Mustafa Petek kullanıcısının son içeriği

1. Mustafa Petek

Video Cumhuriyetin Çocuğu: Aziz Sancar

Değerli zümrelerim, bu video üzerinden Aziz Sancar’ın ailesinde evlat, okulda öğrenci, bilim dünyasında araştırmacı gibi farklı gruplarda üstlendiği rolleri inceleyebilirsiniz. "Gruplar ve Roller" konusunu işlerken bir bireyin hayatı boyunca dâhil olduğu grupları ve bu roller arasındaki ilişkiyi...
  2. Mustafa Petek

LGS LGS Takip (Koçluk) Çizelgeleri I YENİ

Değerli öğretmen arkadaşlarım, LGS hazırlık sürecindeki öğrencilerimizin çalışma performansını, soru çözümlerini ve deneme sonuçlarını düzenli olarak takip edebileceğiniz LGS Takip Çizelgeleri (Öğrenci Planlama Dosyası) çalışmasını sizlerle paylaşıyorum. Hem öğrenci koçluğunda hem de veli/sınıf...
  3. Mustafa Petek

ÇANTA YAYINLARI Çanta Yayınları 2026 - 2027 Akıllı Tahta Dosyaları

Merhabalar Hocam programlar Pardusta çalışıyor. Bilginiz olsun.
  4. Mustafa Petek

Ders Notu 6.Sınıf_Öğreten Defter_Yeni Müfredat (Öğrenme Alanı-I)

Değerli arkadaşlarım, İlk haftalarda ders işleme sürecinizi kolaylaştırmak adına Akıllı Defterlerimizin ilk ünitelerini PDF formatında sizlerle paylaşıyorum. 📘 6. Sınıf: Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ne tamamen uygundur. Faydalı olması dileğiyle🙏🏻
  5. Mustafa Petek

Ders Notu 7.Sınıf_Hazırlayan Defter_Yeni Müfredat (Öğrenme Alanı-I)

Değerli arkadaşlarım, İlk haftalarda ders işleme sürecinizi kolaylaştırmak adına Akıllı Defterlerimizin ilk ünitelerini PDF formatında sizlerle paylaşıyorum. 📘 7. Sınıf: Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ne tamamen uygundur. Faydalı olması dileğiyle🙏🏻
  6. Mustafa Petek

ÇANTA YAYINLARI Güncellenen Tüm Akıllı Defterler (2026-2027)

https://kitaplar.com.tr/canta/katalog?stage=2&subject=6
  7. Mustafa Petek

Rehberlik Öğretmen Dosyası I YENİ (2026-2027)

Yeni eğitim-öğretim dönemine eksiksiz ve düzenli bir başlangıç yapmak isteyen tüm meslektaşlarımız için hazırladığım Öğretmen Rehberlik Dosyası yayında! 📚✨ İçeriğinde; MEB iş günü takvimi, veli ve öğrenci bilgi formları, gözlem ölçekleri, ev ziyareti ve nöbetçi öğrenci listeleri, kulüp/proje...
Geri