Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli zümrelerim, bu video üzerinden Aziz Sancar’ın ailesinde evlat, okulda öğrenci, bilim dünyasında araştırmacı gibi farklı gruplarda üstlendiği rolleri inceleyebilirsiniz. "Gruplar ve Roller" konusunu işlerken bir bireyin hayatı boyunca dâhil olduğu grupları ve bu roller arasındaki ilişkiyi...
Değerli öğretmen arkadaşlarım, LGS hazırlık sürecindeki öğrencilerimizin çalışma performansını, soru çözümlerini ve deneme sonuçlarını düzenli olarak takip edebileceğiniz LGS Takip Çizelgeleri (Öğrenci Planlama Dosyası) çalışmasını sizlerle paylaşıyorum. Hem öğrenci koçluğunda hem de veli/sınıf...
Değerli arkadaşlarım,
İlk haftalarda ders işleme sürecinizi kolaylaştırmak adına Akıllı Defterlerimizin ilk ünitelerini PDF formatında sizlerle paylaşıyorum.
📘 6. Sınıf: Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ne tamamen uygundur. Faydalı olması dileğiyle🙏🏻
Değerli arkadaşlarım,
İlk haftalarda ders işleme sürecinizi kolaylaştırmak adına Akıllı Defterlerimizin ilk ünitelerini PDF formatında sizlerle paylaşıyorum.
📘 7. Sınıf: Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ne tamamen uygundur. Faydalı olması dileğiyle🙏🏻
Yeni eğitim-öğretim dönemine eksiksiz ve düzenli bir başlangıç yapmak isteyen tüm meslektaşlarımız için hazırladığım Öğretmen Rehberlik Dosyası yayında! 📚✨
İçeriğinde; MEB iş günü takvimi, veli ve öğrenci bilgi formları, gözlem ölçekleri, ev ziyareti ve nöbetçi öğrenci listeleri, kulüp/proje...