• Benim Hocam Ortaokul Videoları

hush66 kullanıcısının son içeriği

1. H

Ders Notu 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 5. Öğrenme Alanı Konu Anlatımı PDF Dosyası

Elinize emeğinize sağlık sayın öğretmenim, teşekkürler. 5. sınıflar için ders notları ilk 4 öğrenme alanı için var mı? Link atabilmeniz mümkün mü?
  2. H

7 SINIF BEP YILLIK PLANI

Öğretmenim ellerinize sağlık.
  3. H

7. Sınıf Sosyal Bilgiler BEP Planı

Öğretmenim ellerinize sağlık.
  4. H

Yeni Müfredatta Günlük Planlar Hazırlayabilme Sorunu

Hocam bazı kavramların isimleri ve cümle yapıları değişmiş olsa da büyük oranda bir değişim yok bence. İçerik bazında etkinlik ve faaliyetlere daha çok zaman ayırma imkanı doğmuş. Aslında ben de kendimi biraz sizin gibi hissediyorum, ancak işin başına geçince eminim herşey rayına oturacaktır.
  5. H

Sunu Gruplar ve Rollerimiz

Ellerinize, emeklerinize sağlık öğretmenim. Çok teşekkür ederiz.
  6. H

Sunu Gruplar ve Rollerimiz

Ellerinize, emeklerinize sağlık öğretmenim. Çok teşekkür ederiz.
  7. H

T.C. İnkılap Tarihi Yıllık (Gezegen Yayınları)

1-2 hafta zamanlama olarak çok sıkışık oldu. Özellikle ilk hafta ama İnkılap Tarihi için süre ne zaman yeterli oldu ki :) Beğenen olursa kullansın, herkese sağlıklı ve başarılı bir eğitim - öğretim yılı diliyorum.
  8. H

T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK YILLIK PLANI (Gezegen Yayıncılık)

Ellerinize sağlık öğretmenim. Küçük bir ayrıntı dikkatimi çekti öğretmenim 23 ve 24. haftaların ikisi de 15-19 mart tarihleri olmuş. Fakat kazanım ve konular farklı. O kısımda bir sıkıntı var sanki.
  9. H

Ders Notu 6.SINIF 1.ÜNİTE BİREY VE TOPLUM DERS NOTU

Ellerinize sağlık öğretmenim.
  10. H

8.SINIF İNKILAP TARİHİ ( bakmadan geçme )

Murat Bey, burada 3 yıldır 153 sayfa dolusu "alabilir miyim hocam" mesajları ile dolmuş taşıyor paylaşım sayfanız. Keşke bu çalışmanızın tamamını yayınlasanız da beğenen öğretmenlerimiz indirip "Teşekkür ederim Murat Hocam" yazsalar. Sizce de daha güzel olmaz mıydı? Sadece bir fikir.
  11. H

Nitelikli İnsan

Teşekkürler öğretmenim elinize emeğinize sağlık
  12. H

Coğrafi Konum

Ellerinize sağlık öğretmenim
Geri