (Yeni Müfredat)

Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca SosyalKampüs instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
  4. Mustafa Petek

Yazılı T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük II. Dönem I. Yazılı Sınavı ve Cevapları (2025-2026)

Merhabalar Hocam, öncelikle teşekkür ederim. Word programında hazırlamıyorum, bu sebeple word formatında paylaşamıyorum. Diğer sınıflar da paylaşıldı.
  5. Mustafa Petek

Yazılı 6. Sınıf Sosyal Bilgiler II. Dönem I. Yazılı Sınavı ve Cevap Anahtarı (Yeni Müfredat)

Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca SosyalKampüs instagram sayfamızı takip edebilirsiniz. Not: MEB 6. senaryoya uygundur.
  6. Mustafa Petek

Yazılı 5. Sınıf Sosyal Bilgiler II. Dönem I. Yazılı Sınavı ve Cevap Anahtarı (Yeni Müfredat)

Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca SosyalKampüs instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
  7. Mustafa Petek

PDF Resimli Kavramlar Sözlüğü_Ünite:4

LGS'de T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinin en önemli bileşenlerinden biri döneme ait kavram ve kelimelerin doğru şekilde anlaşılmasıdır. Kavramlara hakim olmak, parçanın vermek istediği mesajı doğru analiz etmenin temelidir.
Geri